Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR ÜYELERE ÖZEL OLSUN! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
6.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
476 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ölücülük seviyesi her geçen gün artıyor

Bu istek forum mantığına aykırı, amacınızı gerçekleştirmek için başka sosyal ortamlarda özel grup filan kurabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • + destek
  • çok güzel bir fikir ama "dh ölücüleri" sıfatına yakışan en güzel insanlarda yine buranın eski üyeleri. üründen 50 tane "alamadıkları" için isyan edenler yine sizlersiniz.
  • İlk olarak konunun "ölücülük seviyesi" ile alakası bulunmamakta.

Merak ediyorum aykırı olan ne?

Bir çok forumda bazı bölümlere giriş için bırakın normal üyeliği "vip" üyelik istiyor...

Başka yerlerde grup falan kurmamızın da konuyla ilgisi bulunmamakta. Biz burda bu forumda bir değişiklik için bir isteği belirttik.

Boş yorum yapmışsınız...

Saygılar. İyi forumlar...

• üye olamayanın geç görmesiyle uğraşmaya gerek yok. başlığı açan kişi kimlerin görebileceğini seçebilse fırsat durumuna göre yeterli. +1000 msj, +500 msj, sadece üyeler, +10 yıllık üyeler, herkes görebilsin vs gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinxnitsuj -- 19 Haziran 2017; 14:32:5 >
  • Kesinlikle yapılmalı yetti artık.
  • (Yazacaklarım tüm üyeler için geçerlidir ,misafirin bir halta yaradığı yok zaten )

Ürünleri alıyoruz ,inceliyoruz ,kullanıyoruz ,bir sıkıntısı varsa forumda aktarıyoruz ;

sonrada hiçbir danışmanlık ücreti talep etmeden danışmanlık yapıyoruz , birbirimize yardım ediyoruz ,sonra misafir denen kıytırık geliyor siteye üye olmadan ,hiçbir bilgi paylaşımında bulunmadan ,bedavadan yararlanıp gidiyor , bu haksızlığa kim olsa kayıtsız kalamaz , bu kadar üyenin "doğru yada yanlış " yaptığı her bilgi paylaşımına yazık , utanın ne diyeyim !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

İlk olarak konunun "ölücülük seviyesi" ile alakası bulunmamakta.

Merak ediyorum aykırı olan ne?

Bir çok forumda bazı bölümlere giriş için bırakın normal üyeliği "vip" üyelik istiyor...

Başka yerlerde grup falan kurmamızın da konuyla ilgisi bulunmamakta. Biz burda bu forumda bir değişiklik için bir isteği belirttik.

Boş yorum yapmışsınız...

Saygılar. İyi forumlar...

Konuyu açmanız direkt olarak ilgili, size düşen malın azalmasından dolayı bunu açtınız zaten
    Forumun amacı bir konu üstünde tartışmaktır, herkes söz hakkı alabilir kimse kimseden üstün vs değildir. VIP işi forumun mantığına aykırı ama geliri arttırmak, üye çekmek vs için sitelerin uyguladığı bir yöntem ve bana hep itici gelmiştir
    Başka grup kurulmasını önermemin nedeni isteğinizin, başta dediğim gibi, forum mantığına özellikle de DH gibi VIP sunmayan bir foruma ters gelmesiydi

İlk cümlem için kusura bakmayın ortamı kızıştırmak istemedim ama DH dilinde bolca kullanıldığı için kullanmıştım

• yapılmalı.
  • Bence herkes görmeli. Burada ağlayıp sızlayan ölücüleri görmek güzel oluyor.
  • Katılıyorum.
  • Katılıyorum emek sarfedenlere yazık

• Zor ama olursa iyi olur...

• Evet, yukarıda önerdiğim gibi özel mesaj yoluyla çoklu konuşma açılıp oradan paylaşılabilir. Böylece bilinen üyeler dışında kimse göremez.
  • Hocam ben ''sıcak fırsatlar'' sekmesinde ki, internette bulunan yada dışarıda uyguna bulduğum herhangi bir şeyleri fazlaca alıp satmadım. Her şeyden ihtiyacım kadar aldım kısaca fırsatçılık yapmadım hiç bir zaman da yapmam.

Vip hakkında düşüncenize tam katılmıyorum çünkü en azından o yerde hiç bir reklam, üyeyi rahatsız edecek durumlar yada üyenin eksik gördüğü bir şeyler olmuyor. Memnunlar en azından böyle söylemek daha doğru. Tabii ben vip diye bir şey çıksın demiyorum. Çıkmasın zaten kesinlikle herkes yararlansın.

Ama bir forumda üyeden çok misafirleri görünce rahatsız oluyorum. Bilmiyorum bir yere bir şeyler katmak var iken yalnızca bir şeyler alıp gitmek ne kadar doğru. Bir de misafirin biri geliyor fırsatı görüyor 30-40 neyse alıyor bitiriyor stokları haftaya sahibinden de görüyoruz. Herkes yararlansın bu toptan alıp bir hafta sonra sahibinden vs. ilan koyup kar ile satmaya bende karşıyım...

Bir çok fikir öne atıldı bu konuda seçenek olsun, geç gösterilsin vb. amacımızda fikir öne atmak sesimizi duyurmak. Karşı fikirler de olacaktır saygı duyulması gerek...

Ben konuyu istek olduğu için açtım. Daha önce açanlar da olmuştu. Herhangi bir çıkarım yok reklam vs. yaptığımı görürseniz haklısınız.

Saygılar...

• Yönetim uyuma üyelerine sahip çık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütün sıcak fırsatları kaçırıyoruz üyelerin 3,4 katı misafir oluyor.

• Ne oldu unuttunuz gitti

Hani Protesto

Anca Laf...

• Unutmadık whatsapp grubumuz var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.