Şimdi Ara

Sıcak Fırsat -Üstelik ASUS --> Asus X550CC-XO140D -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus X550CC-XO140D
    Core i5-3317U 1.70 Ghz 4 GB 500 GB 2 GB VGA 15.6 Free Dos

1414 TL (KDV Dâhil)

Üstelik 111 TL Chip puanı da düşecek olursanız fiyat 1303 TL ye geliyor… Ayrıca 9 taksit SIFIR FAİZ ile de alma şansınız var.

Sıcak Fırsat -Üstelik ASUS --> Asus X550CC-XO140D -

Ayrıca bu ürün aşağıdaki sitede test edilmiş.
    http://www.notebooktesting.com/tr/index.php/karsilastir/item/36-asus-x550c-xo140d#inceleme
    ÖZELLİKLERİ :
    Notebook Markası : Asus
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Modeli : 3. nesil Intel® Core™ i5-3337U Çift çekirdekli işlemci
    İşlemci Tipi : Intel Core i5
    İşlemci Hızı : İ5-3337U - Turbo Boost 2.7 GHz
    İşlemci Cache : 3 MB
    Yonga Seti : Mobile Intel® HM76 Express Chipsets
    Ekran Boyutu : 15.6
    Ekran Tipi : LED HD
    Ekran Çözünürlüğü : 1366x768
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : Paylaşımsız, 2 GB
    Grafik İşlemcisi : Nvdia GeForce GT 720M 2GB
    HDMI : 1 HDMI bağlantı noktası
    Sistem Belleği : 4GB
    Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
    Max Bellek : 8 GB
    Disk Kapasitesi : 500 GB
    Disk Hızı : 5400 RPM
    Optik Sürücü : DVD±RW
    Ethernet : Ethernet LAN 10/100
    Wireless : 802.11b/g/n
    Bluetooth : Bluetooth 4.0 + HS
    Usb Portu : 1 x USB 3.0 1 x USB 2.0
    Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü
    Klavye : Standart Q TR
    Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler
    Kart Okuyucu : 4-in-1 card reader
    Kamera : Tümleşik dijital mikrofonlu web kamerası (VGA), HD Web Camera
    Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad
    İşletim Sistemi : FreeDos
    Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil
    Pil Teknolojisi : 4-cell Li-lon Pil
    Notebook Ağırlığı : 2.30 Kg
    Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Asus Servisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indirimkenti -- 7 Nisan 2014; 11:49:18 >

• Cop.. bu fiyata 8 gb 1 tb 740mliler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki var ama ASUS var mı bende onu merak ettim?...
  • Chip para ile belki ama diğer türlü çok sıcak değil bence

• Yuh ya bunu bir arkadaşım almıştı 1750 TL toslamıştı zamanında...
    Ama şu kadarını söyliyeyim ben beyazın bu kadar şık duracağına inanmamıştım o zamanlar ama hala her gördüğümde bir hoş oluyorum...
  • Kliksadan Yaklaşık 1400 liraya gelmişti 740m lisi. Harika bir kasası var tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test sonuçları bence fiyatına göre oldukça başarılı, beyaz da bi laptopa ancak bu kadar yakışırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında çok güzel bir notebook ve fiyatı da bana göre son derece makul. Tabii ki bu fiyata alınacak başka notebooklar da ve hatta daha ucuza daha yüksek özellikli olan da var ama yukarıda da söylendiği gibi açıkçası ASUS ile kıyaslanacaklarını sanmıyorum. Yapılan testlerden de anlışalacağı gibi öyle basit bir makine de olmadığı görülüyor. Bir çok kişi hala notebook alırken gidip benchmarklara bakmaktan kendini alamıyor. Halbuki bu neticelerden elde edilen sonuçlar gerçek hayatta aynı tadi ya da daha doğrusu aynı farkı hissettirecek kadar performans sağlamıyor. Örneğin Photoshop açarken GT720 ile açmak ile GT 740M ile açmak arasındaki farkı anlayabilecek bir tek kişi çıkacağını zannetmiyorum. Belki oyunlarda bu fark bir miktar hissedilebilir ama herkesin de bir bilgisayara sadece OYUN için ihtiyacı olmuyor... Hem oynarım hem de bilgisayarımla her işimi yaparım ve de sağlam ve de şık bir notebook isterim diyorsanız ben de oldukça iyi bir fırsat...

Saygılarımla,

• işlemci ve ekran kartı cacık.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

işlemci ve ekran kartı cacık.

Bilgisayarı ne için kullandığınız söylermisiniz lütfen? Siz cebap verinceye kadar ben de kendi fikirlerimi yazayım ki insanlar bazı konularda yanılmasınlar...!

Bir çok kişi kendisine asla lazım olmayacak kadar güçlü işlemcilere gereksiz yere para verir. Yaşım 60 ve 25-30 senedir bu piyasanın içindeyim ve açıkcası işlemci değiştirerek hüsrana uğrayan insanların sayısını size anlatsam şaşırırsınız. Bir bilgisayardaki hızı belirleyen esas unsurun sadece bu bileşenlerden geçmediğini çok net ve hatta bunu zamanında kendimde yaşadım. Sürekli olarak işlemci upgrade'i yaparak ve deli gibi ram arttırarak yaptığım hiç bir değişiklik kullandığım Photoshop ve Corel'in hızlanmasını sağlamayınca da resmen üreticilere etmediğim küfür kalmamıştı. Ne yaparsam yapayım açılış süresi bile asla 1 dakikanın altına düşmüyordu... Veeee sonra bir gün elime bir SSD geçti... İşte o zaman üreticilerin bizleri yıllardır nasıl kazıkladığını ve kafamızı karıştırdığını bir an da kavrayabildim... Daha önce 1 dakika 14 saniyede açılan Photoshop şu an 12 saniyede ve aynı şekilde Corel'de 14 saniye de açılıyor...
    Yıllarca boşuna RAM ve İşlemci değiştirip durmuşum meğerse...

Bu nedenle lütfen insanlara fikir verirken biraz daha yapıcı olun. Sizin CACIK dediğiniz sistemin bu gün yüz kişiden 80'ninin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğini unutmayın. En azından ben felan-filan kullanıyorum ve bu sebeple şunu-şunu yapamıyorum deyin ki bizde bilgilenelim...

Bu arada hiç kimse yanlış anlamasın, işlemcilerin ve de ekran kartlarının güçleri hakkında "asla bir fark yoktur" gibi bir önermede bulunmuyorum .tabii ki farklar var ve en üst sınıf ile en alt sınıf arasındaki farkları kesinlikle hissedersiniz. Ama bu farklar için, yukarıda da dediğim gibi, vereceğiniz fiyat farkı belki de hiç kullanmayacağınız bir işlemciye denk gelecektir, bunu da unutmayın...

Saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: sentetik5

quote:

Bilgisayarı ne için kullandığınız söylermisiniz lütfen? Siz cebap verinceye kadar ben de kendi fikirlerimi yazayım ki insanlar bazı konularda yanılmasınlar...!

Bir çok kişi kendisine asla lazım olmayacak kadar güçlü işlemcilere gereksiz yere para verir. Yaşım 60 ve 25-30 senedir bu piyasanın içindeyim ve açıkcası işlemci değiştirerek hüsrana uğrayan insanların sayısını size anlatsam şaşırırsınız. Bir bilgisayardaki hızı belirleyen esas unsurun sadece bu bileşenlerden geçmediğini çok net ve hatta bunu zamanında kendimde yaşadım. Sürekli olarak işlemci upgrade'i yaparak ve deli gibi ram arttırarak yaptığım hiç bir değişiklik kullandığım Photoshop ve Corel'in hızlanmasını sağlamayınca da resmen üreticilere etmediğim küfür kalmamıştı. Ne yaparsam yapayım açılış süresi bile asla 1 dakikanın altına düşmüyordu... Veeee sonra bir gün elime bir SSD geçti... İşte o zaman üreticilerin bizleri yıllardır nasıl kazıkladığını ve kafamızı karıştırdığını bir an da kavrayabildim... Daha önce 1 dakika 14 saniyede açılan Photoshop şu an 12 saniyede ve aynı şekilde Corel'de 14 saniye de açılıyor...

Bu nedenle lütfen insanlara fikir verirken biraz daha yapıcı olun. Sizin CACIK dediğiniz sistemin bu gün yüz kişiden 80'ninin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğini unutmayın. En azından ben felan-filan kullanıyorum ve bu sebeple şunu-şunu yapamıyorum deyin ki bizde bilgilenelim...

Bu arada hiç kimse yanlış anlamasın, işlemcilerin ve de ekran kartlarının güçleri hakkında "asla bir fark yoktur" gibi bir önermede bulunmuyorum .tabii ki farklar var ve en üst sınıf ile en alt sınıf arasındaki farkları kesinlikle hissedersiniz. Ama bu farklar için, yukarıda da dediğim gibi, vereceğiniz fiyat farkı belki de hiç kullanmayacağınız bir işlemciye denk gelecektir, bunu da unutmayın...

Saygılarımla,

sentetik biraz sayfa karıştır. bu fiyatlara u serisi yerine m serisi alınabildiğini görürsün.hatta ekran kartı olarak da 720m yerine 740m satıldıgını da görürsün..
    bu fiyata göre bu özellikler cacık. çünki daha uygunları görüldü,görülmeye de devam ediyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

Cop.. bu fiyata 8 gb 1 tb 740mliler var

Merhaba, nerede bulabiliriz link verebilir misiniz?

Teşekkürler...
  • Bu özelliklerde daha ince olanlardan olsa yani Ultrabook olsa düşünülebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sentetik5

quote:

Saygılarımla,

sentetik biraz sayfa karıştır. bu fiyatlara u serisi yerine m serisi alınabildiğini görürsün.hatta ekran kartı olarak da 720m yerine 740m satıldıgını da görürsün..
    bu fiyata göre bu özellikler cacık. çünki daha uygunları görüldü,görülmeye de devam ediyor..

Sayın beytepeli,
    Kusura bakmayın ama söylediklerimden bir şey anlamamış ya da ciddi şekilde okumamışsınız herhalde. Ben hala aynı şeyi söyleyeyim size. U serisi ile M serisi arasında tabii ki fark var, ben aksini mi iddaa etmişim?
    Benim söylemek istediğim bir çok durumda bir insan bu iki işlemci arasındaki farkı asla hissedemez diyorum. Buna gözümle binlerce defa şahit oldum. Yıllardır benchmark programları kullanır ve ben de testler yaparım ama inanın o testlerden aldığım neticelerle gerçek hayattaki performanslar asla birbirini tutmuyor. İsmi üstünde sentetik testler bunlar...

Ama siz ben ne söylersem söyleyeyim aynı nakaratları tekrar edeceksiniz herhalde.

Ve bir de siz önce benim okuduğum ve karıştırdığım kadar okuyun ondan sonra akıl verin lütfen. Ayrıca siz benim bu güne kadar bu sitede bir tek kişiye bile gereksiz ve seviyesiz bir şekilde "biraz sayfa karıştır" dediğime şahit oldunuz mu ?
    Lütfen daha yapıcı ve daha güzel bir üslup kullanarak yazışalım... neticede öğrenmek ve bilgi alışverişi yapmak için buradayız.

Saygılarımla,

• Onu bunu bilmemde gecen sene hepsiburadadan asus n56dp almistim o ozelliklere o fiyati bi daha gormedim.bu bilgisayar cogu kullanici icin ideal.matkanin asus olmasida ayri bir avantaj

• Sirf kasasi kiyaslamada 200 tl ye kadar eyw lakin bu eskisi
    Yenileride bu kadar
    Chip ile alinir

1560a aldik subatta saolsun dolar kuru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.