Şimdi Ara

Sorun Nerde? - Kafayı Yemek Üzereyim- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı sorun bende de uzun bir süredir var bende Turkcell kullanıcısıyım.2 kere sim kart 3 kerede garantiden telefonu değiştirdim sorun hala devam hala devam.Konuyu sürekli turkcell e iletmeme rağmen ısrarlada lokasyon bazlı sorun yaşamadığımı bu sorunu farklı farklı yerlerde yaşadığımı iletmeme rağmen derdimi bir türlü anlatamadım ve bu sorunun bu zamana kadar herkese savunduğum "Turkcell" kaynaklı olduğunu sanırım ikna olmak durumundayım.Ben sorunumu çözemedim,eğer siz yada başkaları çözmüşlerse bana nasıl çözdüklerini anlatırlarsa çok sevinirim.Teşekkürler.Cihazım iphone 5 ios7 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberk4570 -- 5 Kasım 2014; 20:57:29 >
  • Sorun bended var. vodafone kullanirken yoktu, turkcell'e gectim. Iphone 5 ile hotspot olarak kullaniyordum, durdugu yerde canavar gibi calisan 3g birden ag ulasamiyor hatasi vermeye basladi pcden ama telde 3G aktif gorunuyor. Telefonu degistirdim iphone 6 plus ile ayni sorun degam ediyor. Sorun turkcellde sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: soulmate

quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

Sim kartı değiştirmeyi denemeden genius barı bu yüzden meşgul ettin demek. Sorunun bulunduğun bölgeyle alakalı olduğu bariz belli. Sonra aman efendim randevu alamıyoruz randevu yok.. Bu kadar pimpirikli adam oldukça alamaz kimse tabi.

3.000 lira para vermişim, Nişantaşı, Eyüp, Kadıköy ve pek çok yerde çekim sorunu yasıyorum, Maillerime ulaşamıyorum, yapılacak herseyi yapmışım. Nereye gidecektim? Son çare genius'a gittim.

Şebekeden arkadaşım. Hangi ülkede yaşadığını sanıyorsun?

Orijinalden alıntı: korayalttantire

quote:

https://forum.turkcell.com.tr/t5/cepten-internet/en-ufak-kalabalikta-internete-girememe-sorunu/m-p/14641#U14641

Turkcell forumda benzer hatalardan muzdarip insanlar var. Genel olarak iOS 8 ve sonrası sürümler de mimli sanırım wifi/cellular Bağlantı konusunda.

Yapacak bisey yok sanırım.

Teşekkürler.

Selamlar, o konuyu açan benim. ios sürümünden kaynaklanmıyor. 7'de de vardı. Bu sorunlar beni delirtti. 3G çekiyor ama çoğu yerde girilmiyor. Konuda detaylı açıkladım zaten. En son Turkcell'i BTK'ya şikayet ettim. O bölgelerde sorun yol, telefonunuzla ilgili diye cevap geldi. Sonra cevap yazdım dedim ki telefon zaten sıfır, iphone 5'te de aynı sorun vardı. Cevabımız aynıdır, sinyal seviyeleri btk kriterlerine uygunsır diye cevap geldi. Bu arada bazen arkadaşımın samsung s4 mini'si ile de deniyorum ve o da hemen hemen aynı şekilde bağlanamıyor ya da bir süre bağlanamayıp sonra bağlanabiliyor.

Her seferinde bildirim yapıyorum hepsiyle de ilgileniyorlar ama çözüm yok!

İlginçtir ki internette bu sorundan muzdarip pek insan bulamadım.

Sim kart da orijinal, kesilmiş değil. Aslında sim kartta sılıntı olmasından da şüphelenmiyor değilim.

Ah şu Vodafone online hizmetler konusunda bu kadar rezil olmasaydı da Turkcell kullanmak zorunda kalmasaydım.

Not olarak, metrobüs güzergahı üzerinde seyahat halindeyken uzun süreki kesintiler oluyor, o an hız testi ve ping dahi yapılamıyor, 3G çekiyor, genelde iş çıkışı saatlerinde sorun oluyor ama aşırı bir kalabalık plmasa da sorun olabiliyor ve Kadıköy'de bile bina içlerinde dışarıya (cama) yakınken dahi bağlantı sağlanamıyor.

Hattın taahhütlü, kapatsam geçen ay 70 küsür lira ceza ödeyecektim. Bu ay artmıştır. Değişsem adam akıllı başka operatör yok.

Aslında son çare bir de 1. Öncelikli internet paketi alıp denemeyi düşünüyorum. Şu an kullandığım tarife 2. Önceliklenme gözüküyor.

Aynı güzergahtayız. Avea ilk geçtiğimde süperdi. Günden güne kötüleşiyor.

• Aynı sorun bende de var sim kartta problem var diye değiştirecektim iyiki değiştirmemişim

Orijinalden alıntı: ayberk4570

Aynı sorun bende de uzun bir süredir var bende Turkcell kullanıcısıyım.2 kere sim kart 3 kerede garantiden telefonu değiştirdim sorun hala devam hala devam.Konuyu sürekli turkcell e iletmeme rağmen ısrarlada lokasyon bazlı sorun yaşamadığımı bu sorunu farklı farklı yerlerde yaşadığımı iletmeme rağmen derdimi bir türlü anlatamadım ve bu sorunun bu zamana kadar herkese savunduğum "Turkcell" kaynaklı olduğunu sanırım ikna olmak durumundayım.Ben sorunumu çözemedim,eğer siz yada başkaları çözmüşlerse bana nasıl çözdüklerini anlatırlarsa çok sevinirim.Teşekkürler.Cihazım iphone 5 ios7 bu arada.

Arkadaşlar, sorunları sürekli bildirmeme rağmen m. hizmetleri arayıp şu an sorun yok diyordu. BTK'ye gönderdiğim şikayette de aynısını dediler. En son biri aradı, durumu kabul etti. Özellikle son zamanlarda çok yaşanmaya başladı fakat baz istasyonu kurmakta zorlanıyoruz, uygun yer bulamıyoruz dedi. Hatta bildiğiniz baz istasyonuna uygun yerler varsa bize bildirin dedi. Çalışan, durumu kabul ettiği için sinirim biraz geçti.

https://forum.turkcell.com.tr/t5/cepten-internet/en-ufak-kalabalikta-internete-girememe-sorunu/m-p/17839#M272

sayfasındaki başlığa da katkıda bulunun ki sorunların çözümü için topluluk oluşturalım.

Sırf diğerlerinde aynı sorun var mı diye data hattımı Vodafone'dan Avea'ya taşıdım. Vodafone'un da online servisleri çok kötü. Avea çok kötü değilse onu bile düşünüyorum. Gerçi deneyecek cihaz yok şu an elimde ama vinn modemde çalışırsa onda denerim.

Bu arada Turkcell Turbo İnternet'ten de satın aldım. Hız olarak fark ediyor ama normalde bağlanamadığım yerlerde o paketle de bağlanılmıyor. Boşuna almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 5 Kasım 2014; 21:45:02 >

• quote:

Arkadaşlar 1 gündür Bursa'dayım. Korupark, Carrefour, Geçit, Çekirge gibi pek çok lokasyonda denedim. Hiç bir sorun yasamadım. Sanırım artık İstanbul kalabalığını Turkcell kaldırmıyor. Artık bundan eminim. Teşekkürler hepinizin ilgisine.

Bende bu sekılde dusunuyorum. Koşuyolu bolgesınde herhangi bir problem bulunmazken, altunizade de bu tarz sıkıntıları bende yasıyorum :S

• bugun okulda iPad ile deneme şansım oldu. iPad takır takır çalıştı. iPhone bağlanmadı. Tam canımı sıkmışken iPhone bağlanmaya başladı iPad gitti. Hatların önceliği ile ilgili de bir problem var sanırım. iPad Turkcell Data Hatti kullanıyor.

• Ben HTC One kullanıyorum aynı sorun bende de var. Sorun kesinlikle Turkcell'de. Ben Ankara'da yaşıyorum. Yıllardır turkcell kullanıyorum ve bazı yerlerde zayıf sinyal dışında hiç problem yaşamadım. 1 haftadır İstanbul'dayım genellikle de Bağcılar. Sinyal full ve 3g var gösteriyor ancak bağlantı 3 dk var 5 dk yok. Telefonda olmadığına eminim İstanbul'a gelirken 6 saat boyunca hiç kopmadan spotify açıktı. Ancak şu an aynı yerde sabit otururken bile bağlantı bir anda kopuyor. Bağlantı olduğu zaman gayet hızlı. 5 dakikada bir mobil veri aç/kapa yapmaktan bıktım ve pes ettim. 2g'de kullanıyorum. En azından mesajlar gelip gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafck -- 13 Kasım 2014; 7:49:02 >
  • Sürekli bulunduğuz bir noktasa sorun varsa ilgilenme ihtimalleri daha yüksek. Yoldan geçerken sorun yaşarsanız bildirirseniz dahi havada kalıyor. Çalışanlar da bence farkında sorunun ama müşteri hizmetleri çok detaylı bilgi sahibi olmayınca pek yardımcı olamayabiliyor. Bilgilisine denk gelmek lazım. Umarım çözüm bulunur.
  • Ben Bursa - kapalıçarşı civarında da bir kaç noktada yaşadım bu durumu. Üstelik Yanımda samsung s4 mini ve iPhone 5 / 5s kullanan insanlar vardı. Tüm telefonlarda sorun mevcuttu. Bu durum iyice sık yaşanmaya başladı. Turkcell'i artık sıkıştırmak lazım.

Sorun telefon bazlı degıl operatorle alakalı sanırım metrobus guzergahında cok sorun yasatıyor bu durum helekı zıncırlıkuyu anadurakta ıntermete gırmek zulum s3 ve ıphone 6 kullandım suana kadar ıkısındede bu sorun vardı turkcell ıle alakalı bır durum olduguna kanaat getırdım

• Diğer ülkeler 4G'ye geçeli ne kadar oldu, biz bunca zaman ve şuan bile hala 3G'mizle övünmenin peşindeyiz. Al sana 3G; Konuyu açan şahıs ve ''Aynı sorunu bende yaşıyorum.'' diyen forumdaşlar İstanbul gibi merkezi bir yerde 3G'yi kullanmakta bu kadar sıkıntı çekiyorsa diğer şehirlerdeki insanlar ne yapacak? Birde sürekli reklam verip bir havalara girmezler mi şu ''on numara'' operatörlerimiz: Yok çekim güçümüz arttı, yok bilmem kaç kat daha hızlandı, yok Turbo yaptık yok iyileştirdik...

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 17 Ocak 2015; 14:50:01 >

bulunduğunuz bölgedeki 3g kullanım yoğunluğu ile alakalı
  • Arkadaşlar olayı yoğunlukta arama tezinizi çürütüyorum. Burası 100bin nüfuslu bir ilçe ve saat şu an 1i geçti, ayrıca burda turkcell in kazıklığından ötürü nüfusun en fazla %10 u kullanıyordur. Gelin görün ki biraz önce yine internet gitti. Ve bu her gece oluyor. Cihaz ip6.
    Olay yoğunlukta değil Turkcell de bir sıkıntı var ama ne?

2007 MEGANE 2 SW Privilege
  • Arkadaşlar iphoneların model farkı var örneğin 6plusda 1522 amerika ağ sistemine uygun türkiyede sıkıntı çıkabiliyor ama 1524 asya ve genel olarak dünyanın her yerindeki amerika da dahil olmak üzere uygun. Acaba sorun bundan kaynaklanıyor olabilirmi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.