Şimdi Ara

x-files'vari bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazen yokuş yukarı sandığınız yerde araba yokuş aşağımış gibi kayar.geçen tem de hasdal viyadüğü civarında böyle bişi geldi başıma.edirne istikametine doğru olan tarafta yol sanki yokuş yukarı gibi duruyo ama araba kayıyo nasılsa.bunun açıklamasını yapabilecek biri var mı?

• ÇOK BASİT BİR SEKLİLDE TİPİK BİR GOZ YANILGISI OLAY BUNDAN İBARET SEN YOUL SEVRESİNDE DOGAL SEKİLLER BİNALAR AGACLAR VS. GİBİ YAPILARIN FARKLI SEKİL VE DURUSLARINDA OTURU ASLINDA HAFİF ASAGI EGİMLİ OLAN YOLU HAFİF YUKARI DOGRU YOKUS OLARAK GORUYORSUN TİPİK REFERANS NOKTASI YANILGISINDAN KAYNAKLANIYO BU C FİLES LIK Bİ DURUM YOK YANİ

2002 Mercedes W203 C200K SportCoupe
    2004 Mitsubishi Outlander 2.0
    2011 Kia ProCEED
  • c files dememiş zaten x demiş
    şaka bir yana bana da yanılgı gibi geldi
    quote:

Orjinalden alıntı: bitdaemon

ÇOK BASİT BİR SEKLİLDE TİPİK BİR GOZ YANILGISI OLAY BUNDAN İBARET SEN YOUL SEVRESİNDE DOGAL SEKİLLER BİNALAR AGACLAR VS. GİBİ YAPILARIN FARKLI SEKİL VE DURUSLARINDA OTURU ASLINDA HAFİF ASAGI EGİMLİ OLAN YOLU HAFİF YUKARI DOGRU YOKUS OLARAK GORUYORSUN TİPİK REFERANS NOKTASI YANILGISINDAN KAYNAKLANIYO BU C FİLES LIK Bİ DURUM YOK YANİ

• La Bakırköy sahil yolunca Yeşilköy havacılık müzesin e gelirken yol sıkışık bekliom atmışım boşa, sıkıldım frene basmaktan yo lhafif aşağı meyilliydi, geri kayarsa basçaktım gene frene bi bıraktım baktım araba ileri doğru tırmanmaya başladı dumur oldum yahu
    quote:

Orjinalden alıntı: InsipiD

c files dememiş zaten x demiş
    quote:

ÇOK BASİT BİR SEKLİLDE TİPİK BİR GOZ YANILGISI OLAY BUNDAN İBARET SEN YOUL SEVRESİNDE DOGAL SEKİLLER BİNALAR AGACLAR VS. GİBİ YAPILARIN FARKLI SEKİL VE DURUSLARINDA OTURU ASLINDA HAFİF ASAGI EGİMLİ OLAN YOLU HAFİF YUKARI DOGRU YOKUS OLARAK GORUYORSUN TİPİK REFERANS NOKTASI YANILGISINDAN KAYNAKLANIYO BU C FİLES LIK Bİ DURUM YOK YANİ

2002 Mercedes W203 C200K SportCoupe
    2004 Mitsubishi Outlander 2.0
    2011 Kia ProCEED

• Hocam walla simdi sen bole deyince merak ettim

quote:

ustadım sen burda benim ne sartlar altında siteye yazı yazdıgımı bilsen oraya x yerine bırak c yi don lastigi yazmadıgıma dua edersin
    quote:

Orjinalden alıntı: InsipiD

c files dememiş zaten x demiş
    quote:

• O bölgede kuvvetli manyetik alan vardır. Mıknatıs etkisi yapıyordur.

Orjinalden alıntı: Woodpecker

O bölgede kuvvetli manyetik alan vardır. Mıknatıs etkisi yapıyordur.

sallama len

Orjinalden alıntı: antiochos

La Bakırköy sahil yolunca Yeşilköy havacılık müzesin e gelirken yol sıkışık bekliom atmışım boşa, sıkıldım frene basmaktan yo lhafif aşağı meyilliydi, geri kayarsa basçaktım gene frene bi bıraktım baktım araba ileri doğru tırmanmaya başladı dumur oldum yahu

Onundeki araba senden hizli bir sekilde geriye dogru kayiyor olmasin

• quote:

Orjinalden alıntı: gurcan007

YOLDA YATIR VARSA BÖYLE OLUYORMUŞ

hiç güleceğim yoktu
    ***erkam_arslan***
  • Kırklarelinde böyle bi yol var

Arabayı boşa atınca araba yukarı çıkıyo ama yola su dökünce aşağı doğru gidiyo
    sen olmayınca yanımda cereyan yapar kapılar çarpar içimde sabahtan akşama ansızın hiç beklemediğim anlarda sensizliğin ürpertisi yetmezmiş gibi her kapı çarpmasında bir korku kaplar beni sıçramak isterim yerimden bağırmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlik birde zaman mekan yokmuş gibi o anlarda ama anılar akar içimden taşmışda kudurmuş Kızılırmak gibi sıçramak isterim yerinden koşup kurtulmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlikle
  • quote:

2024 VW Caddy 2.0 TDI Style
  • quote:

Orjinalden alıntı: etez

Kırklarelinde böyle bi yol var

Arabayı boşa atınca araba yukarı çıkıyo ama yola su dökünce aşağı doğru gidiyo

yok öyle biyer kardeş,
    orda arabada suda yokuş yukarı çıkıyo,
    işte aynı olay, göz yanılması
  • Yanılma yok. Dediğim gibi yerde bulunan manyetik alan. Yurdumuzun çeşitli yerlerinde var. Hatta zamanında Uğur Dündar programında haber yapmıştı.

Orjinalden alıntı: Woodpecker

Yanılma yok. Dediğim gibi yerde bulunan manyetik alan. Yurdumuzun çeşitli yerlerinde var. Hatta zamanında Uğur Dündar programında haber yapmıştı.

bu manyetik alana bitane manyetik degirmen yapalım ozaman,
    nasılsa manyetiklik bitecek degilya yurdum topragında. elektrik üretiriz ;)
  • Böyle bir şey mümkün ancak yapılan yatırımı çıkaracak çapta bir alan bulmak pek mümkün değil bildiğim kadarıyla. Konuyla ilgili şu linklere bakabilirsiniz.:

http://forum.donanimhaber.com/m_2086412/mpage_2/printable.htm

http://otomobil.milliyet.com.tr/detay.asp?id=4068 Altlara doğru.

http://www.modifiyem.com/forum/showpost.php?p=331790&postcount=9

http://www.tacallbook.org/~ta1cd/demirkoy2/demirkoy.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woodpecker -- 26 Eylül 2006; 2:55:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

Valla benim araç da çok hafif yukarı eğimli yollarda ayağımı frenden çekince ileri doğru hareket ediyor. Ama bunu sürekli yapıyor. Vites "D" de olduğu için olmasın...

süper ya. bu saatte hiç güleceğim yoktu
    Processor: INTEL i7 3770K@4.7 Ghz ( 1.30v ) ~ Cooler: CORSAIR H105 ~ Board: ASUS Maximus V Formula ~ Graphic Unit: MSI GTX 780 LIGHTNING @ 1300/6500 (Water Cooling) ~ Memory: CORSAIR Vengeance Pro 16GB 2133Mhz Cl9 ~ Hard Drive: CORSAIR Neutron GTX 240 GB ~ PSU: CORSAIR Rm750 ~ Case: CORSAIR Obsidian 800D (Big Chef) ~ Display Unit: ASUS VG278h 120Hz ~ Gaming Equipment: LOGITECH G19 - RAZER Deathadder - RAZER Vespula Pad ~ Speaker: CREATIVE Gigaworks T3 - CREATIVE Tactic 3D
  • quote:

muahaha

• Orda aracı yukarı çekecek boyutta manyetik kuvvet olsa arabadan önce telefonlar yüzükler vs elimizden fırlayıp giderdi. Orda elemanlar ellerinde kamera mikrofon çekim yapıyorlar onlara bir şey olmuyor araba gidiyor geçin bunları zaten bu tip haberleri televoleciler yapıyorlardı. İlk cevap veren arkadaşın dediği gibi aldığımız referans noktasının pozisyonuyla ilgili bir göz yanılsaması.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.