Şimdi Ara

Yeni The X-Files dizisi geliyor; Prodüksiyonuna çok yakında başlanabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni The X-Files dizisi geliyor; Prodüksiyonuna çok yakında başlanabilir
    Fruitvale Station ve Black Panther gibi başarılı filmlerle tanınan Ryan Coogler, şu sıralar yeni filmi Sinners ile adından söz ettiriyor. Bu hafta gösterime giren film, oldukça iyi yorumlar alıyor. Sinners kulaktan kulağa yayılmaya devam ederken, Ryan Coogler ve oyuncu ekibi de basın karşısına çıkarak filmin tanıtımını yapıyor. Bu röportajlardan birinde gelecek projeleri hakkında konuşan Coogler, bir süredir üzerinde çalıştığı The X-Files dizisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Coogler, Sinners ile işi biter bitmez The X-Files'a geçecek.

Ryan Coogler öncülüğünde yeni bir X-Files dizisi hazırlanacağı ilk olarak 2023 yılında duyurulmuştu. Fakat aradan geçen sürede bu projeden bir daha haber alınamadı. Bu da projenin iptal edilmiş olabileceği şeklinde yorumlandı. Ancak görünen o ki proje rafa kaldırılmamış; sadece hayata geçirilmesi uzun sürmüş. Last Podcast on the Left adlı podcast'te bu konuya değinen yönetmen, bir süredir bu proje üzerinde çalıştığını ve Sinners'tan sonraki ilk projesinin The X-Files olacağını açıkladı. Coogler, Sinners'ın tanıtım çalışmaları biter bitmez The X-Files'a geçecek.

Ayrıca Bkz.Anime sevenlerin kaçırmaması gereken tüm zamanların en iyi anime filmleri

Mulder ve Scully de Yeni The X-Files'ın Parçası Olabilir

The X-Files'ın prodüksiyonuna tam olarak ne zaman başlanacağı bilinmiyor. Ancak yönetmenin sıradaki projesi olması için çok yakın bir gelecekte hayata geçirilmesi gerekiyor. Çünkü Coogler yakında Black Panther 3 için de sete girecek.

Yeni X-Files dizisi hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Coogler, bu proje için Gillian Anderson ile iletişime geçtiğini söylüyor ki bu da orijinal ekibin de bir şekilde bu projenin parçası olacağını düşündürüyor. Ancak Mulder ve Scully'nin hikâyede ne ölçüde yer alacağı henüz netleşmiş değil.

Kaynak:https://www.worldofreel.com/blog/2025/4/18/ryan-coogler-says-x-files-reboot-is-his-next-project

• Çok güzel diziydi her bölüm merakla beklenirdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

evet hocam ben diziyi en baştan izleme imkanı buldum ama o eski tadı vermedi zamanında çok güzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rastomm R kullanıcısına yanıt
    Aynen birde gece reklamsız tam diziyi verirdi arka arkaya hemde.

Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Eski tadını veremeyecek.

• Eskiden bilim kurgular ortaya yeni bir fikir ortaya koyardı. Heyecanlanırdık ama şimdikiler hep birbirini tekrarlıyor. Sıkmaya başladı. Yapay zeka, aslında her şey simülasyonmuş, ev aletinin sapıtması, kapitalizm ve savaş artığı distopik dünya vb...

Rick and Morty'deki bir bölümü filmleştirseler de izlesek.

• Bu dizi zamanında dünya dışının ve olağanüstü olayların bir cazibesi vardı ama artık pek yok. Gillian Anderson ve David Duchovny de çok olgunlaştı, gençliklerinin (neredeyse acemilik attıkları diziler, her ikisinin de) verdiği heyecanı ne kadar yansıtabilirler, merak konusu bence. Filmde o heyecanları yoktu mesela...

• Sorun yeni çekilen dizilerin eskisinden kötü yada iyi olması değil sanırım. Biz artık o eski biz değiliz... 43 yaşın da x files in anlattığı esrarengiz olaylar hayatına ne katabilir.

• Amazon da tüm sezonlar var baştan başlamak çok iyi. Küçükken anlayamadıgim şeyleri yada korkup izleyemedigim şeyleri tekrar dan izlemek hoş oluyor. Hem aile de izletmiyordu kaçak izliyordum TGRT de falan

• Zamanına ve şimdiki dizelere göre daha gerçekci ve kaliteli bir dizi hatta bazı bölümleri sinama filmi tadında ama 8 sezonda anlaşması biten david duchovny dizi sözleşmesi bittiğinden ve daha çok para için ara ara diziye katılıyor. Yerine terminatörden bildiğimiz robert patrick geliyor. güzelde oynuyor karizma adam.. David abimiz 8 sezon sonunda ortaya çıkıyor ama vasat bir oyunculuk sergiliyor.10,11 sezonda adamların sesleri mimikleri bile yaşlılıktan veya botokstan değişmiş.. Bu arada bu dizi supernatural dizisinin atasıdır...

• Çok eskiden izlemiştim. O jenerik müziğinden ürperiyordum. Yeni The X-Files dizisi geliyor; Prodüksiyonuna çok yakında başlanabilir 

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.