Şimdi Ara

!!!! F.E.A.R. 2: Project Origin ( SES SORUNU KESİN ÇÖZÜM REALTEK )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda sorunu çözebildim. Yapmanız gereken

http://www.free-codecs.com/vista_codec_package_download.htm

Linkteki codec paketini yuklemeniz. Ondan sonra oyuna -safemode yapmadan normal bir şekilde sesli olarak girebilirsiniz. Çok araştırdım en sonun bir forum sitesinde ufak bir yazı gördüm ve sonuca ulaştım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ....

• Sabah Ola Hayrola.. Sorunu Olan Arkadaşlar Sabah Verirler Olumlu Olumsuz Cvpları.Ama Ana Konuda Verdildi Bu Codec Die Hatırlıyorum..!

Orjinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

Sabah Ola Hayrola.. Sorunu Olan Arkadaşlar Sabah Verirler Olumlu Olumsuz Cvpları.Ama Ana Konuda Verdildi Bu Codec Die Hatırlıyorum..!

Kardeş verilmiş olsa inan en az 100 defa yüklemiştim bayadır takip ediyorum bu sorunu. Ağzım çok yandı neler yapmadım ama en son bu codec bitirdi işi. Benim yandı başkalarının yanmasın ...

• Gerçi bende sorun yoktu ama sindirelim her ihtimale karşı sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 25 Şubat 2009; 11:34:53 >

Orjinalden alıntı: Korgeneral

Gerçi bende sorun yoktu ama sindirelim her ihtimale karşı sağol

• bu vista xp için olanı yokmu bendede aynı problem var çözemedim bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splash20 -- 1 Mart 2009; 22:18:44 >
    Daha Fazla Göster
  • beyler sırf size yardımcı olmak için üye oldum ve inanıyorumki herkes bundan yararlanıcak. ilk önce pc nizden bütün ses codek lerini kaldırın realtek-k lite vb. hepsini daha sonra aşağıdaki linke tıklayın kutucugu işaretledikten sonra next diyin ve sayfanın basındaki vista için yeni sürümü 2,21 i indirin kurun. pc yi yeniden baslatın ve girin oynayın bukadar :)
    http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

• DialUp Modem, veya Tv karti yada sanal webcam yuklu ise, daha dogrusu,, DXDIAG a girdiginizde ses 1 ve ses 2 mevcut ise oyunda bu sorunla karsilasmaniz mumkun. ses 2 ye ait olan donanimi devre disi birakinca oyun hata vermiyor.
    Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz (2 CPUs) 1333

Memory: 3008MB RAM
    ---------------
    Display Devices
    ---------------

Card name:NVIDIA GeForce 8800 GTX
    Memory: 768.0 MB
    Current Mode: 1280 x 1024 (32 bit) (75Hz)
  • DialUp Modem, veya Tv karti yada sanal webcam yuklu ise, daha dogrusu,, DXDIAG a girdiginizde ses 1 ve ses 2 mevcut ise oyunda bu sorunla karsilasmaniz mumkun. ses 2 ye ait olan donanimi devre disi birakinca oyun hata vermiyor.
    Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz (2 CPUs) 1333

Memory: 3008MB RAM
    ---------------
    Display Devices
    ---------------

Card name:NVIDIA GeForce 8800 GTX
    Memory: 768.0 MB
    Current Mode: 1280 x 1024 (32 bit) (75Hz)
  • Arkadaşlar ben hala düzeltemedim sorunu. Hangisini yapacam şaşırdım.

ImBackBolubeyiii - LadyArwenBuffer
  • arkadaşlar benimde denemediğim yol kalmadı yabancı siteleri de hep gezdim sonunda çözümü buldum yapacagınız tek şey ses ayarlarından hoparlörleri surround yapmak o kadar ha bide pc nizde 56k modem yüklüyse kaldırın hepsi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwolf03 -- 29 Ekim 2010; 20:38:36 >
  • dollby digital ı caldırdım ben creative 5.1 live için sorun çözüldü.ama daha öncesinde codec i de yükledim

xp codec pack 2.5.1 indirip yaptım sizde yükleyin fazla dosyanın sıkıntısı olmaz
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.