Bildirim
fotoğraf sergisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
3. fotoğraf güzel. _____________________________ -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
3 çok hoş elinize sağlık. _____________________________ Karanlık cömert ve sabırlıdır. Adaletin içine acımasızlık tohumlarını eken, merhametin içine hor görü damlalarını sızdıran ve sevgiyi şüphe tanecikleri ile zehirleyen şey, karanlıktır. Karanlık sabırlı olabilir, çünkü en ufak yağmur damlası bu tohumların filizlenmesine neden olacaktır. Karanlık sabırlı olabilir ve tohumlar filizlenir, çünkü onların büyüdüğü toprak, üzerlerini örten bulutlar, onlara ışık veren yıldızların arkasında bekleyen karanlıktır. Karanlığın sabrı sonsuzdur. Eninde sonunda, yıldızlar bile söner... -
Teşekkürler
3. Çok iyi ellerinize sağlık
2 ve 3 çok iyi 

_____________________________ -
İlk fotoğraf hoşuma gitti.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sonunda ilk fotoğrafı beğenen çıktı yahu :)
3. fotoğraf müthiş hocam _____________________________ -
-
Yeni fotoğraflar eklendi
Fotoğraflar güzel hocam başarılar.
_____________________________ Adım: KenanSoyadım: Taşçı Doğum Tarihi: 13 Ocak 2006 Sınıf Şubem: 3/C Hobilerim:Counter Strike Headshot atmak,Cs:go ruslarla konuşmak(rusçamız var hani),Beyblade çarpıştırmak,Abimin 2000'den kalan tasolarıyla oynamak.Telefon: İphone 4S. Bilgisayar Markası: Toplama bilgisayar. Reankarnasyon'a inanıyorum.
Ayrıyetennnn.8yaşındaysanız hayat cooook zorrrrrrr -
Sağolun
uzun zamandır foroğraf çekmeye vakit bulamadım normalde yeni bir makine geçti elime ama vakit yok
Gayet güzel
_____________________________ -
boğaz manzarası güzelmiş _____________________________ -
çok güzel.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ben beğendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Karakterde tutarsız bir beyin,orantısız küçük dağlara benzer.. -
3 müthiş ellerinize sağlık _____________________________ "Hayatta en kötü şey yalnız bir insan olarak ölmektir diye düşünürdüm. Değilmiş. En kötü şey, yapayalnız hissetmene sebep olan insanlarla bir aradayken ölmekmiş...Robin Williams -
Hoş fotoğraflar var,tebrikler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- kodak easyshare c613
- samsung wb100
- evkur sipariş iptali
- nikon d3000
- yapay zeka ile fotoğraf yapma ücretsiz
- hdr ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt