Şimdi Ara

# 27 TL HIZLI VE BEDAVA KARGO # SEAGATE USB 3.0 DİSK KUTUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
3
Favori
7.153
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • # 27 TL HIZLI VE BEDAVA KARGO # SEAGATE USB 3.0 DİSK KUTUSU

http://www.sanalpazar.com/2.5-Inc-Sata-Kutu-Usb-3.0-Seagate-Notebook-Hdd-Box__isp12207426

Diğer firmaların ürünlerindense seagate firmasının kutusunu kullanmayı tercih ederim.Piyasadaki en iyi fiyat sıfır garantili faturalı geliyormuş.Satıcının 749 referansı var.Aşağıdaki konudaki SSD'yi alıp kullanmayı düşünüyorum harici disk olarak

http://forum.donanimhaber.com/m_89811509/f_//tm.htm#89812744

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 9 Nisan 2014; 16:50:24 >

• Teşekkür ederim. 1 adet aldım.
  • içini ayrı disini ayrı satıyorlar iyi taktik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu uzun uğraşlar ve sağduyulu adminlerimiz tarafından sonunda tekrar açılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Konu uzun uğraşlar ve sağduyulu adminlerimiz tarafından sonunda tekrar açılmıştır

teşekkürler aslında güzel fırsat daha yeni wd 1tb usb3 hdd almasaydım bunu alırdım. ssd fazlam var hala alsammı diye düşünüyorum
  • sade adaptösüz tak çalıştır olarak kullanabiliyor muyuz?
    yani bu hdd kutusu adaptörle mi çalışıyor yoksa gücü usb'den mi alıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trailblazer -- 28 Mart 2014; 10:38:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

sade adaptösüz tak çalıştır olarak kullanabiliyor muyuz?

Bildiğim kadarıyla 2.5" olup adaptörle çalışan kutu veya disk yok.Adaptörsüzdür gücü USB'Den alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

sade adaptösüz tak çalıştır olarak kullanabiliyor muyuz?

Bildiğim kadarıyla 2.5" olup adaptörle çalışan kutu veya disk yok.Adaptörsüzdür gücü USB'Den alır

çok sağolasın kaptım bi adet..eğer fiyat gerçekten piyasaya göre uygunsa bir adet daha almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trailblazer -- 28 Mart 2014; 10:45:08 >
  • Bu işin esprisini anlamış değilim

Elinizde fazladan bir disk var ve onu hariciye çevirmek istiyorsanız ( kaç kişide fazladan 2,5 inch disk vardır bilemiyorum da ) belki anlamlı olabilir
    Ancak hani onun dışında diski ayrı al ve kutuyu ayrı alıp kendi haricini oluşturup belki uyguna gelir diye düşündüm. Baktım daha pahalıya geliyor

Hali hazırda harici bir disk almak orjinaline güvenilir bir şekilde sahip olmak daha anlamlı geldi.
  • uygun fiyat, daha önceden farklı bir markayı hepsiburada'dan 30 küsür TL'ye almıştım.

aldım bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 28 Mart 2014; 10:57:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Bu işin esprisini anlamış değilim

Elinizde fazladan bir disk var ve onu hariciye çevirmek istiyorsanız ( kaç kişide fazladan 2,5 inch disk vardır bilemiyorum da ) belki anlamlı olabilir
    Ancak hani onun dışında diski ayrı al ve kutuyu ayrı alıp kendi haricini oluşturup belki uyguna gelir diye düşündüm. Baktım daha pahalıya geliyor

Hali hazırda harici bir disk almak orjinaline güvenilir bir şekilde sahip olmak daha anlamlı geldi.

Bilgisayara ssd taktığında çıkan diski kutuya koyup kullanmaya devam ediyorsun misal.

• quote:

Orijinalden alıntı: cro

quote:

Bilgisayara ssd taktığında çıkan diski kutuya koyup kullanmaya devam ediyorsun misal.

aynen ben de bu sepeble bir hdd'yi boşa çıkarttım. şimdi usb2.0 kutusu olan hdd için de bu kutuyu alıyorum 2.olarak.

• quote:

Sen çok geride kalmışsın. Laptopa ssd takan çıkan diskler için bu aparata koşuyor..

• Usb kablosu da var mı arkadaşlar? Ben ilanda öyle bir ibare göremedimde

• quote:

Orijinalden alıntı: énigma

Usb kablosu da var mı arkadaşlar? Ben ilanda öyle bir ibare göremedimde

satıcıya mesaj atın cevaplıyor aynı gün mutlaka üstad buraya da yazarsanız biz de bilgilenmiş oluruz %99 kablolu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 28 Mart 2014; 11:34:09 >
  • quote:

SSD usb 3.0 bir tane satış linki atar mısın? Varsa bile fiyatlarına bakın.Bu aparatla çok yüksek hızlı taşınabilir bir ssd yapabilirsiniz mesela
  • bende 250 gb 2.5 external var... epey güç tükettiği için icat kendi kablosu hariç usb kablolarla çalışmıyor.. gücü kutu mu çekiyordur yoksa içindeki HDD mi? eğer kutuysa bende böyle bir kutu alayım diyorum..

ayrıca bendeki icadın usb baglantısı çok emanet .. kablo yerine tam oturmuyor.. çirkin.. ne zaman görsem aldıgım güne lanet eidyorum..
  • kablo varmı acaba sitede göremedim.
  • Alip kullanan var mi?
    Tak calistir demis de, acaba bu satilan external disklerin disk cikarilmis hali mi, kutusa deformasyon olabilir mi?

• Cok iyi fiyat daha dun daha kalitesiz bir markayi hepsiburdadan aldim cek kullandim yaninda naska ivir zivirda vat iade ilede ugrasilmaz ihtiyaci olan kacirmasin...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.