Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.724
Cevap
56
Favori
371.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayaknetep

kısaca 1.4 170 hp 4x4 hakkındaki kullanım izlenimlerimi yazıyorum. Alanlara ve alacak olanlara tekrardan hayırlı olsun...
    SÜSPANSİYON : Araç süspansiyonları oldukça konforlu kasislerden geçerken bunu daha iyi anlıyorsunuz... yoldaki küçük kasisleri neredeyse hissettirmiyor... ben çok memnunum
    HIZLANMA : Kitapçığında ilk 1600 km aracı son performansında kullanmayın demesine rağmen bir kaç kez performans denemesi yaptım...Bayağı irkildim aracı zor tuttum. Süper kaçıyor... 170 beygirin hakkını veriyor çok beyendim...
    MOTOR GÜRÜLTÜSÜ : Sabit hızda giderken neredeyse duyulmuyor gibi oldukça konforlu...gaza yüklenince motorun gücünü hissediyorsunuz...
    VİTES GEÇİŞLERİ : 9 ileri zf şanzıman vites geçişlerini hissettirmiyor...çok yumuşak konforlu vites geçişleri var...eski tip otomatik araçlardaki gaza basınca geç vites değiştirme gibi bir durum yok. Herşey tam kıvamında...
    YAKIT TÜKETİMİ : Aracımda şehir içi ortalama yakıt tüketimi sakin kullanımda 100 km 7.5 litre görülüyor... çok rampalı yollarda kullandığım halde böyle
    START STOP : Trafik ışıklarında frenlendiğinde araç top ediyor...tekrar gaza basıldığında motor tekrar çalışıyor.
    İÇ KONFOR VE DONANIM : Hepsi kaliteli kullanışlı..

EKSİLERİ : Navigasyon yok...CD çalar yok..Ben bunu eksi olarak görmüyorm. Ancak navigasyonlu modellerinde temmuz gibi geleceği söylendi fiyatı nasıl olur bilemiyorum...USB girişi çok fonksiyonel iyi çalışıyor...Harici harddisk taktim 1 TB :) tanımadı...Ses sistemi bence iyi...medya sisteminin cep telefonlarıyla iletişimi mükemmel... şimdilik bu kadar selamlar...

tekrar hayırlı olsun. geri görüş kamerası varmı araçta. yoksa oda opsiyon mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: prospero mcmv

Jeep Renegade 1.4L MultiAir2 Turbo Benzinli 9ATX AWD Limited (Otomatik) 170 aracın deri koltuk, cam tavan ve multimedya paketli fiyatı 125.000TL'dir. İndirimle 121.000'e düşüyor. Bu bana tuzlu bile denmeyecek kadar pahalı geldi. Ben 110.000 cıvarı bir fiyat bekliyordum. Bu araca verilecek fiyatın daha altında yada yaklaşık fiyatta 1.6 Dizel OTM Honda Yeni CRV ve benzeri araçlar aynı opsiyonlarda alınabilir.

Fiyatı Suadiye Brimot'tan aldım.

Fiyatın bu şekilde olacağı zaten fiyat listelerinden belli. Yaptıkları indirim de %3'te kalmış. Şu bir gerçek ki, AWD modelini hak ettiğinin 10-15 bin TL fazlasına satıyorlar. Aynı tekniğe sahip 500X ile arasında 20 bin TL fark var.
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Evet bu konuda tepki almamak için yazmak istemedim. Sonuç olarak JEEP bir imaj olsa bile şu an motoru ve aracı Fiat üretiyor. Bakarsak Ferrari'yi de de Fiat yapıyor. Ancak bu araç Jeep Chrysler değil. Ben çok fanatik bir Jeep hastasıyım. En kötü fiyatı 115.000 civarı duymak isterdim. Çok büyük hayallerim vardı. Jeep'e kavuşacaktım. Bu fiyata 1.4 motor aracı almak biraz çılgınlık gibi. Gerçekten üzüldüm.En geç Ağustos ayına kadar piyasaya Hyundai Tucson, Honda Yeni CRV ve Renegade'in resmen kopyası Kia Soul sürülecek. Bu araçlar motor olarak maalesef JEEP'den iyiler ve fiyat olarak da bu araçtan ucuzlar. En önemlisi dizel motorlar. Ayrıca otomobil fuarında Volkswagen'in de Tiguan adında bir aracı var. Bu iletileri fuarda aldığım verilere göre yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prospero mcmv -- 3 Haziran 2015; 14:04:46 >
  • quote:

Evet bu konuda tepki almamak için yazmak istemedim. Sonuç olarak JEEP bir imaj olsa bile şu an motoru ve aracı Fiat üretiyor. Bakarsak Ferrari'yi de de Fiat yapıyor. Ancak bu araç Jeep Chrysler değil. Ben çok fanatik bir Jeep hastasıyım. En kötü fiyatı 115.000 civarı duymak isterdim. Çok büyük hayallerim vardı. Jeep'e kavuşacaktım. Bu fiyata 1.4 motor aracı almak biraz çılgınlık gibi. Gerçekten üzüldüm.En geç Ağustos ayına kadar piyasaya Hyundai Tucson, Honda Yeni CRV ve Renegade'in resmen kopyası Kia Soul sürülecek. Bu araçlar motor olarak maalesef JEEP'den iyiler ve fiyat olarak da bu araçtan ucuzlar. En önemlisi dizel motorlar. Ayrıca otomobil fuarında Volkswagen'in de Tiguan adında bir aracı var. Bu iletileri fuarda aldığım verilere göre yazıyorum.
    Geçen Cumartesi ziyaret ettiğim Birmot 140HP 1.4 Otomatik için yolda araç olduğunu ve Haziran 15-20 gibi teslim edileceği bilgisini vermişti.
    Bugün arayıp araçların Temmuz sonundan evvel teslim edilemeyeceğinin bilgisini verdi. Ancak kapora alıp araç ayırtabiliriz dedi.
    Bunun yerine 1.4 170HP 4x4 için fiyat verdi.
    111.000TL (benim talep ettiğim: siyah renk+sunroof+kumaş koltuk daha önceki olumsuz deri tecrübelerim nedeniyle deri opsiyonunu tercih etmiyorum.)

Şahsen beklentim %8, %9 iskontoydu ancak %5 kadar geldi. Biraz pazarlık yapıp duruma göre şimdilik ya askıya alacağım ya da 4x4 araç için bi orta yolda buluşacağım.

• quote:

hocam fiyatı donanımı vs anladım ama saydığınız rakiplerin hangi motorları Renegade'in hangi motorlarından daha iyi?

Dünya'daki yegane elektrohidrolik subap zamanlama sistemi Multiair'ı barındıran, dayanıklılığını kanıtlamış 1.4 fire bloklu turbo motor, küçük hacimli benzinli motorlar içerisinde Dünya'nın en iyilerinden biridir. Bu blok Abarth'ın yarış otomobili 695 asetto corse'de bile kullanılıyor. Hatta Abarth bu yıl Alman ADAC Formula 4 yarış araçlarına da bu blokla ürettiği 1.4 t-jet 160 hp motoru vermeye başladı.

1.6 Multijet de zaten tartışmasız en iyi 1.6 dizel motorlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 3 Haziran 2015; 17:56:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: judasfb

merhaba arkadaşlar,

http://www.4wheelsnews.com/software-issues-delay-release-of-jeep-renegade/ sitesinde ki habere göre renegadeler de sofware bugından dolayı gecikme yaşanacakmış.

fiat ceo su şunu aktarmış:
    Last April, there were 4,214 Renegades sold – higher than Compass sales. Marchionne said that the company is working on the software issues and announced that the Renegades that have been withheld will be released by the middle of June at the latest.

haziran ortasına kadar fabrikadan araçlar çıkmayacakmış diye anlıyorum...
    Haziran sonunu bulabilir otomatik renegade ler...

fuarda ki sarı renkli araç 1.4 otomarik 4x2 miydi 1.4 otomatik 4x4 müydü?

jeep renegade kataloğuna göre 6,5" ekran multimedya opsiyonel olarak gözüküyor fakat sarı araçta bu 6,5" lik multimedya vardı.

Acaba otomatik 1.4 4x4 ve 4x2 renegadelerde 6,5" standart mı olacak? konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Teşekkürler...

merhaba,
    ben 1.6 dizel limited aracımı ankara doğan otomotivden aldım. bugün telefonla ulaşarak "aracın acil olarak yazılım güncellemesi için" servise getirmem gerektiğini ilettiler. internette araştırma yapınca 20 mayısta jeep CEO'sunun açıklamasından başka bir bilgi bulamadım. diğer yurtdışı forumlarında problemin 9 ileri otomatik vites modellerde vites problemiyle ilgili olabileceği yazılmış. henüz sanırım türkiye'de konuyla ilgili başka bir haber yok.

• bahves B kullanıcısına yanıt
    Abi ayakta alkisliyorum sizi. Sanki beynimi okumuşda yazmışsınız. iyi insanlari tenzih ediyorum rica ederim üstüne aalınmasinlar ama wv kullanicisinin genel pprofili ne yazikki yukarida bahsettiniz ceo ile ayni.. benim şahsi görüşüm tekeri altındanda olsa almamda binmemde.. binen arkadaslarada saygi duyarim. herkesin kişisel tercihidir.. lütfen üzerine alınmasın kimse beş parmağın beşide bir değildir..
    Renegade gelince bugun test ettim. Gerçekten cok begendim. Bence o paraya bu kalitede ve donanimda alınacak güzel bir araba. Ayrica servisine fiat in bakıyor olmasida beni sevindirdi. En azından kişiye saygı var hizmet var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker27500 -- 4 Haziran 2015; 0:46:28 >
  • eng12 E kullanıcısına yanıt
    Ben de şimdi servisteyim. Online yapılan R12 Yazılım güncellemesi. ..yokuş aşağı boşta benzin sarfiyatı 0 göstermesinden ön radar hassasiyetine vb 9 adet düzeltmeleri içeriyor. 2014 aralık ayına kadar ki araçları ilgilendiriyor.

Antalya birmot jeep satıştakiler naziklerdi. Teknik servis onlardan daha da nazik ve ilgililer. Şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 4 Haziran 2015; 8:50:28 >
  • Yeni sürüm renegadeler
     JEEP RENEGADE ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

Yeni sürüm renegadeler
     JEEP RENEGADE ANA KONU
    Mavisi güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercY

Geçen Cumartesi ziyaret ettiğim Birmot 140HP 1.4 Otomatik için yolda araç olduğunu ve Haziran 15-20 gibi teslim edileceği bilgisini vermişti.
    Bugün arayıp araçların Temmuz sonundan evvel teslim edilemeyeceğinin bilgisini verdi. Ancak kapora alıp araç ayırtabiliriz dedi.
    111.000TL (benim talep ettiğim: siyah renk+sunroof+kumaş koltuk daha önceki olumsuz deri tecrübelerim nedeniyle deri opsiyonunu tercih etmiyorum.)

Şahsen beklentim %8, %9 iskontoydu ancak %5 kadar geldi. Biraz pazarlık yapıp duruma göre şimdilik ya askıya alacağım ya da 4x4 araç için bi orta yolda buluşacağım.

Karbon siyah + sunroof opsiyonlu 170hp aracı çiftçilerden satın aldım fiyatta makul bir indirim aldım. Boya koruma hediye ettiler. Birmotun yaklaşımı ve satış politikası beni şaşırttı tok satıcı modundalar. Çiftçiler ise çok daha sıcak ve müşteri peşinde koşan satışçı ve izin Verdiğiniz kadarıyla hizmet ediyorlar.
    Kısmetse 10 gün içerisinde aracı teslim alacağım.

• quote:

quote:

Karbon siyah + sunroof opsiyonlu 170hp aracı çiftçilerden satın aldım fiyatta makul bir indirim aldım. Boya koruma hediye ettiler. Birmotun yaklaşımı ve satış politikası beni şaşırttı tok satıcı modundalar. Çiftçiler ise çok daha sıcak ve müşteri peşinde koşan satışçı ve izin Verdiğiniz kadarıyla hizmet ediyorlar.
    Kısmetse 10 gün içerisinde aracı teslim alacağım.

Alıntıları Göster
    renegade inceleme video sunda süspansiyonların sertliğinden, kasis vb. yerlerden geçerken hissedilirliğinin yüksek olduğunu ifade ediyor. araç sahibi arkadaşlar, şehir içinde malum bizim yollar bozuk, bu konudan rahatsızmı. aydınlatıcı bilgi verirmisiniz. sayglar

• Evet sedan bir arabaya göre (eski aracım passattı) bariz bir şekilde sert süspansiyonlar, ancak açıkçası beni hiç rahatsız etmedi bu durum, aksine sanki direksiyon hissiyatını artırıyor bu, ancak eşim araca ilk bindiğinde söylediği ilk kelime bu araba niye böyle zıplıyor oldu.

Tavsiyem gidip bi deneme sürüşü yapmanız, belki hoşunuza gidecek bu durum, belki hiç beğenmeyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: victories

Evet sedan bir arabaya göre (eski aracım passattı) bariz bir şekilde sert süspansiyonlar, ancak açıkçası beni hiç rahatsız etmedi bu durum, aksine sanki direksiyon hissiyatını artırıyor bu, ancak eşim araca ilk bindiğinde söylediği ilk kelime bu araba niye böyle zıplıyor oldu.

Tavsiyem gidip bi deneme sürüşü yapmanız, belki hoşunuza gidecek bu durum, belki hiç beğenmeyeceksiniz.
    teşekkür ederim öncelikle. sattığım araba mercedes 2013 c serisi idi. konforlu bir araçtı. bu sebebten tereddüt yaşıyorum. aracı fuarda inceledim ama sürüş yapmadım. bu durumdan dolayı çok tereddüt yaşıyorum. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerdrb

teşekkür ederim öncelikle. sattığım araba mercedes 2013 c serisi idi. konforlu bir araçtı. bu sebebten tereddüt yaşıyorum. aracı fuarda inceledim ama sürüş yapmadım. bu durumdan dolayı çok tereddüt yaşıyorum. saygılar

Alıntıları Göster
    sedandan jeepe geçişlerde en büyük çekince konfor kaybı ama yanına koydukları ile bakınca iş değişiyor.

sedan araçlarla girilmeyen yerlere dosdoğru dalmak ayrı bir keyif,

sedan tavandan yüksek bir iç kabin ayrı bir keyif...

kokpitten yola sahip dik oturuş ayrı bir keyif...

yolda giderken yüksek araçların üzerinize üzerinize gelmediğini görmek ayrı bir keyif...

bir de tılsımlı bir adı var. arkadaşlar yeni aracım için artık sana jip lazım diyorlar. evet Jeep aldım ben de zaten diyorum. aaa tiguan mı sorento mu diyorlar tekrar Jeep diyorum. JEEP Renegade deyince merak ediyorlar. gören hep tebrik ediyor.

• 1.4 4x4 carbon siyah sunroof limited araç sahibiyim. Gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir araç. Hatta harika bir araç... piyasadaki muadil gösterilen diğer (Vw, nissan, hyundai, kia, kugavb..) AWD özellikli araçlardan 10-0 öndedir. Jeep renegade de AWD lock özelliği bulunmaktadır, otomatik 4x4 e geçişin yanı sıra isterseniz bir tuşa basarak 4x4 olarak kullanmanız mümkündür. Diğerlerinde ise çekiş kaybı oldugunda 4x4 özelliği otm. Olarak devreye girer siz her istediğinizde 4x4 olarak kullanamazsınız...jeep renegade segmentindeki en iyi araçtır. İyiki almışım..

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdr_bhdr

1.4 4x4 carbon siyah sunroof limited araç sahibiyim. Gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir araç. Hatta harika bir araç... piyasadaki muadil gösterilen diğer (Vw, nissan, hyundai, kia, kugavb..) AWD özellikli araçlardan 10-0 öndedir. Jeep renegade de AWD lock özelliği bulunmaktadır, otomatik 4x4 e geçişin yanı sıra isterseniz bir tuşa basarak 4x4 olarak kullanmanız mümkündür. Diğerlerinde ise çekiş kaybı oldugunda 4x4 özelliği otm. Olarak devreye girer siz her istediğinizde 4x4 olarak kullanamazsınız...jeep renegade segmentindeki en iyi araçtır. İyiki almışım..
    herkese tşk. haklısınız konfor kaybı yaşamadan rahatsızım ama sanırım yaşamadan da bunu göremeyeceğim. henüz test etmedim ama otomatik vites performansını merak ediyorum.
  • Bende sedan kullanıyordum ve manuel 4x2 renegade aldım. Süspansiyon sert ama bu araca binip yüksekte oturunca insan Süspansiyon sertliğini istiyor ve hiç rahatsız etmiyor. En azından beni

• Ben aracımı dün teslim aldım (1.4 4x4 9 ileri otomatik ) ancak dünden beri motor arıza ışığı yapıp sönüyor ve start stop devreye girmiyor. Bugün servise götüreceğim yol yardımdan destek aldım muhtemelen akü ile ilgili olduğunun bilgisini verdiler. Aracın konforu sürüş rahatlığı ve vites geçişlerinden çok memnun kaldım. şimdilik memnuniyetsiz olduğum bir durum yok ayrıca çiftçiler bayisi de a dan z ye çok ilgilendi hizmetten de çok memnun kaldım.

• quote:

Ben aracımı dün teslim aldım (1.4 4x4 9 ileri otomatik ) ancak dünden beri motor arıza ışığı yapıp sönüyor ve start stop devreye girmiyor. Bugün servise götüreceğim yol yardımdan destek aldım muhtemelen akü ile ilgili olduğunun bilgisini verdiler. Aracın konforu sürüş rahatlığı ve vites geçişlerinden çok memnun kaldım. şimdilik memnuniyetsiz olduğum bir durum yok ayrıca çiftçiler bayisi de a dan z ye çok ilgilendi hizmetten de çok memnun kaldım.
    1.4 4x4 renegade her yerde arıyorum aradığım her yer bana eylül ayında gelecek diye cevap veriyor burda okuyorum alan arkadaşları görüyorum bayiye gidiyorum bana eylül ayını beklemeniz gerekiyor diyo ben bu aracı almak istedikçe bu araç benden kaçıyor ben bu işi anlamadım niye satmaktan bukadar korkuyolar anlamış değilim volkwagenin her türlü satış politikasını müşteri ilişkilerini eleştirsemde jeep bu konuda beni hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor en sonunda yav kardeşim ben bu arabayı almak istiyorum forum sitelerinde face gruplarında okuyorum bu 1.4 4x4 ü alanlar var kullanıyolar diyorum ama beyefendi böyle bişey olamaz diyor bana dalga geçer gibi 4 tane jeep bayisini dolaştım hepsi aynı muhabbeti yaptı bana aracı beğeniyorum ama bu satış politikasını anlamakta zorluk çekiyorum bu aracı alan 4x4 ü alan arkadaşlar bana yardım edermi bu nadide parçayı nasıl aldınız ne tür muhabbet ettiniz ne dedinizde size sattılar bu aracı çünkü bana satmamakta ısrar ediyolar :D:D bide sizin gibi alanlara hayır olamaz diyolar :D:D

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.