Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.725
Cevap
56
Favori
373.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
Giriş

aracım çalıştırınca sırası ile "ses sitemi devre dışı", " park lambalarını kontrol edin", "park sense şu an devrede değil" uyarıları veriyor. stop edip tekrar hemen çalıştırıyorum aynı hatalar devam ediyor. park halinde bırakıp aradan birkaç saat geçtikten sonra tekrar çalıştırınca düzeliyor bu uyarıları vermiyor.

bu durumu yaşayan var mı? nasıl çözüm buldunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazz20 -- 20 Haziran 2024; 15:50:23 >

Orijinalden alıntı: nazz20

Merhaba,

aracım çalıştırınca sırası ile "ses sitemi devre dışı", " park lambalarını kontrol edin", "park sense şu an devrede değil" uyarıları veriyor. stop edip tekrar hemen çalıştırıyorum aynı hatalar devam ediyor. park halinde bırakıp aradan birkaç saat geçtikten sonra tekrar çalıştırınca düzeliyor bu uyarıları vermiyor.

bu durumu yaşayan var mı? nasıl çözüm buldunuz?

Hocam oksijen sensörü hatası olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

2024 model ile aranıza katıldım

bu araçta bizim tarafımızdan aktif edilebilen her hangi bir özellik var mıdır gizli kalmış .

Şöyle bir cihaz var yazılımınıda alınca kendin açabilirsin bunlar dışında yöntem yok

arıza tespit cihazları | otoeko.com
    Fiat MultiEcuScan Gizli Özellik Açma Cihazı / Mavi Modlu
    https://otoeko.com/fiat-multiecuscan-mavi-modlu
  • Herkese Selamlar ; jeep renegade 1.5 hybrid aracım resimde gördüğünüz gibi (resim temsili )şanzıman blok tapası dedikleri yerden çok hafif yağ sızdırıyor. Aslen Gaziantepliyim ama şuan görevim gereği Tokatdayım. Şanzımanı indirip bu resimde gördüğünüz tapanın düzeltilmesi gerekiyor ve üzerine dyson benzeri birşey sıkılarak yağ sızıntısı önlenmesi gerekiyor. Tokat da hangi ustaya götürdüysem bu aracın şanzımanını sökmeye cesaret edemedi daha doğrusu hybrid araç olduğu için pek anlamadılar. Yakında Gaziantepe gideceğim bu işi yapabilecek iyi bir ustaya ihtiyacım var. Bana yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimden teşekkür ederim. Sorunun resimlerini atıyorum farklı bir çözüm önerisi olan arkadaşlarında bilgisine ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz79 -- 24 Eylül 2025; 9:30:23 >

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.