Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.724
Cevap
56
Favori
371.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim şu an 10 gösteriyor ama sakin kullanmıyorum ara hızlanmaları sert yapıyorum birden hızlanıp koltuğa yapıştırıyor çok eğlenceli :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun arkadaslar yeniden . kadıkyo tarafında otourom cok nadır goruom bu jeepı .
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben birazda çok kullanan olmadığı, sağda solda sık görülen bir araç olmadığı için aldım.

Kullandıkça iyiki almışım diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayı bugun forumda gördüm 14 sayfa konuyu okudum ve pazartesi hemen gidip milas mengerlere test sürüşü yapmayı düşünüyorum 1,6 limited olacak araba
    burdan bana tavsiye edeceginiz birsey varmı sunu yap sunu sor gibi, birde deri koltuklar için5k vermek mantıklımı sizce deri alan ve almayan arkadaşlar yorumlarsa cok sevinirim.
  • Sakin kullanım yakıt ortalamam fotoğraftadır arkadaşlar. Her allahın günü trafikteyim bilen bilir sabah ataşehirden bostancıya akşam bostancıdan ataşehire. Gram pişmanlık yok içimde iyi ki bu araca sahibim herkese kazasız belasız sürüşler :)
     JEEP RENEGADE ANA KONU

•  JEEP RENEGADE ANA KONU

Beyler öndeki ızgarayı ve jantları bu renkte yaptırma sansımız varmı
  • Plastidip kaplama yaptirabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: victories

Geçtiğimiz hafta sonu, Kızılcahamam soguksu >> Güdül >> Ankara şeklinde gidip geldim, toplam 200km lik bir yol, 90'a sabitleyip 6. viteste devam ederek hiç dur kalk yapmadan 4.3 e kadar düştü, son depo dolduruşumdan beri 580 km yol yapmışım 250km şehirdışı - 300 küsür km şehiriçi (batıkent - incek arasında) şu anda ortalamam 5.9

Tabi bu sadece denemeydi, yoksa normalde bu kadar sakin kullanamıyorum, gerçek değer bir önceki depoda olduğu gibi 7.7 lerde geziyor. sizin gibi 6 civarını görsem çok iyi de öyle sakin kullanmakta keyif vermiyor.

Hocam bende Samatya'da oturuyorum. Her sabah Tuzla, Altünizade, Kemerburgaz yapıyorum. Bu güzergaha Kavacıkta katılıyor bazen. Hafta da bir Körfez ya da İzmit oluyor.

Şehir içi 6,4 - 6,5 gibiyim. Ama uzun yola 5,9 a kadar çektim. Son günlerde ani hızlanmalar yapıyorum. Bundan dolayı 6,5 oldu sanırım. Esas 3000 km sonrasını beklyorum. Esas 3000 km den sonra motor oturacak o zaman daha az yakacak diyorlar.

Araçla ilgili bir kaç şikayetim ve memmuniyetim var, yazayım alacak arkadaşlara yardımcı olur.

-Bagaj küçük kalıyor. Keşke birazcık daha yer olsaydı.
    -Sun roof gerçekten şık. Bazen klimayı açıp, sun roof açtığım oluyor bu soğukta.
    -Radyo değiştirmek için direksiyon arkasındaki düğmeler ya sesi açıp kapatıyor ya da tarama yapıyor. Kayıtlı kanallar arasında gezinmiyor.
    -Bir önceki arabam Honda Civic idi. Tabi benzinli olunca kalkışlada hiç sorun çekmiyordum. Dizel araç olunca 8 - 10 kere stop ettirdim arabayı. Hoş kullandığım en iyi kalkış performanslı dizel araç renegade. 6. viteste bile hızlanmayı hissettirmesi gerçekten hoşuma gitti.
    -Dün gece 185 yaptım araçta. Hiç titreme hissetmedim.
    -Araç hızlandığınızı hissettirmiyor. 145 - 150 yapmama rağman sanki 100 ile gidiyormuşum gibi hissettiriyor.
    -Köşeli tasarımı eleştiren çok oldu ancak bunun büyük bir avantajı var. Aracın köşelerini görebiliyorsunuz. Günümüz araçlarının çoğu kavisli ve tamponun sürtüp sürtmediğini tahmin etmeniz gerekiyor. Bu araçta çok rahat ediyorsunuz park ederken.
    -Deri koltuk güzel ve rahat. Dün Samatya - Beylikdüzü - Taksim yaptık. Biraz terletti.
    -İç mekan dar gibi gözüküyor denmekte. Ben 1,85cm boy ile direksiyondayken kuzenim 1,92 ile arkama sığdı. içiniz rahat olsun bu konuda.

Araç "neyse ki almışım" dedirttiriyor. Herkese hayırlı olsun tekrar...

• quote:

Plastidip kaplama yaptirabilirsiniz.

hocam onu jeep kendi servisimi yapıyor yoksa bşka bir yeremi yaptırıyoruz.
    Bence gercekten cok güzel durmus aşırı begendim :) biran önce arabayı alıp yaptırmak istiyorum
  • alpabi A kullanıcısına yanıt
    Bagaj konusunda daha once yazmistim, yedek lastigi cikarip yerine 2 tane lastik tamir kiti koydum. O zaman bagaj baya buyuyor.

Hizlanma konusunda evet hizi pek hissettirmiyor, bu yuzden ekran ayarlarindan hiz uyarisi ekledim 115 gecince uyariyor ve ayagimi gazdan cekiyorum.

Deri koltuk sogutma olmadigi icin almamistim, iyiki almamisim, deri yaz aylarinda pek konforlu olmuyor.

Bende 2 litrelik benzinli motordan sonra bunla ilk 1-2 hafta surekli stop ettirdim. Ama cabuk alisiliyor.

Son soz olarak almayi dusunenler varsa mutlaka test surusu yapsinlar, zaten kafalarindaki soru isaretleri tamamen kaybolacak.

• Servisin yapacagini sanmiyorum, onceki sayfalarda sis fari etrafina yaptiran bir arkadas vardi, onla iletisime gecerseniz yardimci olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferah.park

Sakin kullanım yakıt ortalamam fotoğraftadır arkadaşlar. Her allahın günü trafikteyim bilen bilir sabah ataşehirden bostancıya akşam bostancıdan ataşehire. Gram pişmanlık yok içimde iyi ki bu araca sahibim herkese kazasız belasız sürüşler :)
     JEEP RENEGADE ANA KONU

hocam motor 1.6 dizel mi yoksa 1.4 benzinlimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterko -- 8 Mart 2015; 21:20:42 >

• Asterko kullanıcısına yanıt
    1.6 Diesel şehir içi şuan 6.3 e dÜştü

• yan basamak yaptırmayı düşünüyorum internette 4 x 4 bir firma 550 tl istiyor dün dolaşırken bir yer buldum 200 tl dedi kromcu abi bir model kalıbı daha yapılıyor onu bekle 15 güne çıkar dedi onu bekleyecem ve yaptırmayı düşünüyorum renegade yada jeep yazmayacak sanırım ama orijinal diyen serviste türkiyede yaptırıyor yerli olmayan 1500 tl karar veremediğim ön ve arkayada yaptırsammı
  • quote:

Bagaj konusunda daha once yazmistim, yedek lastigi cikarip yerine 2 tane lastik tamir kiti koydum. O zaman bagaj baya buyuyor.

Hizlanma konusunda evet hizi pek hissettirmiyor, bu yuzden ekran ayarlarindan hiz uyarisi ekledim 115 gecince uyariyor ve ayagimi gazdan cekiyorum.

Deri koltuk sogutma olmadigi icin almamistim, iyiki almamisim, deri yaz aylarinda pek konforlu olmuyor.

Bende 2 litrelik benzinli motordan sonra bunla ilk 1-2 hafta surekli stop ettirdim. Ama cabuk alisiliyor.

Son soz olarak almayi dusunenler varsa mutlaka test surusu yapsinlar, zaten kafalarindaki soru isaretleri tamamen kaybolacak.

Bagajın küçük oluşu yada eski arabama göre küçük oluşu uzun yolda sıkıntı yaratacak gibi.Sizin yaptığınız gibi yedek lastiği çıkarıp o alanı kullanmak mümkün .Lastik yerine de tamir kiti kullanılabilir.tamir kitlerinin lastik hava sensörlerine zararı varmıdır tam olarak bilmediğim için çekimserim bu konuda.

• broadcast33 B kullanıcısına yanıt
    Bana yedek lastiği çıkarıp tamir kiti koymamı almadan önce ankara emekteki satıcı söylemişti, sensörü sorduğumda, üzeri kaplanır, temizlediğinizde sorunsuz çalışacaktır demişti.

Bunlarda benim genel ve şehirdışı ortalamam.

JEEP RENEGADE ANA KONU JEEP RENEGADE ANA KONU

• Dizel motorun şehir içi yoğun dur-kalk trafikte ortalama yakıt tüketimi nedir? Yabancı forumlarda, kağıt üzerindeki değerlerin oldukça üstünde tüketim var diye yakınıyorlar.
    Ayrıca yüksek süratte, mesela 120-130'un üzerindeki tüketim değerleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 9 Mart 2015; 13:41:32 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Şehir içi yoğun trafikte başta sert kalkışlar ani hareketlerle ortalamam 9.2 idi sonra sakin kullandım ve sıfırladım şuan 6.3 te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferah.park -- 9 Mart 2015; 15:57:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferah.park

Şehir içi yoğun trafikte başta sert kalkışlar ani hareketlerle ortalamam 9.2 idi sonra sakin kullandım ve sıfırladım şuan 6.3 te

Sizin cevabınıza ve bu konuda forumda okuduğum diğer yorumlara bakılırsa, aracın yakıt tüketimi 5 ile 9.5 litre arası değişiyor gibi. Oldukça değişkenmiş, neredeyse yarı yarıya fark ediyor. Katalog değerleri, denildiği üzere gerçeklik payı taşımıyor demek ki.
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Katalog değerleri zaten sert kullanımda bu kadar sakin kullanımda bu kadar demezki. Genelde sakin kullanım a göre tek kişi arabadayken diye düşünüp ölçerler ve hangi firma olursa olsun genel de hep verdikleri rakamın 1 lt üstünde yakar araç sakin kullanımda benim ki de o hesap olmuş zaten. Valla isterse 8 9 10 lt yaksın aracın verdiği konfor sürüş keyfi ve görsellik fazlasıyla beni tatmin ediyor. Herkese kazasız sürüşler

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.