Şimdi Ara

Discovery Elite ve Elite Lite Ana Konu ( Çok yakında satışa sunulacak )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
8
Favori
21.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General mobile kısa bir zaman önce çoğu kişinin farkında olmadığı bilmediği bir marka iken discovery ile yaptığı başarılı satış grafiginden sonra şuan Türkiye de en çok satılan telefon discovery diye tahmin ediyorum..
    Bu başarının ardından general mobile yetkilileri hem fiyat hem performans olarak kullanıcıyı son derece memnun edecek yeni bir kaç model ile çok yakında hayatımıza girmeye hazırlanıyor. .

Yakında piyasada olacak telefonlar

Discovery Elite
    Discovery Elite Lite
    Discovery 2

Discovery Elite'in öne çıkan teknik özellikleri: 
    2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
    Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
    3GB Sistem belleği / 32GB ROM
    5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
    16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
    2500mAh Batarya
    Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass

Discovery Elite Lite'ın öne çıkan teknik özellikleri: 
    2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
    Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
    2GB Sistem belleği / 16GB ROM
    5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
    16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
    2500mAh Batarya
    Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass

Donanım haber Discovery Elite Ön incelemesi

http://forum.donanimhaber.com/m_87215413/f_//tm.htm#87215413

Mesut çevik tarafından çekilen ön kamera testi video için aşağıdaki linke tıklayın. .

https://www.youtube.com/watch?v=kYkFaQ3aU1c&feature=youtube_gdata_player

Discovery Elite ve Elite Lite Ana Konu ( Çok yakında satışa sunulacak )
     Discovery Elite ve Elite Lite Ana Konu ( Çok yakında satışa sunulacak ) Discovery Elite ve Elite Lite Ana Konu ( Çok yakında satışa sunulacak ) Discovery Elite ve Elite Lite Ana Konu ( Çok yakında satışa sunulacak )

Discovery Elite ve Elite Lite Ana Konu ( Çok yakında satışa sunulacak ) Discovery Elite ve Elite Lite Ana Konu ( Çok yakında satışa sunulacak ) Discovery Elite ve Elite Lite Ana Konu ( Çok yakında satışa sunulacak )

Discovery Elite ve Elite Lite Ana Konu ( Çok yakında satışa sunulacak ) Discovery Elite ve Elite Lite Ana Konu ( Çok yakında satışa sunulacak )

Evet arkadaşlar cihaz henüz çıkmadı ama çıkana kadar elite modeline ayit bir ana konusu olsun eksilerini artilarini hep birlikte tartışalım cihaz çıkıncada cihazla ilgili her türlü destek burdan verilecektir..

Cihazla ilgili bilgiler geldikçe konuya eklenecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus1 -- 30 Ocak 2014; 15:54:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cakma diyenlerin agzinin ortasina atesler salan telefon.

??? ? Jim Dunlop DB-01 Dime Wah ? MXR ZW44 Wylde OD ? MXR M108 10 Band EQ ? ISP Decimator NG ? BBE Sonic Maximizer ? MXR M132 Super Comp ???
  • Çıksın almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesx86 -- 30 Ocak 2014; 3:51:32 >

• Hayırlı olsun konu. Dur bakalım neler olacak.

Ankara Üniversitesi Öğrencileri
    SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ - MALİYE BÖLÜMÜ
  • Buralar değerlenir
  • Cihaz özellikleri gayet doyurucu,fakat fiyat konusunda GM Genel Müdürü'nün söylediği 1100-1200 lira arasında bir fiyatlandırma için özen gösteriyoruz demesi cihazın fiyatının belli olmadığı anlamına gelmektedir.Bir diğer durum ise piyasaya sürülmeyen ürünlerin fiyatlarının uygun gösterilerek tüketici ilgisini çekmek ve piyasaya ürünün daha fazla bir fiyattan girmesine rağmen,önceden oluşmuş tüketici ilgisinden faydalanma stratejisidir.Umarım GM bunu uygulamıyordur.Zira Discovery dediğimiz cihazla aynı donanımdaki cihazların Çin piyasasındaki satış fiyatları 150 dolar civarında olmasına rağmen burada 650 lira civarında satıldı.Şimdiki cihaz 550 dolar civarında,buna dikkat etmek lazım.
  • Telefonu araştırdıkça benim için olmadığı kanaatine vardım.Bir kere ekranı acayip büyük.Bende Nexus 7 var yanımda taşıyorum çoğu zaman küçük ve cebime sığacak birşey lazım bana.Xperia Z1 Compact tam aradığım ürün fakat fiyat aralığıyla kendi kendini dışlıyor telefon.Umarım orta-yüksek donanımlı,pili iyi ve micro SD girişli bir telefonu çin'de bulup getirtirsiniz, mesela Elife E6 gibi.Tebrikler baya güzel bir cihaz olmuş.
    -
    Leyla ile Mecnun - Avrupa Yakası - İşler Güçler - Kardeş Payı - Beş Kardeş
  • Yerimizi alıp pusuya yatalım

Çıktığı zaman bonusuydu çhip parasıydı world puanıydı derken bi 100 150 tl daha ucuza alınır Sıcak fırsatlardaki konuyu görebiliyorum şimdiden

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

MSI B450 TOMAWAWK
    AMD R5 2600
    MSI RTX2060 GAMİNG Z
    CORSAİR VENGEANCE 3000Mhz 16GB 8x2 DUAL
  • Bu cihazdan almak isteyen yok mu?

Bu telefon alınmaz mı

• arayüzü iyi değil birde videoyu izlediyseniz 6-7 dakika içinde %71 den 64 e düştü şarj bataryası iyi değil bence telefonu donanımdan ibaret saniyorlar ama yazılım ve arayüzü takan yok yine gmd 1 deki saçma arayüz kitkat havası vermişler kullandıkları launcherde port mu ne ama yine de fiyatından ve performansından dolayı kardeşime alnayı düşünüyorum

birde bu cihazin kamerası mi daha iyi lg g2 nin kamerasimi daha iyi

Orijinalden alıntı: nvidia90

arayüzü iyi değil birde videoyu izlediyseniz 6-7 dakika içinde %71 den 64 e düştü şarj bataryası iyi değil bence telefonu donanımdan ibaret saniyorlar ama yazılım ve arayüzü takan yok yine gmd 1 deki saçma arayüz kitkat havası vermişler kullandıkları launcherde port mu ne ama yine de fiyatından ve performansından dolayı kardeşime alnayı düşünüyorum

birde bu cihazin kamerası mi daha iyi lg g2 nin kamerasimi daha iyi

G2nin kamerasi daha iyi

1. Herkesin düşündüğü gibi batarya performansı. Eğer General Mobile iddia ettiği gibi bir optimizasyon yapıp, 2500 Mah bataryayı sorun olmaktan çıkardıysa problem yok.

2. Şubat ayında General Mobile Discovery'ye gelecek olan güncelleme. GMD için KitKat çalışmalarından bahsediliyordu. Eğer gelirse, General Mobile diğer firmalardan benim için üç beş adım öne geçecek. Epey bir android telefon kullanmış ve hepsini rootlayıp costum rom ile kullanan biri olarak bunları benim yerime firmanın yapması gerektiğini düşünüyorum. General Mobile bunu yaparsa gözümde çok iyi bir yere gelecek.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.