Şimdi Ara

AIR ALERT III: TAM BİR ZIPLAMA PROGRAMI (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
30
Favori
305.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Arkadaşlar bunları video şeklinde gösteren bir yer var mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yorumlardan anladığım kadarıyla program gayet faydalı. benim boyum 1.72 ve 23 yaşındayım
    lise yıllarımda (18-19 yaşlarımda) salondaki potayı parmaklarımın ucuyla çekebiliyordum ama smaç basamıyordum. baskete de okul nedeniyle ara verdim.bi nevi lise bitince topu elime almadım. ama yazılanları okuduktan sonra gaza gelip tekrar başlamaya karar verdim. sizce programa başladıktan sonra eski yıllardaki formumu yakalayıp potaya smaç koyabilirmiyim ? bunun için hangi airalert programını uygulamam lazım.ve bu sureci kaç hafta uygulamam lazım. yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: herzelaid

Arkadaşlar yorumlardan anladığım kadarıyla program gayet faydalı. benim boyum 1.72 ve 23 yaşındayım
    lise yıllarımda (18-19 yaşlarımda) salondaki potayı parmaklarımın ucuyla çekebiliyordum ama smaç basamıyordum. baskete de okul nedeniyle ara verdim.bi nevi lise bitince topu elime almadım. ama yazılanları okuduktan sonra gaza gelip tekrar başlamaya karar verdim. sizce programa başladıktan sonra eski yıllardaki formumu yakalayıp potaya smaç koyabilirmiyim ? bunun için hangi airalert programını uygulamam lazım.ve bu sureci kaç hafta uygulamam lazım. yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

Alıntıları Göster
    Deneym Bakalım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Deneym Bakalım ...

Alıntıları Göster
    Önceden potaya elimin ucuyla ya değiyordum (standart pota değil) ya değemiyordum. Sonraları iyi ısınmışsam asılmaya başladım, artık istediğim zaman asılıyorum. Smaç basınca da söylerim. Air alert'i sadece 3 hafta yaptım ama sağ dizimde görülmez kaza gibi bir sakatlık var. Ağrım falan yok ama incildi. 1 aydan beri geçmedi. AIR ALERT'İ YAPMADAN ÖNCE EN AZ 20 DK ISINMALISINIZ YOKSA BU ŞEKİLDE DİZ İNCİLMELERİ VE HATTA SAKATLANMALARI KAÇINILMAZDIR!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestijkorsan07

Önceden potaya elimin ucuyla ya değiyordum (standart pota değil) ya değemiyordum. Sonraları iyi ısınmışsam asılmaya başladım, artık istediğim zaman asılıyorum. Smaç basınca da söylerim. Air alert'i sadece 3 hafta yaptım ama sağ dizimde görülmez kaza gibi bir sakatlık var. Ağrım falan yok ama incildi. 1 aydan beri geçmedi. AIR ALERT'İ YAPMADAN ÖNCE EN AZ 20 DK ISINMALISINIZ YOKSA BU ŞEKİLDE DİZ İNCİLMELERİ VE HATTA SAKATLANMALARI KAÇINILMAZDIR!!

Alıntıları Göster
    bu step up hareketini yerde yapsakta olmuormu sandalye üzerinde sakatlık çıkar.bide o tabloda bölüm kısmı var o ne oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: street slam

onlar mesala 2*15 dio 30 kere yapcan sen onu ayrıca videoyu atar mısın msn adresim crazy_lolo35@hotmail.com

Alıntıları Göster
    yavaştan başlayacağım programa ,, kilo fazlalığım var umarım zorlamaz beni boy: 1.96 kg: 109
    bunun yanında extra egzersize gerek varmı acaba göbeği eritmek için. iş yogunlugum nedeniytle iştahım bu ara güzel açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

yavaştan başlayacağım programa ,, kilo fazlalığım var umarım zorlamaz beni boy: 1.96 kg: 109
    bunun yanında extra egzersize gerek varmı acaba göbeği eritmek için. iş yogunlugum nedeniytle iştahım bu ara güzel açıldı

Alıntıları Göster
    programa başlıyacağım ama takıldığım bir konu var mesela hafta 1 yazıyor 6 tane hareket var 3 gün içinde bitecek. ben bu 6 hareketi 3 güne dağıtarak 2 şer 2 şer mi yapıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugli

programa başlıyacağım ama takıldığım bir konu var mesela hafta 1 yazıyor 6 tane hareket var 3 gün içinde bitecek. ben bu 6 hareketi 3 güne dağıtarak 2 şer 2 şer mi yapıcam?

Alıntıları Göster
    anladığım kadarıyla o haftada antrenman yaptığın günlerde o 6 harekette yapılacak.

bnmde bir sorum var bu hareketler ayakkabısız yapılsa bişey fark edermi evde yapıcam çnkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Twelve

anladığım kadarıyla o haftada antrenman yaptığın günlerde o 6 harekette yapılacak.

bnmde bir sorum var bu hareketler ayakkabısız yapılsa bişey fark edermi evde yapıcam çnkü.

Alıntıları Göster
    http://rapidshare.com/files/374282498/air_alert_full.wmv

air alert videosu isteyen arkadaşlar indireblr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Twelve -- 10 Nisan 2010; 18:29:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Twelve

http://rapidshare.com/files/374282498/air_alert_full.wmv

air alert videosu isteyen arkadaşlar indireblr.

Alıntıları Göster
    air alert 4 varken 3e başlamayın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: julius erving

NBA oynayın! 80's All Star falan seçin drexler uçsun, olajuwon yardırsın ne bileyim magic dans etsin biraz gaza gelin, dom. wilkins videoları izleyin, pes etmeyin :

Alıntıları Göster
    arkadaslar tek bir sey soracağım burdakiler gerçekten dogrumu yani yoksa insandan insana fark varmı ben şimdi küçük topla falan smaç basabiliyorum zorlarsam antremanda çembere falan rahat değiyorum yani bu program benim sıçramamı daha ne kadar geliştirebilir sizce.bende 15 yaşındayım boyum 1.83

• quote:

Orijinalden alıntı: rustrige

arkadaslar tek bir sey soracağım burdakiler gerçekten dogrumu yani yoksa insandan insana fark varmı ben şimdi küçük topla falan smaç basabiliyorum zorlarsam antremanda çembere falan rahat değiyorum yani bu program benim sıçramamı daha ne kadar geliştirebilir sizce.bende 15 yaşındayım boyum 1.83

Alıntıları Göster
    yaşım 15 boyum 169 . 3.5 luk potanın panyasına elimin yarısı değiyor. Nba potalarının filesine değiyorum sizce ii mi ergenliğin başındayım programı uygularsam zararı olur mu lutfen bilenler bi şey yazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kadri12

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    17 yaşındayım . şu ana kadar hiçbir program veya ayak ve bacak kası geliştirmek için herhangi bir şey yapmadım . 3 metrelik potaya voleybol topu ile smaç basabiliyorum(basketle daha beceremedim ) . boyum 1.85 . ancak sürekli sakatlanıyorum böyle bir sorunum var acaba bu programı uygulasam çok daha rahat smaç basabilir miyim ? ve kasları güçlendirdiği için kas zedelenmelerinden kurtulur muyum acaba ? yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan890

179 cm boyum var 20 cm anca zıplıyorm xD 15 haftada 80 cm falan olurmu kie :D

Alıntıları Göster
    süper bi program ya ilk haftayı yaptım asla değemediğim panya ya çok rahat değebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: peso argentino

süper bi program ya ilk haftayı yaptım asla değemediğim panya ya çok rahat değebiliyorum

Alıntıları Göster
    YA ARKADAŞLAR BEN 16 YAŞINDAYIM BOYUM 1.73 CİVARI PROGRAMI BUGÜN UYGULAMAYA BAŞLADIM AMA BOY GELİŞİMİME ZARAR VERİR Mİ LÜTFEN BİR CEVAP VERİN :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopetrial

YA ARKADAŞLAR BEN 16 YAŞINDAYIM BOYUM 1.73 CİVARI PROGRAMI BUGÜN UYGULAMAYA BAŞLADIM AMA BOY GELİŞİMİME ZARAR VERİR Mİ LÜTFEN BİR CEVAP VERİN :(

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2 antreman kaldı 3 antreman kaldı ne demek bu şimdi
    benim boyum 1.83 kilom70 yaşım 16...
    air alert in bir getirisi olurmu
    bunun yanında 45 dakika yürüyüş + merdiven çıkma + mekik etki edermi?
    4 bölüm 500 burn out yazmış programda OMG! ne demek bu 3-4 saatte bitmez ki :S

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Grisevic

arkadaşlar 2 antreman kaldı 3 antreman kaldı ne demek bu şimdi
    benim boyum 1.83 kilom70 yaşım 16...
    air alert in bir getirisi olurmu
    bunun yanında 45 dakika yürüyüş + merdiven çıkma + mekik etki edermi?
    4 bölüm 500 burn out yazmış programda OMG! ne demek bu 3-4 saatte bitmez ki :S

Alıntıları Göster
    evet arkadaslar bende AIR ALERT IV i bitirmis kisi olarak dusuncelerimi yaziyim bana gore basketboll u gonulden veya pro olarak yapan herkesin en azindan 7 haftalik(antremanlara isinma da denebilir ) sureceni yapmanizi oneririm. bu antreman a baslamadan onceki halimle simdiki halim arasin gozle gorulur bir fark var sadece ziplama acisindan deyil misal olarak kondisyonunuz ve vucut direnciniz inanilmaz deredce de artiyor . baslamayi dusunen arkdaslara tavsiym kesinlikle cok saglam isinin yoksa bu program cok ciddi sakatliklara a neden olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan6423

evet arkadaslar bende AIR ALERT IV i bitirmis kisi olarak dusuncelerimi yaziyim bana gore basketboll u gonulden veya pro olarak yapan herkesin en azindan 7 haftalik(antremanlara isinma da denebilir ) sureceni yapmanizi oneririm. bu antreman a baslamadan onceki halimle simdiki halim arasin gozle gorulur bir fark var sadece ziplama acisindan deyil misal olarak kondisyonunuz ve vucut direnciniz inanilmaz deredce de artiyor . baslamayi dusunen arkdaslara tavsiym kesinlikle cok saglam isinin yoksa bu program cok ciddi sakatliklara a neden olabilir

Alıntıları Göster
    ben 14 yasinda 178cm boyunda 50 kg agirligindayim air aleti yaparkenbacak kasalarimi gelistirdigini hissediom ama zorlaniyom bende air alet yerine ip atlayip 21 viteste bisiklet sürüom 1.5 km falan kosuom siz neler yapmami önerirsiniz önerilerinizi beklioyorum herkeze tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

ben 14 yasinda 178cm boyunda 50 kg agirligindayim air aleti yaparkenbacak kasalarimi gelistirdigini hissediom ama zorlaniyom bende air alet yerine ip atlayip 21 viteste bisiklet sürüom 1.5 km falan kosuom siz neler yapmami önerirsiniz önerilerinizi beklioyorum herkeze tesekkürler

16hakan16 yasin icin bence daha mantikli olani yapiyorsun boyle devam derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan6423

quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

16hakan16 yasin icin bence daha mantikli olani yapiyorsun boyle devam derim

Alıntıları Göster
    saol bunun yaninda önerebilecegin bir sey varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: P.Escobar

saol bunun yaninda önerebilecegin bir sey varmi?

Alıntıları Göster
    yaptiklarina gore pek de biseye ihtiyacin yok ama eger istersen air alert in bazi programlarini yapabilirsin mesala ip atlamayi air alert tarzinda ve step up yapsan ole ya da bole sana yarari olur ;)
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.