Şimdi Ara

[ASUS ROG Swift PG278Q] Kişisel İnceleme/Deneyim - Sorun/Cevap (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
13
Favori
54.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • novada stok mtok gorunmuyor listelemeyi de kaldirmislar sitede resmen yok monitor. ne hikayeci adamlar ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

Diyeceğim o ki olay ithalatçı firma ve satış kanallarına bağlı. isterlerse tıpkı Samsung ta olduğu gibi Asus u da pek ala 799$ KDV dahil satabilirler. Bizde 1800TL ya bu monitörün tadını çıkarırız. Lakin böyle olacağını sanmıyorum, umarım samsung gibi bizi şaşırtırlar.

Dualar kabul oldu. Evet fiyat hayırlı olsun! Şükür ki bizi bu monitörle de yolunacak kaz olarak görmediler.

[ASUS ROG Swift PG278Q] Kişisel İnceleme/Deneyim - Sorun/Cevap

sen aldınmı monitörü ben 12 de gördüm almadım simdi kaldırmıslar

• Arkadaşlar Nova'dan ben az önce sipariş edecektimki ürün ile ilgili İthalatçı ve toptancı firmalardan gelen yanlış bilgi sonucu G modeli yerine B modeline (http://www.bogazici.com.tr/ASUS/7917/24678/asus-pb278q-27-ips-fhd-2560x1440-5ms-dsubdvihdmi-14display-port-speaker-vesa-yukseklik-ayari-pivot-siyah) fiyat ve stok bilgisi geldiği için bir yanlışlık olmuş sanırım. G olan model önümüzdeki ay stoklarda olacakmış. Ve fiyatı 300$ falan daha pahalı olacakmış. YAni fiyat iyi daha düşer diyen arkaşaşlar için sanırım bu oldukça kötü haber olacak ama işin gerçeği bu şuanda. Yani ürüne uygun derken daha pahalı çıktı bizim 24" samsung değiştirme işi hayal oldu..
  • evet bendw alamadım arkadaşlar. bir üst mesajdaki süreç yaşanmış. tabi biz burda fiyatı uyguuun diye yaygara yapıp onlarda fiyatı tekrardan gözden geçirmediyseler.
  • Hayallerde yasamayi milletce ne cok seviyoruz belli degil :)

Dualar kabul oldu nedir arkadas, ilahi :)

Hayir USA da $800 olan monitorun burada 1700TL olma ihtimaline filan inanabiliyorsunuz ben en cokta ona sasiriyorum.

Anliyorum ki bu millet yeteri kadar gazla herseye inanabilir, yapmayin arkadaslar, gazla calismayin gozunuzu seveyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLawMan -- 26 Ağustos 2014; 15:12:33 >
  • TheLawMan kullanıcısına yanıt
    quote:

Hayir USA da $800 olan monitorun burada 1700TL olma ihtimaline filan inanabiliyorsunuz ben en cokta ona sasiriyorum.

Şaşacak bir şey yok. 800 $, ürünün perakende fiyatı. Toptan fiyatı daha düşüktür haliyle.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Dogru ancak daha once hic ithalat yaptiniz mi hic bilmiyorum fakat esas fiyat yukunu vergi ve nakliye navul gibi ucretler olusturuyor, e tabi hayir icin getirmediginizden karda koydugunuzda gercekten yurt disina gore tuhaf rakamlarla karsilasiyorsunuz urun ithal ettiginizde. O yuzden USA'da $800 dolar olan ve ozellikle yuksek adet satisi olmayacak bir urunun burada da $800'e denk gelecek fiyattan satilmasi normalde anlamsiz. Ha ancak firma karar verir biz bu urunden kar etmeyecegiz marka kalitemizi arttirmak icin kullanacagiz derse o zaman dusuk fiyatlara tabi alma imkanimiz mevcut. Ama dedigim gibi urunun ithalat maliyeti + ithatlatci kari + perakendeci kari eklendiginde USA ile yarismamiz, boyle elite bir urunde inanin pek mumkun degil.
  • TheLawMan kullanıcısına yanıt
    samsung 4K da ki fiyat sürecini önceki mesajlarda paylaştım. o sebepten bu monitör için aynı sürecin yaşanmasını pek ummamakla birlikte olabilme ihtimalini sevdim, paylaşımda bulundum. lakin böyle mesajlar gördükçe bende hala bu forum sitesinde hala niye yorum yazdığıma şaşıyorum.
  • BU monitörün fiyatı 2400-2500 TL arası olur. Zaten haftaya görürsünüz. 1700 TL ye çok diyen arkadaş haftaya o fiyatı gördüğünde ne diyecek çok merak ediyorum..
  • ASUS turkiye lansmaninda 1200$ kdv dahil diye aciklama yapmadilar mi? burda millet halen yok amerika fiyati, yok 800 dolar vs vs muhabbet yapiyor. 1200 dolar 2600 liraya yakin birsey yapiyor yani 2.500 den asagi beklemiyorum bu monitoru ben. siz neyin 1700 lirasindan bahsedip cok sukur diyorsunuz? saka gibi bazi adamlar. atip tutmus novabilgisayar millet heycan yapmis hemen.
  • quote:

samsung 4K da ki fiyat sürecini önceki mesajlarda paylaştım. o sebepten bu monitör için aynı sürecin yaşanmasını pek ummamakla birlikte olabilme ihtimalini sevdim, paylaşımda bulundum. lakin böyle mesajlar gördükçe bende hala bu forum sitesinde hala niye yorum yazdığıma şaşıyorum.

Kuskunluk yapmayin canim hemen aa size de hicbirsey soylenmiyor :) Diyorum ki bizi kertmeden satmazlar monitoru, ille kertilecegiz devlet sagolsun ondan sonra alacagiz urunumuzu
  • bugün ürünü nova bilgisayara sordum. bu ürün bu kadar ucuz olamaz dedim. Gsync destekli olduğuna emin misiniz dedim. Gsync modülsüz monitör bence dedim. mail atın soracağım dağıtıcı firmaya dedi. mail attım cevap gelmedi hala. gsync modülüne de 400-500 tl desek monitör en aşağı 2200 tl gibi bir fiyattan satışa çıkar. valla sadece gsync modülü için bu monitörü almaya değer mi bilemiyorum. bugün havalimanında lg nin dev ekran tvleri vardı. 4k çözünürlük sunuyordu. monitöre iyice yanaştım ekranda gördüklerim inanılmaz bir 3d etkisi yarattı kafamda. bu tvlerle oyun oynamak nasıl bir 3d algısı yaratır diye düşündüm. ancak tearing problemi, tazeleme oranı, tepki süreleri problemleri yüzünden pek te güzel olmaz diye düşündüm. bu tarz sistem kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini dinlemek isterim.

• Zaten fiyatından belliydi Nova da olmadığı
    Maksat sitenin ziyaretçisi artsın. Telefon trafiğine dayanamayınca kaldırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 27 Ağustos 2014; 3:07:33 >
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    Dur bakalım hemen ümitsiz olma

Yanlışlık olan ürün 899$ ama yinede tr fiyatı 1.722TL

• quote:

Dur bakalım hemen ümitsiz olma

Yanlışlık olan ürün 899$ ama yinede tr fiyatı 1.722TL

Bak net yaziyorum

PB278Q $489.99 US fiyat
    Buyur bu da linki
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236294&cm_re=pb278-_-24-236-294-_-Product

Yani arkadasim senin $899 dolar sandigin monitor aslinda $490 dolar.

TR fiyatida 1700TL $770 civari yapar. Yani neymis? Buradaki fiyati US fiyatindan %57 daha pahaliymis.

Yeter bu kadar dezenformansyon, lutfen rica ediyorum baydim yani herseyi tek tek aciklamaktan.

Bu arada ayni siteden bir diger fiyat
    PG278Q $799.99
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236405

Uzerine %57 ekleyip bakin bakayim kac para ediyor burda. Aa 1256 dolar etti, inanilir gibi degil degil mi?

Bunun yaninda linkledigin resimleri nereden aldin bilmiyorum ama onlarda kullen yanlis, fiyati zaten yanlis onun disinda urun bilgileride yanlis. PB278Q IPS degil PLS paneldir.

"LOGIC wins"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLawMan -- 27 Ağustos 2014; 12:17:14 >

• Hevesimiz kursağımızda kaldı
  • @TheLawMan konuyla ilgim olmamasına ragmen yazmak istedim cok rahatsız edici uslubun var önceki mesajlarında öyle , (bocekgrafik,rezes) kusura bakma ama senden daha tecrübeli ve bilgili bu insanlar akıl vermeye çalışmana gerek yok .
  • ne sevindiydim ya novadaki fiyatı görünce. yazık oldu o kadar sevincime : (
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis de Broglie

@TheLawMan konuyla ilgim olmamasına ragmen yazmak istedim cok rahatsız edici uslubun var önceki mesajlarında öyle , (bocekgrafik,rezes) kusura bakma ama senden daha tecrübeli ve bilgili bu insanlar akıl vermeye çalışmana gerek yok .

/>
  • Herhangi bir gelişme var mı ? Gümrükden çekemediler mi hala ürünü :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.