Şimdi Ara

[ASUS ROG Swift PG278Q] Kişisel İnceleme/Deneyim - Sorun/Cevap (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
13
Favori
54.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

1600 TL'den bir kuruş fazlasını hak etmiyor.

+1

abarttılar da abarttılar

tmm güzel ama 2100 3000 felan noluyoruz yahu bu paraya full sistem diziliyor.

Full sistem mi ? Abarttılarda abarttılar
  • USA satışa sunulmadı çoğu sitede.Eğer satışa sunulursa fiyatina göre sipariş edeceğim ürünü tahmini 1600 lira masraf çıkacak
    anladığım kadarıyla avrupa da euro olarak satışa sunuldu en kısa zamanda dolar olarak birleşik devletlerden satışa sunulucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 18 Ağustos 2014; 22:38:43 >
  • Guncel:

Bogazici'nde urunun stok karti acilmis, bu da demektir ki urun gumrukte cekim islemleri yapilmakta keza bir cok perakende satis yapan magaza simdiden siparis cekmisler bile bu urunu.

En iyi ihtimalle bu hafta, olmazsa onumuzdeki hafta monitorun satisi baslar diye dusunuyorum, ilgilenenlere duyurulur.

Boyle de yaziyoruz iyice Asus fanboy gibi gozukuyor ama pazarda baska bir rakip urun olmadigi icin mecburen buradan devam ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLawMan

Guncel:

Bogazici'nde urunun stok karti acilmis, bu da demektir ki urun gumrukte cekim islemleri yapilmakta keza bir cok perakende satis yapan magaza simdiden siparis cekmisler bile bu urunu.

En iyi ihtimalle bu hafta, olmazsa onumuzdeki hafta monitorun satisi baslar diye dusunuyorum, ilgilenenlere duyurulur.

Boyle de yaziyoruz iyice Asus fanboy gibi gozukuyor ama pazarda baska bir rakip urun olmadigi icin mecburen buradan devam ediyoruz.

Bilgilendirme icin tesekkurler
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    Biraz konu dışı olacak ama z87 anakartla intel 4790 işlemci kullanıyorsun merak ettiğim uyumlulukta ve performansta bir problem oluyor mu ?
  • İOT kullanıcısına yanıt
    http://processormatch.intel.com/MotherBoards/CompatibleBoards?componentName=i7-4790K
    Bende senin gibi merak etmiştim hatta üstteki linkten baktığımda... m2 dışında fazla farkı yok. Asus VII EXTREME çıkmasını bekliyorum zaten. z87 ile z97 arasında m2 gibi küçük farklar var. OC için daha yatkın diyorlar bide ne kadar doğru bilmiyorum
  • 3d gozlukler fiyata dahil degil sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

Bilgilendirme icin tesekkurler

Rica ederim, ara ara bilgi aldikca burayada yaziyorum sadece :)

Unutmadan, bogazicine direk olarak sordum duyduguma gore artik 1 olu pixel bile ayipli mal sayiliyormus dogrumudur diye, kesinlikle dogrudur yanitini verdiler.
  • Acer in 2K G-SYNC modelinide avrupada 5 eylülde stokta olacağı görünüyor. ön sparişe açılmış. 455 Euro.
    Rekabet artıkça fiyatlar düşer Yeni modeller çıktıkça fiyatlar düşer... Yalnız ben asus u 2500 TL den aşağı göreceğimizi
    hiç zanetmiyorum....
  • n0hero kullanıcısına yanıt
    Fiyat vermediler gitti. Çok yavaş işliyor prosedürler...
  • Turkiyede ilk inceleme yayinlandi arkadaslar..

http://www.youtube.com/watch?v=DPr2TMaszDA&list=UU-gs6ml23jQKvLC86LzpQ0g
  • MarvelX kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler paylaşım için.

Ayrıca en büyük teşekkürü technopat.net teki arkadaşlar hakkediyor. Onlara kocaman bir alkış.

DH, sen uyumaya devam et; mobil ile oyalan hep böyle

• böyle bir monitörün incelemesini ilk donanımhaber gibi bir siteden beklerdim. incelemede Gsync in önemine yeterince değinememişler gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

Teşekkürler paylaşım için.

Ayrıca en büyük teşekkürü technopat.net teki arkadaşlar hakkediyor. Onlara kocaman bir alkış.

DH, sen uyumaya devam et; mobil ile oyalan hep böyle

sonuna kadar hak verdim dostum sana dh mobille ve ekrem in abidik gubidik haberleriyle oyalansın

şimdi bunun yerimi bilemem ama buraya yazmak istiyorum bir zamanlar masaüstü pc modaydı elimize bir crysis tutturdular mevcut olan pc lerin çoğu oyunu düzgün çalıştıramadığından masaüstü donanım işi patladı gitti
    sonra facebook falan antisosyal medya çıktı bu sefer elimize onu tutturdular laptop pc pazarı patladı gitti sonra ulturabook falan derken durağana geçti
    sonra elimize okşamatik telefon özelliği olan pc leri tutturdular millet ona saldırdı aldılar sattılar tekrar aldılar falan piyasa doldu teknolojide nerdeyse durağana geçti mobil pazarda çok ahım şahım bir yenilik yok dolayısıile pazar yavaşlamaya geçti kısmen mobil pazarında pabucunun dama atılması fazla uzak sayılmaz tablet işe deseniz oda ayni sabah erken uyanan memlekete tablet aldı getirdi onunda suyu çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safe-e -- 23 Ağustos 2014; 12:49:26 >

• Bir Asus Ve228 kullanıcısı olarak Asus'tan çok memnun hiç bir sorununu şimdiye kadar görmedim. Yakında da 1440P'e geçmek istiyorum fakat. Sistemim zayıf kalacak diye korkuyorum.

Şu anki işlemcim çok düşük Amd Fx 4100
    MSI Gtx 660 Tİ PE
    8 Gb 1600 MHZ ram
    Msi 990Fxa-Gd65

Sistemim epey güçsüz gibi sizinkilere göre. Sizce ne şekilde yenilikler yapıp 2K'ya geçeyim?
  • NVIDIA G-Sync Surround !!! Yapsam mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: rezes

NVIDIA G-Sync Surround !!! Yapsam mı acaba?
    />

/>

Hocam sizce 2K'ya geçmeden önce PC'mde ne gibi yenilikler yapmalıyım?

Amd Fx 4100
    MSI Gtx 660 Tİ PE
    8 Gb 1600 MHZ ram
    Msi 990Fxa-Gd65

• Sadece ekran kartı değişimi yeter Gücün neye yetiyorsa GTX 660Ti de
    hafife alınacak bir kart değil ama belleği 2 den aşağı olmaması gerekiyor.
    2k 4K da ekran kartı hızıda önemli fakat bellek daha önemli kanaatindeyim.
  • su onceki sayfalarda monitoru nereden aldigini inatla soylemiyip saklayan, lafi degistiren arkadas ne ayak ya? ben anlamadim..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.