Şimdi Ara

ADAM PS4 ' Ü 1.000 TL ye satıyor .DOLANDIRCILARA - DİKKAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı çocuk şimdi de ızmir den 1100 e satıyor aradım aynı hikayeyi anlattı mobilde yim biri şu ilanı şikayet etsin. Durmadan açıyor yazık birini kandıracak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Tmm hocam yaktım çırasını şimdi

Aynı adam evet hocam bir kaç kişiyi kandırmış zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

hocam kendi ağızıyla söyledi. ödeme yapmadan paketi açamıyorsun. bu durumda parayı ödedikten sonra kutunun içinden karpuz da çıkabilir. çıktığı zamanda bir hak iddia edemezsin.

@Dante hocam. ne olduğu belli oluyor hemen konuşunca tabi. yazık bu işlerle uğraşanlarda var.

aynen kapida ödemenin hiçbir güvencesi yokki. coğu insan güvenilir yöntem sanıyor ama deyil. hiçbir kargo firması parayı vermeden pakedi açtirmaz. diyelim parayı verdin pakedi açtın içinden taş çıktı. kargocuyu bağlamaz.

Kargo ile verdiğiniz bilgi ddoğru değil.boyle durumlarda kuryenin yaninda actirirsaniz kargonuzu tutanak tutar kargo bos cikar veya hasarli cikarsa kargonuzu almaz iade edersiniz parayi peşin ödedi iseniz tedarekciniz size iade yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimoayh -- 16 Aralık 2013; 23:09:19 >

• şu adamın sahibinden deki nick i nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimoayh

quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

hocam kendi ağızıyla söyledi. ödeme yapmadan paketi açamıyorsun. bu durumda parayı ödedikten sonra kutunun içinden karpuz da çıkabilir. çıktığı zamanda bir hak iddia edemezsin.

@Dante hocam. ne olduğu belli oluyor hemen konuşunca tabi. yazık bu işlerle uğraşanlarda var.

aynen kapida ödemenin hiçbir güvencesi yokki. coğu insan güvenilir yöntem sanıyor ama deyil. hiçbir kargo firması parayı vermeden pakedi açtirmaz. diyelim parayı verdin pakedi açtın içinden taş çıktı. kargocuyu bağlamaz.

Kargo ile verdiğiniz bilgi ddoğru değil.boyle durumlarda kuryenin yaninda actirirsaniz kargonuzu tutanak tutar kargo bos cikar veya hasarli cikarsa kargonuzu almaz iade edersiniz parayi peşin ödedi iseniz tedarekciniz size iade yapar.

senin bahsettiğin posedür doğru ama normal şartlarda bende led aldım hızlıaldan evde kargocuyla beraber actık TAŞIMADAN kaynaklanan bir sorun varmı diye. varsa tutanak tutar geri gönderirsin tedarik.iden parayı geri alırsın... fakat burdaki insan kötü niyetli.. kapıda ödeme ile gelen kargoyu hiç bir kargo firması parayı almadan açtırmaz.. hele ptt kargo .. parayı verdin kutuyu açtın taş cıktı diyelim ha gene tutanak tutarlarda parayı sana vermezler. en fazla bloke ettirisin. polise şikayet etmen lazımki oişte uzarda uzar sen paranı alamazsın olay çözülene kadar pttde blokeli durur..

linke tıklarsan onlarca örneğini görebilirsin burdan

• arkdşlar bu adamla bende gorustum şuan ısmıme kargoyu gonderdı kargo yolda gorunuyo 1100 tlden kapıda odemelı şekılde forum bakmasam kargoyu kontrol etmden alcakdım kargo yarın buyuk ıhtımal gelcek bana ne yapmalıyım
  • Ne günlere kaldık...
  • İçinden 2 kilo patates çıkabilir...
  • arkdşlar adamın boyle bırı oldugunu bılmıyodum ama ogrendım kontrol etmeden asla parayı odemıycem bakalım hele bı gelsın bakalım alet
  • Arkadaşım senin yaş kaç ??

Hiç aklın alıyor mu, spot piyasada 2500 3500 arası satılırken, hangi enayi 1000 TLe PS4 verir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

arkdşlar bu adamla bende gorustum şuan ısmıme kargoyu gonderdı kargo yolda gorunuyo 1100 tlden kapıda odemelı şekılde forum bakmasam kargoyu kontrol etmden alcakdım kargo yarın buyuk ıhtımal gelcek bana ne yapmalıyım

Bir konu daha açmışsın bununla ilgili ve herkes sana tavsiye verdi aman ha sakın falan diyerek sen hala ne yapmalıyım diye soruyorsun,sen dolandırılmayı hakediyorsun ama sonra yarın gelip burda konu açma ps4 aldım içinden bir kutu hurda-hırdavat çıktı diye.
  • 1 musibet 1000 nasihattan iyidir
  • almıycam kı arkdşlar ps4 u bakmadan ıncelemeden
  • Açtın diyelim görevli senin ps 4 alacağını nerden bilsin ? Içinden bir tene eski model player çıktı elinde belge varmı ps 4 çıkacak kutudan diye . ? Sence parayı görevli almadan gider mi ? Hala bakacağım diyorsun. Arkadaşım iki bin tl ye alıcısı olan bir mal bin tl ye almak mümkün mu ? Ama yok sen kargoyu aç bence . . .

• kardes gorevlıyı razı etcem artık resmı elbıselerle gıtcem memurum ceza evınde bakdım makıne normal herşey yolunda alcam yoksa almıycam
  • Kardeş anladım da hala içinde makine olacağını düşünmen. Ihtimal vermen beni uzuyor kahrediyor.

• kardes olmAYABILIR HAKLISIN AMA NE KAYBEDRIMKI ALAH RAZI OLSUN BENI UYARDINIZ DAHA ONCEDEN PS3 ALMISTIM KAPIDA ODEMELI SORUN CIKMAMISTI AMA BU ADAMDA CIKABILIR ASLINDA BI ARIYIP ADAMLA KONUSAMMMI BIDAHA BAKALIM NE DIYCEK
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

kardes olmAYABILIR HAKLISIN AMA NE KAYBEDRIMKI ALAH RAZI OLSUN BENI UYARDINIZ DAHA ONCEDEN PS3 ALMISTIM KAPIDA ODEMELI SORUN CIKMAMISTI AMA BU ADAMDA CIKABILIR ASLINDA BI ARIYIP ADAMLA KONUSAMMMI BIDAHA BAKALIM NE DIYCEK

Adamı araman bir şeyi değiştirmeyecek ki. Zaten başkalarınada galiba polis memuru olduğunu söylemiş. Ps3 cihazında yüzde yüz emin olmadan mı almıştın kapıda ödemeyle. Ps3 ile şimdiki durum bir değil ki. Ne zaman gideceksin ptt ye
  • takıp nodan bakıyorumda yolda gorunuyo urun yarın gelır buyuk ıhtımal kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: power-fx

Bu satıcıya bir arkadaş 200 mü 300 mü ne kapora yollamıştı ve buralarda bir yerde yazmıştı bu polisim diyen satıcıya para yolladım şimdi telefonları açmıyor diye.Forumda okuduğuma eminim ama kimdi buna para yollayan arkadaş hatırlayamadım şimdi.

evet o numardan konustu benlede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.