quote:Orijinalden alıntı: -s-laughterkaynak ?ne dion sen ya hani başlık kaynak nerde. açıyolar topic kaçıolar
quote:Orijinalden alıntı: -s-laughterkaynak ?quote:kaynak ? Doğru Nerden biliosun? Bi SS falan alsaydın !
quote:Orijinalden alıntı: beramuslu_kemaljowwne dion sen ya hani başlık kaynak nerde. açıyolar topic kaçıolar Alıntıları Göster ewet Öyle Test Server'ında da Öyleydi Ama Test Server'ına Has Bişeyde Olabilir
quote:Orijinalden alıntı: Ecstacy of Goldewet Öyle Test Server'ında da Öyleydi Ama Test Server'ına Has Bişeyde OlabilirAlıntıları Göster hayır artık 60+ ve bence daha iyi oldu.
quote:Orijinalden alıntı: Ecstacy of Goldewet Öyle Test Server'ında da Öyleydi Ama Test Server'ına Has Bişeyde OlabilirAlıntıları Göster YA GİR OYUNA BAK ESLANT I DENE 60 LVL ALTIYSAN GÖR ALLA ALLA
quote:Orijinalden alıntı: Ecstacy of Goldewet Öyle Test Server'ında da Öyleydi Ama Test Server'ına Has Bişeyde OlabilirAlıntıları Göster olm normal serverde mı eslanta gırme sınırı 60 oldu ?
quote:Orijinalden alıntı: alosssolm normal serverde mı eslanta gırme sınırı 60 oldu ?Alıntıları Göster Evet eslant 60+...
quote:Orijinalden alıntı: The_PlayboyEvet eslant 60+...Alıntıları Göster Eslanta Ve CZ ye girmek sınır 60+ olmuş ama Ezikler için başka bi cz war ismini hatırlamiom ama luferden bakıldıında altlarda bi yerde :D Bu arada Büük ihtimalle Forgetten geri gelcek
quote:Orijinalden alıntı: The_PlayboyEvet eslant 60+...Alıntıları Göster test server'ında da öleydi yani bilgi doğru
quote:Orijinalden alıntı: cyb3r_SecurityEslanta Ve CZ ye girmek sınır 60+ olmuş ama Ezikler için başka bi cz war ismini hatırlamiom ama luferden bakıldıında altlarda bi yerde :D Bu arada Büük ihtimalle Forgetten geri gelcekAlıntıları Göster Eslant +60 dogru
quote:Orijinalden alıntı: alosssolm normal serverde mı eslanta gırme sınırı 60 oldu ?Alıntıları Göster Evet test serverda daha önce test esttik 1. deneme lvl 60 %0 olan bir arkadaş öldü ok bastı doğru maradona attı 2. deneme arkadaşı kasıp lvl 60 yaptık tekrar eslanta gittik tekrar öldü ok basmadı taş vermek relog yaptı elmorad town a attı exp kaybı olduğu için sonra elmoradda taş verdim kaldırdım.
quote:Orijinalden alıntı: Ecstacy of Goldewet Öyle Test Server'ında da Öyleydi Ama Test Server'ına Has Bişeyde OlabilirAlıntıları Göster yaşasın artık eziqler girip bizi rahatsız etemicek boss keserken şerefsiz yapamıcaklar ii oldu eziqler giremio
quote:Orijinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::yaşasın artık eziqler girip bizi rahatsız etemicek boss keserken şerefsiz yapamıcaklar ii oldu eziqler giremioAlıntıları Göster EVET COK İYİ OLMUS BENDE ESLANTTA AYAGIMIN ALTINDA DOLASAN PLSSSS AGACILARA UYZU OLUYORDUM RAHAT RAHAT KASARIZ ARTIK SULUKLER OLMAYACAK BASIMIZDA...
quote:Orijinalden alıntı: enveramcaEvet test serverda daha önce test esttik 1. deneme lvl 60 %0 olan bir arkadaş öldü ok bastı doğru maradona attı 2. deneme arkadaşı kasıp lvl 60 yaptık tekrar eslanta gittik tekrar öldü ok basmadı taş vermek relog yaptı elmorad town a attı exp kaybı olduğu için sonra elmoradda taş verdim kaldırdım.Alıntıları Göster 30-59 cz sinde batch var human sanız x1 de gelin kesemiyommm
quote:Orijinalden alıntı: stormshadowEVET COK İYİ OLMUS BENDE ESLANTTA AYAGIMIN ALTINDA DOLASAN PLSSSS AGACILARA UYZU OLUYORDUM RAHAT RAHAT KASARIZ ARTIK SULUKLER OLMAYACAK BASIMIZDA...Alıntıları Göster e ama ezik cz sine yüksek lvllilerde giriyo 30 50 diilmi?? ezik cz si?
quote:Orijinalden alıntı: TechN9nee ama ezik cz sine yüksek lvllilerde giriyo 30 50 diilmi?? ezik cz si?Alıntıları Göster Güüüüü Nayyyyyyy Dıııııııııııııııınnnnnnnnn Yoksa neden EXP Görevi koysunlar Manyakmı onlar
quote:Orijinalden alıntı: stormshadowEVET COK İYİ OLMUS BENDE ESLANTTA AYAGIMIN ALTINDA DOLASAN PLSSSS AGACILARA UYZU OLUYORDUM RAHAT RAHAT KASARIZ ARTIK SULUKLER OLMAYACAK BASIMIZDA...Alıntıları Göster aposa +60 adam aramaya gerek kalmadı yani
quote:Orijinalden alıntı: eamonBu mesaj silindi.Alıntıları Göster ya girdiyseniz oyuna SS versenizeeeee !