sanırım bazı arkadaşlar eslantın 60+ olduğuna kızmışlar hiç test serverında oynadınızmı bilmiyorum ama bizim bildiğimiz eslanttan bir kaç yaratık kalmış sadece en düşük olanını söyliyim Aposlar uruk hai uruk blade falan fıstık bunların hiç biri yok ki çok güçlü npc lerde (yaratıklarda) var örneğin evil bilmem ne aynı dm gibiler birçok farklı apos çeşiti var isimlerini unuttum ve artık sadece lighting değil flame aposta var testte oynayanlar özellikle cz de çok karşılaşmışlardır
Buna itiraz edenler eminimki 60- arkadaşlar Merak etmeyin bir sürü görev var yapa yapa olursunuz 60
60+ iken 2 ay once oyunu bırakmıstım sıktıgından yeni oyunda degisiklik var 70 yoluna devam edebilirim gaza geldim :)
Bana Görede Çok iyi Olur Eslant ın +60 Olması Kendini bilmez Bazı Ezik Arkadaşlar Başkalarının Yüksek LvL Olmasını Kıskanıp Giant Golem vs.. Gibi Monsterlere TP liyorlar Bence Çok Çok Güzel OLmuş Tabiki birde Yeni Çıkar Opos Türleride Var Mage Arkadaşlarda FR - LR -GR Gibi Resistans larıyla bu Explerden Hakkına düşeni alacaklar.. Çok Sevindim Bu Habere sağol dostum..
yaw 60+ da olmasın yaw 65 + yapsınlar su eslantı daha da bos olur
valla oyunun artık bişeyı çıktı bu ne yaw
oldu maradon u da +30 yapsınlar kimse başlayamasın
quote:
Orjinalden alıntı: LordDruids
çok güzel olmuş bence elmoradıda 40 +yapmak lazım
azuhahahahah!!! muhahahah!!! ehuheuheuhe!!!
kardeşim kaynak yok bir şey yok nerden uyduruyrsunuz oyunda daha giriş yapan yok
quote:
Orjinalden alıntı: What_if
sanırım bazı arkadaşlar eslantın 60+ olduğuna kızmışlar hiç test serverında oynadınızmı bilmiyorum ama bizim bildiğimiz eslanttan bir kaç yaratık kalmış sadece en düşük olanını söyliyim Aposlar uruk hai uruk blade falan fıstık bunların hiç biri yok ki çok güçlü npc lerde (yaratıklarda) var örneğin evil bilmem ne aynı dm gibiler birçok farklı apos çeşiti var isimlerini unuttum ve artık sadece lighting değil flame aposta var testte oynayanlar özellikle cz de çok karşılaşmışlardır
apos-brahman-paramun-evil wizard-apostle of flame-apostle of cold...ben bunları drake den biliom yoksa girmedim daha oyuna
quote:
Orjinalden alıntı: xffx
kardeşim kaynak yok bir şey yok nerden uyduruyrsunuz oyunda daha giriş yapan yok
Asıl sana ban Millet boşa mı konuşuyo ??
kardeşim oyuna girer ss alır gösterrisiniz var sa işi bilen laf yapmayıp icraat yapsın
ewet eslant +60 dogru.ama cz +60 deıl cz eskısı gıbı +30.we onemlı bı not daha cıwcıwler artık kus sımgesı kullanmıolar
bence de iyi olmuş
abiler ben şimdi dun akşam harpy partisindeydim eslantta sonra notice geçmeye başladı fire drake le ilgili sonra da dc yedik hep beraber ben şimdi lvl 50 yım nolcak bana
bu demektirki civcivler yoksa artık beginner helperda yoktur o yuzden bizimde ex imiz artmaz cikcik kasmadıgımızdan cikcik olmayacagı icin yeni baslayanları bizde kasmayacagız dogal olarak eskisi gibi benim spotumda 60 dk da 30 lvl olamazlar onlara yazık oldu valla lvl kassınlar muhahahahah.........kosp dupeyi de onlerlerse is iyice emege kalır herzaman savundugum seydir ve plssss agacılarda fazla gelisemedigi icin oyunda bosalir boyleside cok iyi olur kimseyi kasmamak lazim aslinda serverlar bos olsun ...
evet test serverinde ilk eslanta gitmiştim japkodan biliyorum orda solo kesebilecegin ve cok exp alabilecegin canavarlar vardır bastım buf u ac yi tum scrolları kesmeye başladım bi yerde lag geldi yattım aman dedim neyse kasarım yine %4 dum lvl düşcek ama olsun dedim bi bastım ok a eslanttan attı beni alla alla neden boyle oldu dedim tekrar girmeye calıştım lvl iniz 60 degil giremezsiniz gibi bir yazı cıktı lafın ozu eslant +60 cok da iyi oldu diycem ama 55 lvl priestimi orda 60 yapmayı düşünüyordum hayal oldu 57 den sonra 1500 buf da acılcaktı cabuk kasacaksım neyse olsun baska yerde kasarız hele bi oyunu kurupda gireyim de