Şimdi Ara

ŞOOOK : ESLANT A GİRME SINIRI 60 LVL OLMUUUUS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım bazı arkadaşlar eslantın 60+ olduğuna kızmışlar hiç test serverında oynadınızmı bilmiyorum ama bizim bildiğimiz eslanttan bir kaç yaratık kalmış sadece en düşük olanını söyliyim Aposlar uruk hai uruk blade falan fıstık bunların hiç biri yok ki çok güçlü npc lerde (yaratıklarda) var örneğin evil bilmem ne aynı dm gibiler birçok farklı apos çeşiti var isimlerini unuttum ve artık sadece lighting değil flame aposta var testte oynayanlar özellikle cz de çok karşılaşmışlardır

• Buna itiraz edenler eminimki 60- arkadaşlar Merak etmeyin bir sürü görev var yapa yapa olursunuz 60
  • 60+ iken 2 ay once oyunu bırakmıstım sıktıgından yeni oyunda degisiklik var 70 yoluna devam edebilirim gaza geldim :)

ares-------human dusmanı
    lvl6x-------(shadow vain)
  • Evet doğru Eslant 60+ oldu
  • ule git yawww öle bişi olmazzzz olamazdaaa
  • çok güzel olmuş bence elmoradıda 40 +yapmak lazım
  • Bana Görede Çok iyi Olur Eslant ın +60 Olması Kendini bilmez Bazı Ezik Arkadaşlar Başkalarının Yüksek LvL Olmasını Kıskanıp Giant Golem vs.. Gibi Monsterlere TP liyorlar Bence Çok Çok Güzel OLmuş Tabiki birde Yeni Çıkar Opos Türleride Var Mage Arkadaşlarda FR - LR -GR Gibi Resistans larıyla bu Explerden Hakkına düşeni alacaklar.. Çok Sevindim Bu Habere sağol dostum..
  • yaw 60+ da olmasın yaw 65 + yapsınlar su eslantı daha da bos olur
  • valla oyunun artık bişeyı çıktı bu ne yaw
  • oldu maradon u da +30 yapsınlar kimse başlayamasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordDruids

çok güzel olmuş bence elmoradıda 40 +yapmak lazım

azuhahahahah!!! muhahahah!!! ehuheuheuhe!!!

• kardeşim kaynak yok bir şey yok nerden uyduruyrsunuz oyunda daha giriş yapan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: What_if

sanırım bazı arkadaşlar eslantın 60+ olduğuna kızmışlar hiç test serverında oynadınızmı bilmiyorum ama bizim bildiğimiz eslanttan bir kaç yaratık kalmış sadece en düşük olanını söyliyim Aposlar uruk hai uruk blade falan fıstık bunların hiç biri yok ki çok güçlü npc lerde (yaratıklarda) var örneğin evil bilmem ne aynı dm gibiler birçok farklı apos çeşiti var isimlerini unuttum ve artık sadece lighting değil flame aposta var testte oynayanlar özellikle cz de çok karşılaşmışlardır

apos-brahman-paramun-evil wizard-apostle of flame-apostle of cold...ben bunları drake den biliom yoksa girmedim daha oyuna

• quote:

Orjinalden alıntı: xffx

kardeşim kaynak yok bir şey yok nerden uyduruyrsunuz oyunda daha giriş yapan yok

Asıl sana ban
    Millet boşa mı konuşuyo ??
  • kardeşim oyuna girer ss alır gösterrisiniz var sa işi bilen laf yapmayıp icraat yapsın
  • ewet eslant +60 dogru.ama cz +60 deıl cz eskısı gıbı +30.we onemlı bı not daha cıwcıwler artık kus sımgesı kullanmıolar
  • bence de iyi olmuş
  • abiler ben şimdi dun akşam harpy partisindeydim eslantta sonra notice geçmeye başladı fire drake le ilgili sonra da dc yedik hep beraber ben şimdi lvl 50 yım nolcak bana
  • bu demektirki civcivler yoksa artık beginner helperda yoktur o yuzden bizimde ex imiz artmaz cikcik kasmadıgımızdan cikcik olmayacagı icin yeni baslayanları bizde kasmayacagız dogal olarak eskisi gibi benim spotumda 60 dk da 30 lvl olamazlar onlara yazık oldu valla lvl kassınlar muhahahahah.........kosp dupeyi de onlerlerse is iyice emege kalır herzaman savundugum seydir ve plssss agacılarda fazla gelisemedigi icin oyunda bosalir boyleside cok iyi olur kimseyi kasmamak lazim aslinda serverlar bos olsun ...
  • evet test serverinde ilk eslanta gitmiştim japkodan biliyorum orda solo kesebilecegin ve cok exp alabilecegin canavarlar vardır
    bastım buf u ac yi tum scrolları
    kesmeye başladım
    bi yerde lag geldi yattım aman dedim neyse kasarım yine %4 dum lvl düşcek ama olsun dedim
    bi bastım ok a
    eslanttan attı beni
    alla alla neden boyle oldu dedim tekrar girmeye calıştım lvl iniz 60 degil giremezsiniz gibi bir yazı cıktı
    lafın ozu eslant +60
    cok da iyi oldu diycem ama 55 lvl priestimi orda 60 yapmayı düşünüyordum
    hayal oldu
    57 den sonra 1500 buf da acılcaktı cabuk kasacaksım neyse olsun
    baska yerde kasarız
    hele bi oyunu kurupda gireyim de
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.