çok güzel oldu walla bu iş..41 lvl'li ezik mageler bizi falconlara,dark stone lara yatırıolardı rahatladk artık
katıLıorum artık esLanta oyunu biLen kisiLer geLcek coLuk cocuktan kurtuLduk aLınmayın bu sözüm herkese deiL
Ewt kaynağa ihtiyaç yok eslant'a giriş +60 !!
İyi hoş diyosunuzda sadece 41 lwlı eziq yapmıyoki böle birşey BERAMUSTA JesterX denen adam 70 lwl mage almış yanına bi 30 taş rezzer onunla beraber taş kasıyolardı ben de kurbanlardandım !!! sadece çoluk çocuk yapmıyo yani bunu !!
quote:
Orjinalden alıntı: schiz0phren
quote:
Orjinalden alıntı: reign
çok güzel oldu walla bu iş..41 lvl'li ezik mageler bizi falconlara,dark stone lara yatırıolardı rahatladk artık
katıLıorum artık esLanta oyunu biLen kisiLer geLcek coLuk cocuktan kurtuLduk aLınmayın bu sözüm herkese deiL
Bence 60+ olayı 30-59 cz sını daha cazıp hale getırecek
lvl 61 adam orada ezık kalıyor bence
bende lvl 61 adamı bırakıp ezık czsı ıcın adam kasmayı dusunuyorum.
günaydın
iyi olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: jihan
quote:
Orjinalden alıntı: stormshadow
EVET COK İYİ OLMUS BENDE ESLANTTA AYAGIMIN ALTINDA DOLASAN PLSSSS AGACILARA UYZU OLUYORDUM RAHAT RAHAT KASARIZ ARTIK SULUKLER OLMAYACAK BASIMIZDA...
Ne alaka yaf sülük falan sen onlarla muhattap olmak istemiosan pm kapa nie hakaret edion
o sülük lafı ne öyle bide köpek it fln desydin kullandığı kelimeye bak bn lwl 55 im bn sülükmüyüm cypherda 69 lwl fenixcrazy ile gelirsem görürsün ozaman sülüğü kullandığın lafa dikkat et
aaaa cok sasırsım coooooooooooooooooook
anlkamsız topic açmayın
59 lvl im görevler ile girerim belki %30
resmini çek yayınla hadi bakalım
gorevlerde olmasa işimiz zor
Eslant sınırına biraz sinirlendim . Çünkü 57 lwl im ve ash dts troll keserken 40 lwl altı mageler ve okçular ks yapıyodu bari +50 yapsalardı . En çok 60- CZ sine sewindim 55 lwl de ilk defa gittim cz ye 70 lwl adamlar hemen kesti . Ne güzel 59 lwl de np kasarım 15k falan olunca 60 olurum iyi birşey aslında .
hahahahahaahah çoook mutluyum görevler saesinde 60 oldum 2 küpe bi kolye aldım canım 1500 küsür oldu novam açıldı 2500 vuruyorumm :D:D:D::D:D yakında 61 olucamm süper bişi yaaa saolsun knight yeni patch saolsunn ayrıca arkadaş da clana girmiş pklı bişi hatırlamıyom full 62 61 :D,
arkadaslar jpko bilgime dayanarak soluorm 2 cz war; bir tanesi 30-59 arasi(yeni olan) dieri ise (eski olan) 60 ustudur jpko da 30-59 arasi kalip bu usko ya yeni gelen cz de np kasarlar lvl atlayipta 60 olmaslar bilmem anlatabildim mi