Şimdi Ara

30 lvl üstü okculara bi sorum olacak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. lvl 30 sunuz. spear yada blade uzak saldırı acılıyor sanırım. kimisi mızrak yollüyor kimisi blade le ateş atıyor. siz bunlardan nasıl korunuyorsunuz. ben lvl 24 üm ben vurup kacıyorum. ama lvl 30 giib karakterler ileri saldırı yapabiliyor. onlardan nasıl korunabilirim. lvl 30 bi adamla kapıştıgımda 900 hp olan canım tek vuruşta iniyorum. tabi kacarsam o iniyor. o da kacarsam.

nasıl korunabilirim....

• Spear\Glavie Weaponda 2.skill ( Fan'lı bişi ) elindeki spearı pervane gibi çeviriyor atagını blockluyorsunuz yada etkisini % cinsinden azaltıyorsunuz.Archer Olmadım onun için bi Yorum yapamıcam
  • okçu yum diye full int basarsan yatarsın tabii
  • full int basmayım mı yani ? peki ozaman mag. att. azalmaz mı?
  • ben okcuyum (lvl 29) .. bence daha cok str bas int cok fasla basma.. lvl ın ilerdediinde daha etkili skiller acılıcak ve bu skiller cok fasla mp tuketiyolar.. bundan dolayı inti biras arttırmak gereki yo.. bundan baska bi yararı yok int in ..
  • full int isen onun için en uygun skill ice, rakibi dondurabilirsin.
    full str için ice ve fire diye 2 seçenek var. fire ile çok hasar verirsin, ice ile dondurur fire a oranla daha yavaş öldürürsün. ataklara karşı ayakta kalmak istiyosan, hp olması lazım
  • bencede str calıs biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama bütün ustalar karışık yapılandırılan karakterler kötü olur diyorlar. yoksa bundan sonra sadece hp mi vereyim? lvl 45 lerde yeterli mp olur mu? yoksa 2 str 1 int mi gideyim.
    ve bütün yabancı oyuncular üst seviye okcular lvl 53 gibi bunlara sordugumda sadece str vermişler.

off ne yapacagımı şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 29 Ocak 2006 20:22:25 >
  • kore serverinda karışık karakter yok denecek kadar az. adamlar tek bi şekilde gidiyolar. oyunda balance denen bişey var. ne kadar yüksekse o kadar çok iyi defans ve damage artıyo. adam veriyo str 2 int 1. phy balance oluyo %70-80 adamın biri gelio deviriyo, sonra ben neden yüksek vuramıyorum neden o çok vuruyo diyolar.
    full str ve full int olarak seçenek var. full int isen, %95 gibi bi magical balance oluyo. bu magical atakların kuvvetli ve defans demek ne kadar yüksek olursa o kadar yüksek magical damage verirsin ve magical ataklara karşı korunursun. nasıl artar ? armorlarda int olanları kullanırsam %100 e doğru ilerler. dikkat etmen gereken str kullanmamak kullandın mı balance bozulur .
  • slm beyler bende aege oynuyorum eger okcusanız bende okcuuym sırf ınt basarsanız sizi lvl 20 lık adma bile keser ondna doalyı str vermeniz lazım benim 90 str 148 ınt var lvl 35 adam zor kesıyor vl 32 yim okcu

SORULARINIZI BEKLİYOMM

• Ben bir süre str verdim suan hp 890 lvl 18 im sanırım 11 e kadar sonra hep int verdim balance bozuldumu simdi ta oyunun başından beri intmi vericektim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.