Şimdi Ara

Polis Olmak İstiyorum Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

YGS'den 250 puan almam halinde polis meslek yüksek okuluna başvuru yapabiliyorum.
    yardım alacağım yer bundan sonra .
    Başvurudan sonra beni neler bekliyor .Sözlü ve yazılı mülakatı biliyorum ben .
    Yazılı mülakatta ne tür soru soruyorlar yani Türkçe coğrafya matematik mi yoksa ülkenin genel durumumu
    Bu konu Hakkında Çok bilgi Almam Lazım .
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 22 Eylül 2013; 23:23:49 >

• Ağabey bize gaz bombası atma o isteğimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcats

Ağabey bize gaz bombası atma o isteğimiz

Konu Dışı Özel

Siyasete girmeyin ayrıca şurada ciddi bir şey soruyorum
  • polis olunca ilk sana aticam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polislik olmak istiyorum ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: OIS

Polislik olmak istiyorum ne la

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: OIS

Polislik olmak istiyorum ne la

Yanlış Yazıldığını bildiğin halde neden böyle bir yazı yazmayı amaç ediniyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaymakam olmak istiyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vicdansızsan polis olursun merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes dalgasını geçmiş ben cevap vereyim anladığım kadarıyla. Dediğin gibi ygs'den belirlenen ham puanı aldığında pmyo'ya başvuru yapma hakkı kazanıyorsun. Daha sonra bireysel başvuru olacak yani ilindeki pmyo'ya gidip gerekli evrakları teslim edeceksin. Bu sırada kişilik testi olarak adlandırılan bir ton çoktan seçmeli sorunun bulunduğu bir şey doldurtacaklar sana. Sonrasında sözlü mülakat var. Burada da boyun ve kilo orantın yerindeyse ve çok kasılmadan rahat ve düzgün davranırsan geçersin yüksek ihtimalle. Bazı spor hareketleri yapman da gerekecek onlar kolay zaten.
    Bu bölümleri atlattıktan sonra ösym'nin düzenlediği pmyo sınavını bekleyeceksin. Sınavda da türkçe-matematik-geometri-coğrafya-tarih-vatandaşlık ve güncel sorular sorulacak. Kpss gy gk gibi bri nevi. Bu sınavı da geçersen %90 okula kaydını yaptırırsın. %10'luk bölüm de sağlık raporunu alamadığını varsayarsak diye dedim. Daha fazla bilgiyi pmyo.net sitesinden de edinebilirsin.

• Çok şerefli! bir meslek seçiyorsun, kolay gelsin.
  • Torpilin yoksa zor kaç tane arkadaşım elendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Herkes dalgasını geçmiş ben cevap vereyim anladığım kadarıyla. Dediğin gibi ygs'den belirlenen ham puanı aldığında pmyo'ya başvuru yapma hakkı kazanıyorsun. Daha sonra bireysel başvuru olacak yani ilindeki pmyo'ya gidip gerekli evrakları teslim edeceksin. Bu sırada kişilik testi olarak adlandırılan bir ton çoktan seçmeli sorunun bulunduğu bir şey doldurtacaklar sana. Sonrasında sözlü mülakat var. Burada da boyun ve kilo orantın yerindeyse ve çok kasılmadan rahat ve düzgün davranırsan geçersin yüksek ihtimalle. Bazı spor hareketleri yapman da gerekecek onlar kolay zaten.
    Bu bölümleri atlattıktan sonra ösym'nin düzenlediği pmyo sınavını bekleyeceksin. Sınavda da türkçe-matematik-geometri-coğrafya-tarih-vatandaşlık ve güncel sorular sorulacak. Kpss gy gk gibi bri nevi. Bu sınavı da geçersen %90 okula kaydını yaptırırsın. %10'luk bölüm de sağlık raporunu alamadığını varsayarsak diye dedim. Daha fazla bilgiyi pmyo.net sitesinden de edinebilirsin.

çok teşekkür ederim. Soru sordum sorudan alakasız şeyler söylüyorlar.Biliyorsanız yorum yapmayın .Burası ciddi bölüm

• quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Torpilin yoksa zor kaç tane arkadaşım elendi.

evet bende çok duyuyorum o konuları .Allah büyüktür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.