Şimdi Ara

Otobüs şoförü olmak için ne yapılır?yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir akrabam sordu ankarada ego otobüs şoförü olmak istiyomuş.kpss ye girmesi mi gerekiyo yoksa direk başvurumu yapması lazım????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 8 Ocak 2011; 9:45:16 >

• Adam nasıl belediyede otobüs şöförü olurum demiş nasıl milletvekili olurum dememiş., gelen cevaplara bak yaw, hayret verici, herkes çok iyi biliyor herşeyi nedense.

Hayır kardeşim, ötobüs şöförü olma koşulları arasında AKP ye üye olmak gibi bir olay yok, E sınıf ehliyeti alıcan, belediye ara sıra sınavlar açıyor , o sınavlara girecen, başarılı olursan iş başı yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Adam nasıl belediyede otobüs şöförü olurum demiş nasıl milletvekili olurum dememiş., gelen cevaplara bak yaw, hayret verici, herkes çok iyi biliyor herşeyi nedense.

Hayır kardeşim, ötobüs şöförü olma koşulları arasında AKP ye üye olmak gibi bir olay yok, E sınıf ehliyeti alıcan, belediye ara sıra sınavlar açıyor , o sınavlara girecen, başarılı olursan iş başı yaparsın.

Ben özel şirkete verildi diye biliyorum
  • Öncelikle E sınıfı ehliyet şart.
    Sonra hangi taşımacılığı yapacaksan kursa girip ona göre belge alacaksın.Mesela yurtiçi yolcu taşımacılığı yapacaksan ona göre 1 hafta-10 gün eğitim görüp sınava girdikten sonra yurtiçi yolcu taşımacılığı belgeni alacaksın.

Daha sonra psikoteknik belgesi almak üzere bu eğitimleri ve belgeleri veren yerlere başvurup eğitim göreceksin,sınava gireceksin ve psikoteknik belgeni alacaksın.
  • İlker Mahallesi otobüs hattına binenlere acayip kıl olması lazım, ola ki ilker hattında çalışırsa yolculara türlü kıllıkları yapması, geç kalkması, ve mümkünse durağa geç gelmesi lazım
  • ok cevaplar için sğolun ben olmucam br akraba
  • otobüs şöförü olmak heleki belediye çok zor dostum .. eskiden o kadar zor degildide şimdi baya bir zor eskiden az bir fiyata çalıştırılıyorlardı şimdi ise baya bir parası ikramiyesi var :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Adam nasıl belediyede otobüs şöförü olurum demiş nasıl milletvekili olurum dememiş., gelen cevaplara bak yaw, hayret verici, herkes çok iyi biliyor herşeyi nedense.

tabi tabi zaten her e sınıfı ehliyet alıp sınava gireni alıyorlardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.