Bildirim
Carraro Kullananlar Kulübü ( Üye Olmak İçin PM Atınız ) (8. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bisikletforum'da da aynı içerikte bir konu var, muhtemelen size ait. Orada da cevapladığım gibi 48 cm (19") bir kadro size en uygun ölçü. Lakin Carraro ve Salcano gibi markalar ara ölçüde ürün üretmiyorlar. Seçenekler 18 ve 20" (46-51cm) şeklinde.
18" bir kadro sele boyu ve gidon boğazı ayarı ile sorunsuz kullanılabilir. 19" bir kadro ise bildiğim kadarıyla Sedona ve diğer üst sınıf markalarda mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir yerden carraro sportive 327 buldum 1040 tl ye . sorum şu en büyük kadro boyu 54 diye biliyorum benim boy 188 acaba sıkıntı çıkar mı.şuan kullandığım bisiklet baya küçük fakat büyük bir sıkıntısını görmedim.acaba bunu alsam sele gidon ayarıyla uygun hale getirilebilir mi yoksa bulabilirsem bir kaç aya kadar triban 3 60 cm alıcam gibi gözüküyor.
Force 510 Eskişehir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
227 Manisa
Sakarya Carraro Crp 700 ile aranızdayımquote:
Orijinalden alıntı: emircanizmir
Bu mesaj silindi.
Yakında gezi fotolarımı paylaşmaya başlarım havaların durumuna göre, diye düşünüyorum
Herkese kazasız belasız geziler diliyorum. -
Arkadaşlar carraro kadrosu 27.5 buçuk janta uyumlu takas yapmak isteyen var mı benimki Medium L kadroyla takas yapmak istiyorum modeli big 1027 çizik çarpık yok çok temiz
Facebook grubuyla kim ilgileniyor 2 gündür istek yolladım ama kabul edilmedi
İzmir'de Carraro alanlar sorum size; Nereden aldınız :) En uygun fiyatı veren bayiler hangiler ? 221 bakıyorum bende.quote:
Orijinalden alıntı: emircanizmir
Facebook grubuyla kim ilgileniyor 2 gündür istek yolladım ama kabul edilmedi -
Grunge 419-2011 model.quote:
Orijinalden alıntı: Senry
2014 ile 2013 model arasındaki tek fark sele. Onun haricinde hiçbir değişiklik bulunmuyor.
2013'leri bulmanın imkanı yok, geçen sene ağustos-eylül gibi piyasadan tükenmişti resmen. Herkes yana yakıla Sportive arıyordu ama bulabilen pek olmadı. 2014'lerin resmi satış fiyatı da Carraro'nun sitesinde yazıyor zaten. Hiçbir satıcı o fiyatın üstünde satamaz, daha hesaplı alabilmenin yolu ise satıcı ile yapacağınız pazarlığa bağlı. Peşin alma imkanınız varsa, zaten kafadan %10 indirim giriyor devreye, gerisi size kalmış. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_ege
Sportive 221 - İzmir
ağırlık nedir hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: catil
quote:
Orijinalden alıntı: zgronrn
quote:
Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu
Beyler Sportive 221 kullananlar var mı?İnternette pek bilgi bulamadım.Nasıldır?Fiyatını hak ediyor mu?Kullananlar memnun mu?Değilse ne gibi sorunlarla karşılaştılar?
Ben 5 ay önce aldım şimdilik bir sorun yok tavsiye ederim.
Tabi şuan fiyatı ne bilmiyorum ama ben n11'den çek ve enpara ile 550 TL'ye almıştım.
Benide listeye ekleyebilirsiniz aldığım ilk gün çekmiştim.
Hocam ben de aynı bisikletten düşünüyorum, ağırlığı nasıl kaç kg?
ve bunun fiyatı nasıl bu kadar arttı şimdi 800 850 tl diyorlar...
Hocam tam bilmiyorum kaç kg sitesinden bakabilirsin. Ben bir ay önce sattım 520 TL'ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
http://www.hepsiburada.com/liste/carraro-smart-dag-bisikleti/productDetails.aspx?productId=outilrcasmart&categoryId=27058700&SKU=OUTILRCASMARTSB&propertyname=Renkquote:
Orijinalden alıntı: Nazif_brsquote:
Orijinalden alıntı: Lethero
quote:
Orijinalden alıntı: Nazif_brs
Kron XC250 ye lanet olsun diyerek kastım kendimi ve CARRARO CR-P 710 u bügün almış bulunmaktayım. Evet yanlış duymadınız kron xc250 ye lanet olsun Ümit bisikletin bile maşası daha iyidir. Daha 2 ay oldu kronu alalı ama canıma tak etti her yerinden ses gelmeye başladı bende çok kısa araştırma yaparak (2 saat) 710 u aldım. Artık kronu pazara giderken kullanırım :)
Benim de aklımda xc500 vardı onu almaya giderken başka bir dükkana girdim ve hiç aklımda olmayan carraro crp 700 ü aldım çıktım. 1 ay oldu neredeyse doğru karar vermişim diyorum. mtb lastikleri toprakta gayet iyi ama asfaltta gitmiyor. dağ bayır sürerim diye tercih etmiştim alırken ama yoğun olarak şehirde sürüyorum. bu yüzden daha ince bir lastik almayı düşünüyorum.
Benim kronda CST nin 1.95 lik dişsiz fakat yanaklı bir lastiği var . Söküp Carraro ya takıcm. inan dişsiz lastik çok farkettiriyor.
Alıntıları Göster
arkadaşlar merhaba şu bisikletten alan memnun olan var mı?
artı eksi yönlerini yazabilir misiniz rica etsem?
-
Carraro force 330 nasıl sizce nasıl
quote:
Orijinalden alıntı: Fefa
İstanbul (Anadolu) | Sportive 225
Maltepe - Bostancı - Caddebostan sahil hattında turluyor ve yol arkadaşı arıyorsanız, bana seslenebilirsiniz.
slm dostum. yeni aldım bende bisikletimi. 2 3 arkadaşız istersen telini ver senide davet edelim uygun olduğunda gelirsin. -
carraro azimut 710quote:
Orijinalden alıntı: ONRYPCquote:
Orijinalden alıntı: Fefa
İstanbul (Anadolu) | Sportive 225
Maltepe - Bostancı - Caddebostan sahil hattında turluyor ve yol arkadaşı arıyorsanız, bana seslenebilirsiniz.
slm dostum. yeni aldım bende bisikletimi. 2 3 arkadaşız istersen telini ver senide davet edelim uygun olduğunda gelirsin.
Alıntıları Göster
hiç bilinmeyen bir model. shimano deore var ön ve arkada.
yine shimano hidrolik disk frenim var. 28" şehir bisikleti. 1000 liraya almıştım.
isteyen olursa fotoğraf atarım
-
Beyler force 540 almayi dusunuyorum, onerir misiniz?Ya da baska bisiklet de onerebilirsiniz.Butce 1000 tl.
İyi günler öğrenciyim ve mtb bisikleti alıcam carraro 520 hd mi yoksa sedona 711v mi fazla bütçem yok 450tl carraro sedona 550 TL sizce hangisi
Arkadaslar bayıldım bu carrarolara, şöyle 700 lira civarı en güzel ne alabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X