E

Yüzbaşı
31 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 22 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar bisikletim oldukça temiz çizik bile yok 2014 ün ekim ayında alındı 5 aylık bisiklet..fiyatı 1650 tl faturası her şeyi var sıfır ayarında full slx aynakol deore 2014 orjinal telefonum resim atmıyor lumia isteyenlere whatsaaptan atarım 0554,529 81 22 numaram bisiklet izmir de az da olsa pazarlık payı vardır
Carraro almayı duşunuyorum 1027 arkadşım satıyor 27.5 jant arka aktarıcı ön aktarıcı ve frenler slx. Aynakolu deore yükseltmiş donanımını 5 aylık bisiklet 1.600 tl ye duştu en son bana alınır mı arkadaşlar daha iyisi bulunur mu bu paraya. Ben şehir bisikleti duşunuyodum 28 jant ama boş mu vereyim
Mosso 770tb hidrolik disk modeli veya sedona 345 2014 modelini arıyorum 2. El satan var mııııı yardım
Merhaba arkadaşlar 2.el temiz lenovo buldum 2 gb ekran kartı 8 gb ram var.metal kasa alınır mı....az kullanılmış..1000 tl eder mi i5 işlemcili yada yerine ne onerir siniz
LENOVO Z580 bu bilgisayar iyi mi arkadaşlar i5 işlemci 8 gb ram ve 2 gb ekran kartı var... 1000 tl ye kadar 2. El arıyorum bunu buldum ve hb marka buldum bilgisayar alırken nelere dikkat etmem gereyı aliminyum kasa daha mı iyi arkadaşlar 5 artı 1 i kaldırıcak bilgisayar onerin 2 el lütfen butçem 1000 tl
Yardım eder misiniz hb ve lenavo marka buldum 8gb ram ve 2 gb ekran kartları var lenavo alimunyum kasa hb plastik yada . Ne onerir siniz
LENOVO Z580 bu bilgisayar iyi mi arkadaşlar aliminyum kasa 8 gb tam var 1000 tl ye buldum temizini ..hamgi modeli hangi markaları onerirsiniz aliminyum kasa mı plastik kasalar mı iyi yardım eder misini
Mtb kullanıyodum mosso tb2670 26 jant modeli şehir içinde biniyodum hep bisikleti sattım üstüne ekledim biraz şehir bisikleti alıcam..... Hangi bisiklet iyi 1000tl 1600 tl arası donanım goruntu olarak sedona 2015 345 çok güzel ama fiyatı pahalı 1800 tl en ucuzu o kadar çıkamam 2014 model l sedona 345 bulursam alabilirim yada başka model tavsiyesi olan var mı
Temiz sıfır yada 2 el arkadaşlar izmir deyim..slx istiyorum var mı deore de olabilir yardı cı olun
Arkadaşlar xcm maşa kullanıyorum .daha ust seviyeye geçicem hangisine geçmeliyim ne yapmalıyım çok marka var xcmyle yeni maşa arasındaki farkı hissetmeliyim ne onerir siniz fiyatı çok pahalı olmuyan 26 inç tekere uyumlu
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 469
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 4.854 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.