Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cem2016

Arkadaşlar bankaların programları kullanılabiliyormu özellikle yapıkredi.Bilgi verebilirmisiniz.

Garanti çalışıyor ama yapıkredi ne durumda bilmiyorum mutlak stabil kaybı oluyor iPhone 4s kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 13 Haziran 2013; 9:23:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende iphone 5 kullanıcısıyım iOS 7 yi kurdum ancak beta sürüm olduğu için telefonu yorduğunu hissettim çok memnun kalamadım.iOS 6.1.4 ya dönüş nasıl yapabilirim bir arkadaş detaylı anlatabilir mi ?
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Çok güzel paylaşım ve anlatım. Ellerin dert görmesin Teşekkür ederim.
  • sevcankarakara kullanıcısına yanıt
    beğendiyseniz ben daha çok sevindim rica ederim
  • IPAD 4 için hiç bir yol yok mu betayı yüklemek için?

BEkleyecek miyiz?
  • muratakyuva kullanıcısına yanıt
    ana sayfada tüm sorularınıza cevap verilmiştir konu başında geri dönüş yöntemini yazmıştım
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Şu anda 50mbit internetim olmasına rağmen betayı ancak 80kb hızı ile indirebiliyorum. Herkeste böyle miydi yani normal midir ?
  • Şuam durum ne bilmiyorum ilk gün 7mbit hızla 890kb\s ile indirdim serverler yoğun olabilir isterseniz alternatife bakın

• Arkadaşlar ios_7_beta__iphone_4s__11a4372q.dgm
    uzantısı dgm olarak olduğu için itunes yazılımı görmüyor neden? ne yapmam gerek lütfen yardım edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Arkadaşlar ios_7_beta__iphone_4s__11a4372q.dgm
    uzantısı dgm olarak olduğu için itunes yazılımı görmüyor neden? ne yapmam gerek lütfen yardım edin..

Bi program varda suan mobil de oldugum icin adini ezbere bilmiyorum. Google a yaz dgm dosyasi nasil cikarilir diye belli programlar var onlardan halledersin. Rar dosyasi gibi olucak islem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 13 Haziran 2013; 11:35:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar ios_7_beta__iphone_4s__11a4372q.dgm

iso programlarıyla daemon tools gibi açarsan içinden çıkarabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B A R O N

quote:

Orijinalden alıntı: Zaraman

Beyler banka uygulamaları(Akbank,İşcep) çalışır durumda mı deneyen oldu mu?

akbank direk mobile girmiyor.
    garantiye giriyor.

bende dün akşam yükledim aynı şekilde işcep çalışıyor, akbank çalışmıyor, Iphonumu bul da kendini kapatıyor. Denediklerim gördüklerim böyle denedikçe yazarım.
  • İphone 5 ' e kurdum bence çok güzel olmuş yeni tasarimlar. Tek kelimeyle harika. Ama stabilliğini biraz kaybetmiş doğal olarak ama ciddi kasmalar olmuyor. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohamir -- 13 Haziran 2013; 12:12:03 >
  • Akşam iPhone 4S ve 5'i ayarlayacağım
  • yükledim ancak we're unable to complete your activation yazıyor :( aktivasyon olmuyor. ne yapmam gerek lütfen acil yardım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

ana sayfada tüm sorularınıza cevap verilmiştir konu başında geri dönüş yöntemini yazmıştım

Abi sabahtan beri geri dönmeye çalışıyorum herşey tamam geri dönecektir diyor 30 saniye sonra 3194 hatasını alıyorum.Araştırdım host dosyasıyla ilgili herşeyi uyguladım bizzat.Ama dönmüyor. Ne yapabilirim? yardımcı olabilir misiniz ?
  • Fishcent F kullanıcısına yanıt
    varsa başka bilgisayardan deneyin 3194 vb tüm hatalar bilgisayardan veya hostlardan kaynaklanır
  • Tamamdir hocam teşekkur ederim.

• quote:

yükledim ancak we're unable to complete your activation yazıyor :( aktivasyon olmuyor. ne yapmam gerek lütfen acil yardım ?

arkadaşlar cevap verebilecek kimse yokmu ?
  • ben ios 6 ya geri dönüyorum şimdi. stabiliteden eser yok ( 4s). telefon çok ısınıyor. gördüm hevesimi aldım. iphone'u iphone yapan en önemli şey telefonun kasmamasıdır. ayrıca onlarca bug var ios 7 de. kesinlikle beta diceksiniz ama bence uzun süre kullanılmaz şu haliyle beta 1.
    burdan sadece 6.1.3 e mi dönebiliyoruz arakdaşlar? acaba 5 e dönme şansımız yok mudur :)
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.