Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar eskiye döndüm. Arkadaşlar ben ios 7 yi yükleme yaparken sanırım hep restore ettim bu yüzden cihaz aktif olmadı!! Ben nasıl update edeceğim ? Shift e basıyorum karşıma sadece 1 seçenek çıkıyor! Anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim. Lütfen yardım arkadaslar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi biz kayıtsız yükledik ya bunu beta 2 geldiğinde direk telefondan güncellesek oluyor mu? yoksa gene indirip mi uğraşıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Tekrar eskiye döndüm. Arkadaşlar ben ios 7 yi yükleme yaparken sanırım hep restore ettim bu yüzden cihaz aktif olmadı!! Ben nasıl update edeceğim ? Shift e basıyorum karşıma sadece 1 seçenek çıkıyor! Anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim. Lütfen yardım arkadaslar..

Hocam shift+ guncellemeyi denetle deyin. Geri al demeyin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Şimdi biz kayıtsız yükledik ya bunu beta 2 geldiğinde direk telefondan güncellesek oluyor mu? yoksa gene indirip mi uğraşıcaz

sonraki tüm betalar cihaz üstünde yazılım güncellemeden güncellenir

şimdiye kadar böyle oluyordu ios 7'dede durumun farklı olacağını pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 13 Haziran 2013; 15:54:45 >
  • Arkadaşlar iPhone 4S'te iRadio kullanabilen var mı? Ben 4S'ime beta 7 kurdum ama hiçbir yerde bu özellik geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Şimdi biz kayıtsız yükledik ya bunu beta 2 geldiğinde direk telefondan güncellesek oluyor mu? yoksa gene indirip mi uğraşıcaz

sonraki tüm betalar cihaz üstünde yazılım güncellemeden güncellenir

şimdiye kadar böyle oluyordu ios 7'dede durumun farklı olacağını pek sanmıyorum.

Yapmadığım şeyi yaptm da ilk defa :D ios5 i ios6 yı bekledim ios 7 de görünüm değişince bir bakayım dedim ama pek de hoşuma gitmedi açıkcası yeni görünüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaraman

Beyler banka uygulamaları(Akbank,İşcep) çalışır durumda mı deneyen oldu mu?

akbank calismiyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

Panorama fotoyu arka plan yapinca boyle sahane bir sey oluyor(mus)...

https://vine.co/v/blOUxUtaKzE

Ben de olmadı

evet oluyor ama fotonun panoroma bolumunde olmasi lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Tekrar eskiye döndüm. Arkadaşlar ben ios 7 yi yükleme yaparken sanırım hep restore ettim bu yüzden cihaz aktif olmadı!! Ben nasıl update edeceğim ? Shift e basıyorum karşıma sadece 1 seçenek çıkıyor! Anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim. Lütfen yardım arkadaslar..

Shift+ güncellemeyi denetle diyemiyorum çünkü o button sönük gözüküyor :(

• 4S de Video çekerken ekran kendi kendine kararıyor ve videoyu bitiriyor.
    40 sn den sonra oluyor genellikle

Arıca şu görüntüye baya güldüm burda kilit ekranını güncellemeyi unutmuşlar

• sayın takım elbiseli penguen itunes raidoyu kllanmak için dili yada app store kimlğini amerika yapmaısın türkiyeyi desteklemiyor... saygılar sevgiler
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ilk kez duyuyorum. Saçma olabilir ama itunesı yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ilk kez duyuyorum. Saçma olabilir ama itunesı yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.

Rica etsem bir fotoğraf çekip bana kapak yaparmısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emir1300

sayın takım elbiseli penguen itunes raidoyu kllanmak için dili yada app store kimlğini amerika yapmaısın türkiyeyi desteklemiyor... saygılar sevgiler

Merhaba,

Teşekkürler,

Saygılarımla,
    Takım Elbiseli Penguen
  • BEYLER BENDE SIMDI IP5 VAR YENI ALDIM 1 AY OLDU GOLD DAN BEN IOS7 BETA YI YUKLESEM GARANTI DE FALAN BIR SIKINTI OLMAZ DIMI BU JAILBREAK GIBI BIR SEY DEGIL SONUCTA BUNLAR KACAK YAZILIMLAR DEGIL MI ?
  • Dostlar etkinleştirmeye takıldıktan sorna ios7 yüklemeyi başarabilen var mı? Bunun için önce 6.1.3 kurup, sonra tekrar ios7 mi yüklemek gerekir? Bunu aşmanın başka bir yolu var mı?

iP4S için soruyorum.
  • Beyler benim soruna bi el atsaniz
  • ios 7 yi yüklemek için 6.1.3 mü yüklü olması gerekiyor?

Edit: 6.1.3 e yükselttikten sonra kuruluma başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawaii -- 13 Haziran 2013; 19:07:54 >
  • Beyler GSM_CDMA ne demek tam olarak yardim lutfen 6.1.4 un linkini yuklerken gordum yardim lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

ios 7 yi yüklemek için 6.1.3 mü yüklü olması gerekiyor?

Edit: 6.1.3 e yükselttikten sonra kuruluma başladı.

Hayır 6.1.3'e gerek yok. Ben yanlış yükleme yaptığım için geri dönüşüm sadece 6.1.3 oluyor, o sebeple öyle yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.