Çamaşır makinesi şalter attırma
Dün yaşadıgım ilde yogun bir yağış oldu bizim sitenin de garajlarını su falan bastı. Bununla ilgili oldugunu düşünmüyorm ama bu olaylardan sonra çamaşır makinesini çalıştırır çalıştırmaz evin şalterlerini attırmaya başladı. Sorun ne olabilir bilmiyorum elektrikçi ile mi ilgili yoksa servisi mi aramam lazım. Bosch marka makinem
Zamlanmadan 2022 kışlık lastik alayım diyorum ama çok emin olamadım:
Blizzak, Alphine ve conti arasında kaldım. Eskişehir'de karlı bir yolu olan ilçede çalışıyorm. Tavsiyelerinize açığım
Ram tavsiyesi
|
Yarın uzun yola cıkacagım da 2015 yarisim için lastik basıncı max kaç olmalı 2 kişi bineceğiz. Lastikçi 40 basmış bana çok geldi ama sıkıntı olmaz abi dedi emin olamadım
gw2 başlamak
Uzun süredir canım mmorpg çekiyor. ff14 denedim biraz ama sevemedim. Wow zaten malum oynadım ama onu da istemiyor canım. gw2 denemek istiyorm ama sanırım full paket almak için 1000 lirayı gözden cıkarmak lazım? Herkes bu yüzden mi hesap alıyor acaba? Ne diyorsunuz sıfırdan başlamanın mantıgı yok mu şu an oyuna
2007 focus trend dizel aküsü
|
Gamer (Playstore) Kampanyası
Halihazırda telekomun 100 mb sınırsız fiber internetini kullanıyorum ama 2 ay sonra 24 aylık taaahhütüm bitecek. Şimdiden sms atmışlar ben de tarifemi uzatayım diye baktım ama 140 lira olan tarifeler zamlanmış sanırım 184 liraya (24 ay taahhüt). Bu gamer playstore kampanyasına baktım biraz 125 liralık playstore kodu veriyorlarmış sadece. Ama playstore sitesinde buna ilaveten her ay playstore'dan seçeceğiniz bir oyun yazıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Oturdugum yerde telekomdan başka iss yok.
Ofis için IPS tavsiyesi
Arkadaşlar, eşime işi için şöyle göz yormayacak, tamamen iş odaklı, 27 inc bir monitor almak istiyorum. Oyuncu monitorü olmayacagı için fiyat daha uygun olur diye düşünüyorum. Gecikme süresi mesela çok önemli değil. Laptop'tan hdmi ile monitorden görüntü aldıgı için sanırım yenileme hızı da 144 olması bir şeyi değiştirmiyor çünkü kaynak görüntü laptoptan geliyor o da muhtemelen 60 hz dir. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum
TTnet Fiber Statik Ip
Arkadaşlar statik ip ye geçmem lazım iş ile ilgili ama biraz bilgi almak istedim. Fiyatı nedir iş dışında herhangi bir faydası var mı? Git telekom müşteri hizmetlerine sor diyeceksiniz ama çoğu çalışanı download ile upload arasındaki farkı bile bilmiyor o yüzden önce buraya yazdım
3080 için 850 watt psu tavsiyesi
Halihazırda 5 aydır coolermaster mve 750watt bronze 80+ psu kullanıyorum ve bazı oyunlarda oluşan coil whine can sıkmaya başladı. Aslında rahatsız olmam ama alt tab da susup oyuna geçince saniyesinde başlıyor psu değiştirmek istiyorum. Cw sorunu yaşatmayacak 850w bir psu tavsiyesi verirseniz çok mutlu olurum
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.110
İkinci El Bölümü Mesajları: 276
Konularının görüntülenme sayısı: 37.412 (Bu ay: 552)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.502 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware