Şimdi Ara

Erkekler için Piercing düşünceleriniz(YORUM İÇERİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
12.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZonzokaTR

Arkadaşlar son zamanlarda bildiğiniz gibi piercing moda ve herkesin etrafındada vardır.Kaşla başladılar dudak,dil derken göbeğe kadar gelen var galiba,Erkek olarak kendi cinsinizden bir utanma yaşıyor musunuz?

Benim görüşüm küpe ve en fazla kaşın delinmesidir ama son zamanlarda erkeklerin kızlardan farkı kalmadı.

hocam oda arkadasım kaşına yaptırdı fena da olmadı, kaş yapına bağlı. gidene iyi gidiyor.
  • Piercing degilde kulagımı tekrar deldirme düşüncem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 26 Nisan 2013; 1:06:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küpe yakışıyor. ama o pırlanta taşlı olup parıl parıl parlayanlar haricinde kaş piercingi de bazılarına çok yakışıyor. onun dışında ı-ıh
  • Olabilir yakisana yakisir. imkanim olsa bende yaptiririm. Isteyen istedigini yaptirsin.

• Aile durumuda var tabi kulak deldirmeye izin alamıyoruz insanlar artık kaş,dil,dudağa geçtiler

• Küpe gibi piercingi de tamamen dikkat çekmek için takiyolar.Hey bakin ben farkliyim hesabı.. Tabi erkek icin diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kendine yakıştıran yapsın.

Ben küpe olsun o oraya buraya taktıkları metaller olsun yok efendim fondoten süren erkekler olsun gözüne kalem çeken erkek olsun bunların hepsine karşıyım erkek dediğin kendini belli etmeli biraz bu ne saçmalıktır.

Birazdan hangi devirde yaşıyoruzcular gelir gerçi. Benim gibi düşünenlere geri kafa filan der giderler

Aynen katiliyorum, ama gozune kalem cekenlerde yakisanina iyi oluyor ona bir sey demem. Karayip korsani gibi dolasiyorlar piyasada

• quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

Küpe gibi piercingi de tamamen dikkat çekmek için takiyolar.Hey bakin ben farkliyim hesabı.. Tabi erkek icin diyorum.

Bu yüzden zaten yeni yeni yerlere takma muhabbeti çıktı kesinlikle haklısın

• quote:

Arkadaşlar son zamanlarda bildiğiniz gibi piercing moda ve herkesin etrafındada vardır.Kaşla başladılar dudak,dil derken göbeğe kadar gelen var galiba,Erkek olarak kendi cinsinizden bir utanma yaşıyor musunuz?

Benim görüşüm küpe ve en fazla kaşın delinmesidir ama son zamanlarda erkeklerin kızlardan farkı kalmadı.

Küpe normal hani toplu ıgne bası gibi varya onlar hoş duruyorda bazıları halkalı kupe felan takıyor o zaman keske baska bir ırk olsam diyorum. erkekte kaş deldirme yakışırsa olur. yani tek kaş herif yaparsa suratına dogu hunharca gülerim.

• La Havle Vela
  • Yobaz alert kaşını deldiren etek giysin demiş adama bak sen git kotun altına sivri uçlu kundura giy martı gibi kaşlarınlarla insan içine çık sonra kızlar bana bakmiyyy keke diye gel konu aç buraya hadi yavrum warrock degil burası hadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10.Torun

quote:

Küpe normal hani toplu ıgne bası gibi varya onlar hoş duruyorda bazıları halkalı kupe felan takıyor o zaman keske baska bir ırk olsam diyorum. erkekte kaş deldirme yakışırsa olur. yani tek kaş herif yaparsa suratına dogu hunharca gülerim.

Ne kadar yakışırsa yakışsın dünyaya erkek olarak geldin hangi erkek nasıl yaşadıysa sende öyle yaşa bunları yaparak ilgi çekmene gerek yok git sosyal faaliyetlere katıl öyle ilgi çek konuşmayı öğren öyle ilgi çek genelliklede konuşmayı bilmeyen,asosyal çocuklar yapıyo bunları zaten ilgi çekme çabaları

• Zındıklık, kafirlik başka bir şey değil. Küpe takıyosan makyajda yaparsın. Ne farkın kalır gadından gızdan.
  • ne küpe ne piercing olayına girerim
    takan da taksın beni ilgilendirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: coruja

Yobaz alert kaşını deldiren etek giysin demiş adama bak sen git kotun altına sivri uçlu kundura giy martı gibi kaşlarınlarla insan içine çık sonra kızlar bana bakmiyyy keke diye gel konu aç buraya hadi yavrum warrock degil burası hadi.

+ sonsuz

• valla ben meme ucuma takmayı düşünmüştüm bir ara kaşımı deldirecektim vaz geçtim. tek küpe ve dövmeler ile devam ediyoruz bakalım.
  • Zamanında taktım gayette yakışıyordu küpede taktım, yakışıyorsa takarsın bu kadar basit bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 26 Nisan 2013; 9:54:28 >
  • konuya bak, hangi devirdeyiz la, size ne millet neresine ne takıyorsa taksın, sanki siz deldiriyorsunuz
  • Erkek dediğin kıro olur

Bir de yukarda bazı yamuklar var,erkekliği nasıl sallantıdaysa artık küpe taksa direk kız olacak.Yazık garibime.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.