Şimdi Ara

Erkekler için Piercing düşünceleriniz(YORUM İÇERİR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
12.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yerime de taktırırım kimsede karışamaz.
  • Takan taksin ama itici bence
  • erkek adam orasına burasına metal geçirmez.
  • Burda insanların düşüncelerini alıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki mememdede piercing var hic bi sekilde utanmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Tyler

quote:

Orijinalden alıntı: coruja

Yobaz alert kaşını deldiren etek giysin demiş adama bak sen git kotun altına sivri uçlu kundura giy martı gibi kaşlarınlarla insan içine çık sonra kızlar bana bakmiyyy keke diye gel konu aç buraya hadi yavrum warrock degil burası hadi.

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA

• kulak ve kaş icin piercing olur. o da yakışıyorsa.. onu da abartmamak lazim. 1-2 küpe neyse. kimi bir sürü deldiriyor. bi de boyle rockci tiplerinde triplerinde gezenleri sevmem. birsuru küpe. saci uzatmis bi değişik... bende rock dinlerim ama tipimden anlayamazsın. herkes kendisi olsun. ankara uni dtcf de de var birsuru değişik tip. yeri falan da guzel değil ank uni dtcf ye gitmeyin.
  • Liberalist birisi olarak tabi ki de karşı değilim.
  • kafanıda deldir
  • İtici geliyor bana ama kızların burnunda
  • her şeyi anlarım da bi erkek neden göğüs ucuna piercing yapar?
  • Olum olursa taktırmam takmamda !
  • Kıyamet alameti bile diyen olmuş ya inanılıcak gibi değil . İnternetten okuduğunuz sokak arkalarındaki serseri tipli adamlarday duyduğunuz "Erkek adam öyle şey takar mı?" "Delikanlı adama yakışmaz ." gibi şeyleri duyup burda satmaya çalışıyorsunuz . Erkeklik dediğin içinde olur . Klavye delikanlılığınıza bayılıyorum bazen .
  • Takan takar, takmayan takmaz size ne lan değişikler ?
  • bi bitmediniz ya bunun kızla erkekle ne alkası var ve ne alaka yeni moda oldu 5 senedir göğsümde piercing var 6 yıl önce cenemi delmiştim ama kullanmıyorum kulağımda ise köprü var ne yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir*

bi bitmediniz ya bunun kızla erkekle ne alkası var ve ne alaka yeni moda oldu 5 senedir göğsümde piercing var 6 yıl önce cenemi delmiştim ama kullanmıyorum kulağımda ise köprü var ne yani

Deldirene kızlar teklif ediyormuş.Doğrumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Greo Heiman

quote:

Orijinalden alıntı: emir*

bi bitmediniz ya bunun kızla erkekle ne alkası var ve ne alaka yeni moda oldu 5 senedir göğsümde piercing var 6 yıl önce cenemi delmiştim ama kullanmıyorum kulağımda ise köprü var ne yani

Deldirene kızlar teklif ediyormuş.Doğrumu

anlatamam o kadar çok
  • Kolye bileklik bile sevmiyorum takmayı

Küçük küpe dışında deldirmeliler pek yakışmıyor bence

• Takan taksinda ben rahat edemezdim onlarla ya.Surekli elim gider yatarken rahatsiz eder falan Aksesuar olarak sadece saat(kaliteli,orjinal), bileklik hosuma gidiyor.Belki birde kolye ama guzel ve anlamli bir sey, ay yildiz olabilir.Bu arada konuda on yargi ve etiket akmis.Biraz gozunuzu acinda insanlarin icini, beyinlerini gorun iki uc metal parcasini degil.Bu kafayla zaten bizim memleket iki adim ilerlemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Takan taksinda ben rahat edemezdim onlarla ya.Surekli elim gider yatarken rahatsiz eder falan Aksesuar olarak sadece saat(kaliteli,orjinal), bileklik hosuma gidiyor.Belki birde kolye ama guzel ve anlamli bir sey, ay yildiz olabilir.Bu arada konuda on yargi ve etiket akmis.Biraz gozunuzu acinda insanlarin icini, beyinlerini gorun iki uc metal parcasini degil.Bu kafayla zaten bizim memleket iki adim ilerlemez.

malesef ilerlemiyor suan vücüdümda 18 dövme ve iki gögüsümdede teker olmak süretiyle 2 tane piercing var nereye gitsem bu cocuk serseri diyorlar sonra tanıyınca kusra bakma ön yargi yapmiştim gercekten harika bir kişisin diyorlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.