Şimdi Ara

Erkekler için Piercing düşünceleriniz(YORUM İÇERİR) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
12.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anadolunun bağrından çıkmış bir delikanlı olarak ne yalan söyliyim

Hep hayalimde dilime yada göğsüme piercing yaptırmak istiyorum gözüken yerleri bende sevmiyorum ama hafif kaslı bir vücudda inanın göğüste mükemmel duruyor. Artı dilinde var ise sürekli hatunlar ilgi manyağı yapıyor hiç beklemedikleri için dur bakayım diye. :)
  • Adam ister her yerine takar ister küpe takar bundan SİZENE ? İnsanların erkekliğini veya kadınlığını sorgulamak size kalmadı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Takan taksinda ben rahat edemezdim onlarla ya.Surekli elim gider yatarken rahatsiz eder falan Aksesuar olarak sadece saat(kaliteli,orjinal), bileklik hosuma gidiyor.Belki birde kolye ama guzel ve anlamli bir sey, ay yildiz olabilir.Bu arada konuda on yargi ve etiket akmis.Biraz gozunuzu acinda insanlarin icini, beyinlerini gorun iki uc metal parcasini degil.Bu kafayla zaten bizim memleket iki adim ilerlemez.

malesef ilerlemiyor suan vücüdümda 18 dövme ve iki gögüsümdede teker olmak süretiyle 2 tane piercing var nereye gitsem bu cocuk serseri diyorlar sonra tanıyınca kusra bakma ön yargi yapmiştim gercekten harika bir kişisin diyorlar

Oğlum rezil göründüğünü geçelim çok fena acır lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Takan taksinda ben rahat edemezdim onlarla ya.Surekli elim gider yatarken rahatsiz eder falan Aksesuar olarak sadece saat(kaliteli,orjinal), bileklik hosuma gidiyor.Belki birde kolye ama guzel ve anlamli bir sey, ay yildiz olabilir.Bu arada konuda on yargi ve etiket akmis.Biraz gozunuzu acinda insanlarin icini, beyinlerini gorun iki uc metal parcasini degil.Bu kafayla zaten bizim memleket iki adim ilerlemez.

malesef ilerlemiyor suan vücüdümda 18 dövme ve iki gögüsümdede teker olmak süretiyle 2 tane piercing var nereye gitsem bu cocuk serseri diyorlar sonra tanıyınca kusra bakma ön yargi yapmiştim gercekten harika bir kişisin diyorlar

Oğlum rezil göründüğünü geçelim çok fena acır lan

Acimaz mi hocam sen ne diyorsun birde ilk delimde halka taktirdim kalin beni oldurup oldurup diriltti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupa veya Amerika'da yaşıyor olsaydım piercing vs. takardım ama en fazla 1 tane. Açıkçası işin b.kunu çıkarmadığınız sürece karizması olduğuna inanıyorum.

Türkiye'de bu tür şeylerin bir anlamı olmaz.Çünkü giyim-kuşam ve yaşam tarzı özgürlüğü Türklerin kültürüne işlememiş.Sürekli belli kalıplar çerçevesinde yaşıyoruz.(Erkek adam şöyle olmalı , Kadın dediğin şunu giyecek vs...)

Yani böyle bir ülkede piercing , küpe vs. taksanızda bir anlam ifade edeceğini zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vishera -- 8 Ekim 2013; 17:20:24 >
  • Anlam veremediğim takana gelen tepki niye ? o zaman herkes birbirini tarzıyla giyimiyle kuşamıyla eleştirsin sokaklardaki Çarşaflı ninjalardan başlayalım ne dersiniz uyarmı ?
  • takanlara nefret kusanlar bence küpe takmak isteyip ailesinden azar işitince magarasina geri dönen ergenler. sanki senin bir yerine takıyor küpeyi adam. sanane lan otur işine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaşı düşürüyormuş bir süre sonra sinirler öldüğünden dolayı. Var mı böyle birşey? bende düşünüyorum çünkü
  • bugün kaşını kulağını deldiren yarın ...
  • Ne cahiller varmış ya...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.