Şimdi Ara

KİLLZONE SHADOW FALL (PS4 ANA KONU) DEDİCATED SERVER (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.429
Cevap
20
Favori
87.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nat 1 olmuyor. Çok denedim vaktiyle. Port açma, UPNP, DMZ ıvır zıvır...

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Bu gece biraz vaktimi ayıracağım:) bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Bu gece biraz vaktimi ayıracağım:) bakalım ne olacak

Alıntıları Göster
    Nat tip 1 ile 2 arasında ping anlamında hiçbir fark yoktur. Ben zamanında nat1 ile denedim. Boşuna zamanınızı harcamayın.

Nat 1 = İnternete direkt bağlısınız. Aracı yok. (router yok)
    Nat 2 = İnternete aracı ile bağlısınız ve yönlendirme başarılı (router var)
    Nat 3 = İnternete aracı ile bağlısınız ve yönlendirme başarısız (router var) Manuel port açma gerekebilir veya başka bir nedenle başarısız.
    (Nat = Network adress translation, lan ve wan arasında paketlerin doğru yönlendirilmesinden sorumlu bir teknoloji, bkz. cisco)

Yakında Frankfurt sunucusu açılacak. O zaman ping anlamında belirgin bir iyileşme olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: delio

Nat tip 1 ile 2 arasında ping anlamında hiçbir fark yoktur. Ben zamanında nat1 ile denedim. Boşuna zamanınızı harcamayın.

Nat 1 = İnternete direkt bağlısınız. Aracı yok. (router yok)
    Nat 2 = İnternete aracı ile bağlısınız ve yönlendirme başarılı (router var)
    Nat 3 = İnternete aracı ile bağlısınız ve yönlendirme başarısız (router var) Manuel port açma gerekebilir veya başka bir nedenle başarısız.
    (Nat = Network adress translation, lan ve wan arasında paketlerin doğru yönlendirilmesinden sorumlu bir teknoloji, bkz. cisco)

Yakında Frankfurt sunucusu açılacak. O zaman ping anlamında belirgin bir iyileşme olacaktır.

Alıntıları Göster
    Oyunun bugün aldım bende.. güncellemeler iniyor tamda adil kota sınırlamasına takıldım saatler sürüyo :D umarım multiplayer'ına dahil olmak için geç kalmamışımdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iburakteke -- 26 Temmuz 2014; 6:02:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iburakteke

Oyunun bugün aldım bende.. güncellemeler iniyor tamda adil kota sınırlamasına takıldım saatler sürüyo :D umarım multiplayer'ına dahil olmak için geç kalmamışımdır :)

Alıntıları Göster
    oyunda mause kullananlar varmı arkadaşlar, öyle bir duyum aldım çünkü acayip moralim bozuldu hileciler ve makrocular yüzünden PC bıraktık varsa eğer buradada eziklerden kurtulamayacağız sanırım

Orijinalden alıntı: LaserHawk

oyunda mause kullananlar varmı arkadaşlar, öyle bir duyum aldım çünkü acayip moralim bozuldu hileciler ve makrocular yüzünden PC bıraktık varsa eğer buradada eziklerden kurtulamayacağız sanırım

Alıntıları Göster
    Bize yakın bir Sunucu istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuz.
    Dün akşam rezaletti oyun valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDUIN1 -- 26 Temmuz 2014; 14:50:32 >

Orijinalden alıntı: ANDUIN1

Bize yakın bir Sunucu istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuz.
    Dün akşam rezaletti oyun valla.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dlc ile ilgili problem yaşıyorum da, oyunum arkasında bölge olarak ALL yazıyor TR psn imden map pack dlcsini indirdim, örneğin bir team dead match girmeye çalıştığımda uyarı veriyor yeni dlc mevzut indirmek istermisiniz diye psn yönlendirme tuşuna basıyorum içeriğe ulaşılamıyor diyor.. acaba ne yapmam lazım? :(

Orijinalden alıntı: iburak

Arkadaşlar dlc ile ilgili problem yaşıyorum da, oyunum arkasında bölge olarak ALL yazıyor TR psn imden map pack dlcsini indirdim, örneğin bir team dead match girmeye çalıştığımda uyarı veriyor yeni dlc mevzut indirmek istermisiniz diye psn yönlendirme tuşuna basıyorum içeriğe ulaşılamıyor diyor.. acaba ne yapmam lazım? :(

Oyun bölge kodu tam burada önemli.tr den dlc indirdiysen oyun 2.bölge olmalı all yazanda çalışmaz

Orijinalden alıntı: mvlt42

quote:

Orijinalden alıntı: iburak

Oyun bölge kodu tam burada önemli.tr den dlc indirdiysen oyun 2.bölge olmalı all yazanda çalışmaz

Alıntıları Göster
    oyun US versiyonmuş diye dün gece US psnimden de indirdim dlc yi.. fakat TR psn ana hesabım ve oyunları ordan oynuyorum herhangibi team deathmacth oyuna girmek istediğimde dlcleri yüklemeniz lazım şeklinde hatayı hala veriyor.. bi kaç yabancı foruma baktım ve oyunun bölgesiyle aynı olan psn hesabını cihazda ana hesap olarak ayarladım ve şuan TR psnden hata almıyorum, acaba diğer oyunlarımla ilgili bi dlc sorunu çıkarmaz bu seferde :/

• quote:

oyun US versiyonmuş diye dün gece US psnimden de indirdim dlc yi.. fakat TR psn ana hesabım ve oyunları ordan oynuyorum herhangibi team deathmacth oyuna girmek istediğimde dlcleri yüklemeniz lazım şeklinde hatayı hala veriyor.. bi kaç yabancı foruma baktım ve oyunun bölgesiyle aynı olan psn hesabını cihazda ana hesap olarak ayarladım ve şuan TR psnden hata almıyorum, acaba diğer oyunlarımla ilgili bi dlc sorunu çıkarmaz bu seferde :/
    Ekleyin oynayalım online da yeniyim.

Orijinalden alıntı: WALDER FREY

Ekleyin oynayalım online da yeniyim.

Alıntıları Göster
    benim oyun kafayı yedi sanırım kaldığım yerden başlamıyor sürekli aynı yüklüyor 2gb'lık güncelleme sorun ne olabilir

Orijinalden alıntı: yellow canary01

benim oyun kafayı yedi sanırım kaldığım yerden başlamıyor sürekli aynı yüklüyor 2gb'lık güncelleme sorun ne olabilir

Alıntıları Göster
    Killzone: Shadow Fall’ın Intercept ek paketi bağımsız olarak çıkışını yaptı.
    Killzone: Shadow Fall’a sahip olmadan bu ek paketi satın alıp, oynayabilirsiniz.

Sony’nin yaptığı duyurulara göre Killzone: Shadow Fall’ın Intercept ek paketi bağımsız olarak çıkışını yaptı ve şuan $19.99 fiyat etiketi ile bu ek pakete sahip olabilirsiniz.

Co-op tarzı bir oynanış sunan ve daha önceden Killzone: Shadow Fall’a bağımlı olarak çıkışını yapan Intercept ek paketi şimdi Killzone: Shadow Fall’dan bağımsız bir şekilde satılmaya da başladı. $19.99 fiyat etiketi bu ek paket için oldukça uygun gorunuyor, bir de bağımsız olduğunu işin içine katarsak mükemmel bir durum ortaya çıkıyor.

KİLLZONE SHADOW FALL (PS4 ANA KONU)  DEDİCATED SERVER

• quote:

Orijinalden alıntı: LogiaType

Killzone: Shadow Fall’ın Intercept ek paketi bağımsız olarak çıkışını yaptı.
    Killzone: Shadow Fall’a sahip olmadan bu ek paketi satın alıp, oynayabilirsiniz.

Sony’nin yaptığı duyurulara göre Killzone: Shadow Fall’ın Intercept ek paketi bağımsız olarak çıkışını yaptı ve şuan $19.99 fiyat etiketi ile bu ek pakete sahip olabilirsiniz.

Co-op tarzı bir oynanış sunan ve daha önceden Killzone: Shadow Fall’a bağımlı olarak çıkışını yapan Intercept ek paketi şimdi Killzone: Shadow Fall’dan bağımsız bir şekilde satılmaya da başladı. $19.99 fiyat etiketi bu ek paket için oldukça uygun gorunuyor, bir de bağımsız olduğunu işin içine katarsak mükemmel bir durum ortaya çıkıyor.

KİLLZONE SHADOW FALL (PS4 ANA KONU)  DEDİCATED SERVER

Alıntıları Göster
    Bu oyunu online olmadan da single oynayabiliyor muyuz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Bu oyunu online olmadan da single oynayabiliyor muyuz acaba ?

Evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahram80 -- 6 Ağustos 2014; 12:05:48 >

Alıntıları Göster
    Oyun, nihayet bitti..Ps4 hatırına, çiğ tavuk yer gibi, keyif almadan, normal zorluk seviyesinin bile sonlara doğru aşırı kasmasından da dolayı, keyif alamadığım bir oyundu..

• Oyun çöptü ancak kuzenimin PS4 almasıyla birlikte OnLine kasmaya başladım bayağıda keyif alıyorum . Oldum olası , KillZone'u seerim ve oynarım 😊😊Dedicated server olması büyük keyif . Bugün sadece bıçak serverı kurup milleti perişan ettim 😄

SORMAK İSTEDİĞİM ÖNEMLİ BİR SORU VAR ;
    Season Pass veya Asi Paketi alacağım ama ana hesabım US , oyun ise PROMO TURKCE PAL !

Aynı zamanda , TR hesabımdan oyunların haritalarını indirdim ama , US hesabımda giremiyorum Kruvazor vb . Dlc haritalarına . normalde PS3'te böyle değildi , baska TR hesabımdan aldığım dlc vb ünleri ana hesabımda kullanabiliyordum ...

Bu konu PS4'te değişti mi ? bilgi verirseniz sevinirim 👍👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Oyun çöptü ancak kuzenimin PS4 almasıyla birlikte OnLine kasmaya başladım bayağıda keyif alıyorum . Oldum olası , KillZone'u seerim ve oynarım 😊😊Dedicated server olması büyük keyif . Bugün sadece bıçak serverı kurup milleti perişan ettim 😄

SORMAK İSTEDİĞİM ÖNEMLİ BİR SORU VAR ;
    Season Pass veya Asi Paketi alacağım ama ana hesabım US , oyun ise PROMO TURKCE PAL !

Aynı zamanda , TR hesabımdan oyunların haritalarını indirdim ama , US hesabımda giremiyorum Kruvazor vb . Dlc haritalarına . normalde PS3'te böyle değildi , baska TR hesabımdan aldığım dlc vb ünleri ana hesabımda kullanabiliyordum ...

Bu konu PS4'te değişti mi ? bilgi verirseniz sevinirim 👍👍
    Hiç beğenmedim oyunu, yarın online'ı deneyeceğim ama single hiç güzel değil
    || Asrock X470 Taichi || AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8GHz || Corsair iCUE H150i RGB PRO XT 360mm || Corsair Vengeance 16GB (2x8) 3200 MHz CL16 || GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 3X 8G || Samsung 500 GB 860 EVO || Seagate Barracuda 1TB || Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold || Corsair iCUE 465X RGB || ViewSonic XG2402 144Hz 1ms || Kingston HyperX Cloud2 7.1 || Razer DeathAdder Elite || Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown || Microsoft Xbox Wireless Controller ||

• quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

Hiç beğenmedim oyunu, yarın online'ı deneyeceğim ama single hiç güzel değil

Eksiği neydi hocam?

Şu oyunu birtek benmi beğendim çok merak ediyorum. Şunu belirteyim ilk defa bir oyunun sonunda çok heyecanlandım ve şok oldum.2 yıl aradan sonra oyun oynadım bu yüzdenmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 7 Ağustos 2014; 1:22:56 >

SanDisk 1 TB Ultra HDD:Seagate Barracuda 2TB | Kasa:Asus Tuf Gaming gt501 rgb | Monitör:Asus VG278QR | Vesa:Dark VM14 | Klavye:Logitech G513 Carbon Linear | Klavye:Razer Tartarus V2 |Mouse:Logitech G502 Lightspeed | Kulaklık:Logitech g935 wireless | Mousepad:Steelseries QcK Edge XL | Gameped:Microsoft xbox one gamepad
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.