Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
1
Favori
97.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

Orjinalden alıntı: MTC

ya beyler ben yeni başladım
    ilk bölümde fırlatmak üzere olan mekiği nasıl engelliyoruz
    birisi yardım etsin lütfen
    sinir oldum yaw denemediğim şekil kalmadı
    veya ben öyle sanıyorum artık

İlk yapman gereken aşağıda sağda ki adamı etkisiz kılıp platformu füzeye yaklaştırman;sonra daha aşağıda füzenin yanına git ve yukarıda hackleyeceğin bölümün kapağını aç ve asansörle yukarı çık ve kapağın yanına gidip hackle sonra medivenden yukarı çık ve helikopterer ulaş

teşekkürler hocam

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

Arkadaşlar;oyunun birçok fiyaskosu yanında birçok da görülmeye değer yeni hareketleri de var,mesela şu sırtının duvara vererek gafil avlama olayı dehşet biişiiiKongo bölümünde bir kereye mahsus yapabildim tam köşeye geldiği anda action tuşuna bastım ve hayranlıktan neredeyse küçükdilimi yutuyordum:
    Kolunu kaptığı gibi adamı yere çaldı ve üstüne abandı ve maalesef sonraki denemelerimnde bölye bir harekete bir daha şahit olamadım

o olay cidden çok dehşet.bi de başka var.ayakta duvara yaslıyken adam geldiğinde action a bastığında elinin tersiyle adamın suratına küçük bi vuruş yapıyo.sonra adamı grab yapıyo.o da çok dehşet

edit: 1-http://www.youtube.com/watch?v=0XSB90qj1CI

Hocam bu hareket mi yahu!!!yerden bir hareket çaktım;adamı kolundan kaptı yere çarptı ve üstüne abanıp fukaranın boynunu çatırt diyer kırıverdi

onu da biliyorum fakat bence bu daha güzel

• quote:

Ne demek;yardımcı olabildiysem ne mutlu

oyun bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: MP4

quote:

oyun bitti

Bu kadar güzel bir oyunu nasoıl bir solukta bitirmey kıyabilryorsunuz yahuLaf aramızda ben ikinci kez bitirmeye uuuraşıyordum da Kongo' da kalleşlik yaptı yapay zeka bana; load derken save imi siliverdi,böyle bir olay hiç başınıza geldimi hiç?

• arkadaslar bu oyunu xbox360ta oynuyanlar varmı,ya 3. bolum yada 4. bolumde 25 dklık bi training yeri var orda ne yapmamız lazım bilen varmı
  • Ya arkadaşlar ben beşiktaş sinanpaşadan 2 DVD versiyonunu aldım da. Rar dosyalıarnı çıkarttıktan sonra (ki çıkartma işleminde 2 kez hata verdi) klasöre 100kb lık mds dosyası çıkıyor o da daemonla açılmıyor. Büyük ihtimalle dvdyi değiştireceğim, ama bu hatayı yaşayan ve çözen varsa lütfen bir şey yazsın, teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MP4

quote:

oyun bitti

Bu kadar güzel bir oyunu nasoıl bir solukta bitirmey kıyabilryorsunuz yahuLaf aramızda ben ikinci kez bitirmeye uuuraşıyordum da Kongo' da kalleşlik yaptı yapay zeka bana; load derken save imi siliverdi,böyle bir olay hiç başınıza geldimi hiç?

load sayfasını kontrol ettin mi ? Bende de load yaparken attı fakat save silmedi bende load sayfasında ararsan bulabılirsin sanırım doğru save i
    çünkü birkaç tane quicksave yapıyor sağında yazan saate göre bulabilirsin doğru save'i sanıyorum.

Ya ben bitiremiyorum bu save olayı yüzünden 10 kere aç kapa sıktı bakalım ilaçsız deneyecem oyunu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Monrad

Ya arkadaşlar ben beşiktaş sinanpaşadan 2 DVD versiyonunu aldım da. Rar dosyalıarnı çıkarttıktan sonra (ki çıkartma işleminde 2 kez hata verdi) klasöre 100kb lık mds dosyası çıkıyor o da daemonla açılmıyor. Büyük ihtimalle dvdyi değiştireceğim, ama bu hatayı yaşayan ve çözen varsa lütfen bir şey yazsın, teşekkürler.
    Çözülecek birşey yok elindeki DVD'ler bozuk.
  • Splinter cell Double agent için multiplayer demo çıkmış arkadaşlar indiren varmı ?

http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1592&id=9308
  • 1.5 ay oldu o demo çıkalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

1.5 ay oldu o demo çıkalı.

Sende varmı nasıl iimi bari ?
  • İdare eder.
  • Bu ses çıkmama sorununun çözümü yok di mi?
  • Var önceki sayfalara bak çözen üyeler var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

İdare eder.

yüklersem oynarmıyız? ;)
  • Elimde yok benim çok oldu sileli.
  • arkadaşlar şu kongo bölümünde takıldım.rescue hisham dio çatıda sniperla vurmadım.ortada çatışmada kaldım
    bi ordan bi ordan adam vuruom.napıcam orda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

arkadaşlar şu kongo bölümünde takıldım.rescue hisham dio çatıda sniperla vurmadım.ortada çatışmada kaldım
    bi ordan bi ordan adam vuruom.napıcam orda ?

çatıda sniper ile kavga eden adamlardan birini indirmen lazım yoksa olmaz.
  • Oyunu bütün senaryo ihtimalleri ile bitirdim (Enrica 'yı yanlışlıkla öldürtünce tekrar oynadım orası ayrı, nahahahaha ) Bütün herşeyi öğrendim ama şu açtığımız ekipmanları vb. nasıl oyun içinde kullanıcaz onu anlayamadım, bilen var mı?
  • Ps2 deki Co/op mod'u felaket zevkli oluyor (: Gerçektende şahane bir yapım olmuş...
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.