Şimdi Ara

JAVA OYUN YÜKLEMESİ NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
187.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akkayali28

slm arkadaşlar bende samsung x 700 var fakat birtürlü java proğramını yükleyemedim bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşım topic'in en başında "USB Kablosu ya da Bluetooth aracılığıyla Java oyunları Kurma" başlığı altındaki yazıda anlatılanları uygularsan sen de oyun yükleyenlerden olabilirsin. Kolay gelsin...
    quote:

Orjinalden alıntı: akkayali28

slm arkadaşlar bende samsung x 700 var fakat birtürlü java proğramını yükleyemedim bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

bunların hepsi bir oyun yüklemek için mi?

ben,
    benim telefona,ve sony ericssonlara oyun yüklemeyi anlatayım(siemens ve sony ericssonlarda "tamamen" aynı..nokiaya pc den uzun süredir oyun atmadığım için onu hatırlamıyorum)

jar dosyasına sağ tıklayıp,gönder>bluetooth>"alıcı"nın bt ismini seç,telefondan kabul et,sonra diğer klasörüne geliyor..diğer den tıkla;
    oyun/uygulama diye soruyor,oyun'u seçince kaydediyor..sonra uygulama başlatılsın mı diye soruyor..bu kadar

ama samsungta oyun yüklemek hiç böyle değil..işte bu yüzden hiç samsung kullanmadım..aslında bunun yanı sıra;
    titreşim/melodi aynı anda olmaması,tema destediğinin olmaması,menü yapısı,ses seviyesinin yüksek olmaması,bir fotoğraf çekmek için adamı ağaç etmesi,iç mekanda kameranın yavaşlaması...vb sebepler nedeniyle almam..alana da mani olmam

Allah kolaylık versin..oyun yüklemek için bayağı bir çaba sarfediyorsunuz..

Ne ayıp,biz senin konuna gelip de eleştiriyormuyuz kardeşim

Bu arada hepsine katılıyorum ama ağaç olma kısmına hariç Ses seviyesi de çok düşük sayılmaz yahu.

yav,arkadaşta d500 var mesela.ona da bakıyorum..resmi çekecen,tam çekti derken ortada yuvarlak bişey çıkıyor..sonra çekiyorsun..ondan bahsediyorumbikaç sn de farketse hemen gördüğün bir objeyi falan çekemiyorsun..etkiliyor yani..

ses seviyesine de orta diyeyim o zaman..seni mi kıracam

peki sana bir soru;
    w550i de çift hoparlör x700de,d600de..şimdi aynı grupta hoparlör olarak..hangi daha yüksek..
    buna bakarsak kısık oluyor..tek hoparlörlü olarakta d500,e730 falan dinledim..pek yüksek sayılmaz hani..

bu açıdan demiştim..

herneyse gelip kötülemiş gibi olmayayım..fazla uzatmayayım

gerçi beşiktaşlısın ama neyse..

Çözünürlük fazla olduğu için hemen basınca çekemiyor. Sanırım o sırada o dosyayı kaydediyor ve işliyor. Ama çözünürlik düşük olursa pat diye çekiyor.

Bu arada W550i zaten walkman cep telefonu, onun sesi yüksektir. Zaten ben de sesi yüksek demiyorum ama orta olabilir dediğin gibi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yuguney arkadaşımızın dediği programda java kısmı şifreyi girseniz bile açılmıyo neyazıkki aşşağıda ğrogram var isterseniz kendiniz bakın(vesiyon farklı ama o programın 6 lı versiyonlarının hepsinde java kısmı aktif samsung hariç

http://rapids****.de/files/22120873/Mobtime_Cell_Phone_Manager_2006_v6.0.8.zip.html

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackDeath

arkadaşlar yuguney arkadaşımızın dediği programda java kısmı şifreyi girseniz bile açılmıyo neyazıkki aşşağıda ğrogram var isterseniz kendiniz bakın(vesiyon farklı ama o programın 6 lı versiyonlarının hepsinde java kısmı aktif samsung hariç

http://rapids****.de/files/22120873/Mobtime_Cell_Phone_Manager_2006_v6.0.8.zip.html

Alıntıları Göster
    arkadaşlar elinde d500 veya x700 de çalışan basketbol oyunu olan varsa link verebilirmi aradım ama çalışan bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackDeath

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende ADSL olmadığı için programları yükleyip deneme şansım olmuyor. Kusura bakmayın. Hala Dial-Up'la idare ediyorum. Ama 1-2 ay içerisinde o da olacak. Bu programın son versiyonunun serialini bulabilirsek sonucu hep birlikte görecez...
    quote:

Orjinalden alıntı: BlackDeath

• quote:

Orijinalden alıntı: yuguney

Arkadaşlar Java oyun yüklemesini resim de ekleyerek biraz daha anlaşılır hale getirdim. Umarım faydalı olur.
    arkadasım oncelikle sagol cok güzel anlatmıssın ama ben gene yapamıyorum.bunun baska bı yolu yok mudur yaaa. benım sorunum softick ppp denen programda com un gozukmuyo olması. her seferınde ayrı bı kom cıkıyor ama modemın baglı oldugu portu goremıyor. o yuzden de baglantı kurulmuyo zaten buna bı cozum bulabılırmısın acaba sımdıden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: smokingrooves

arkadasım oncelikle sagol cok güzel anlatmıssın ama ben gene yapamıyorum.bunun baska bı yolu yok mudur yaaa. benım sorunum softick ppp denen programda com un gozukmuyo olması. her seferınde ayrı bı kom cıkıyor ama modemın baglı oldugu portu goremıyor. o yuzden de baglantı kurulmuyo zaten buna bı cozum bulabılırmısın acaba sımdıden tesekkurler

Alıntıları Göster
    Arkadaşım modemin kurulu olduğundan eminsen bir de PC Studio'nun tamamen kapalı olduğundan emin olmalısın. Program açıksa modemi kullandığından dolayı softick ppp'de modemin bağlı olduğu Com görünmez. Umarım faydalı olur...
    quote:

Orjinalden alıntı: smokingrooves

• quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

quote:

ben,
    benim telefona,ve sony ericssonlara oyun yüklemeyi anlatayım(siemens ve sony ericssonlarda "tamamen" aynı..nokiaya pc den uzun süredir oyun atmadığım için onu hatırlamıyorum)

jar dosyasına sağ tıklayıp,gönder>bluetooth>"alıcı"nın bt ismini seç,telefondan kabul et,sonra diğer klasörüne geliyor..diğer den tıkla;
    oyun/uygulama diye soruyor,oyun'u seçince kaydediyor..sonra uygulama başlatılsın mı diye soruyor..bu kadar

ama samsungta oyun yüklemek hiç böyle değil..işte bu yüzden hiç samsung kullanmadım..aslında bunun yanı sıra;
    titreşim/melodi aynı anda olmaması,tema destediğinin olmaması,menü yapısı,ses seviyesinin yüksek olmaması,bir fotoğraf çekmek için adamı ağaç etmesi,iç mekanda kameranın yavaşlaması...vb sebepler nedeniyle almam..alana da mani olmam

Bu arada hepsine katılıyorum ama ağaç olma kısmına hariç Ses seviyesi de çok düşük sayılmaz yahu.

yav,arkadaşta d500 var mesela.ona da bakıyorum..resmi çekecen,tam çekti derken ortada yuvarlak bişey çıkıyor..sonra çekiyorsun..ondan bahsediyorumbikaç sn de farketse hemen gördüğün bir objeyi falan çekemiyorsun..etkiliyor yani..

peki sana bir soru;
    w550i de çift hoparlör x700de,d600de..şimdi aynı grupta hoparlör olarak..hangi daha yüksek..
    buna bakarsak kısık oluyor..tek hoparlörlü olarakta d500,e730 falan dinledim..pek yüksek sayılmaz hani..

bu açıdan demiştim..

Alıntıları Göster
    yuguney

eline saglık kardeş çatıt çatır oyunları yükledim. javayı doldurdum.yapması hiçte zor degil.programları kurrduktan sonra 1 dakika sonra oyunlar cebe

yükleniyor

arkadaşın anlatımı çok güzel.aslında ögrenince onlara bile gerek kalmıyor.yapamayan arkadaşlara başarılar.çok basit.bildiğiniz samsung için oyun sitesi varmı

getjardakilerin hepsi şuan telimde.kaliteli oyun siteleri varmı indirebilecegimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 18 Haziran 2006; 11:11:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

yuguney

eline saglık kardeş çatıt çatır oyunları yükledim. javayı doldurdum.yapması hiçte zor degil.programları kurrduktan sonra 1 dakika sonra oyunlar cebe

yükleniyor

arkadaşın anlatımı çok güzel.aslında ögrenince onlara bile gerek kalmıyor.yapamayan arkadaşlara başarılar.çok basit.bildiğiniz samsung için oyun sitesi varmı

getjardakilerin hepsi şuan telimde.kaliteli oyun siteleri varmı indirebilecegimiz.

Alıntıları Göster
    benim telefonun markası samsund D410 ama senin dediğin bu kodları ekrana yazınca hiçbirşey olmuyor.
    ör: #*573973# gibi
    bende telefonuma oyun atmak istiyorum,
    şimdiden teşekkürler.
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: HootchieCootchieMan

benim telefonun markası samsund D410 ama senin dediğin bu kodları ekrana yazınca hiçbirşey olmuyor.
    şimdiden teşekkürler.
    saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HootchieCootchieMan

şimdiden teşekkürler.
    saygılar

bu verdiğin kodda zaten bişey olmuyoki yanlişmı yazdın

• quote:

quote:

şimdiden teşekkürler.
    saygılar

bu verdiğin kodda zaten bişey olmuyoki yanlişmı yazdın

Alıntıları Göster
    yaa onda bişi yok, o kodu öylesine yazdım,
    yani "#" ile başlayan kodu yazınca, bişi olmuyo telefonda
    "#" ile başlayan bütün kodlar çalışmıyo telefonda,
    bişi olmuyo yani
    sanırım bu program D410 da olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: HootchieCootchieMan

bişi olmuyo yani

Alıntıları Göster
    quote:

bişi olmuyo yani

arkadaşım senin cihazda olmuyor demekki

• kardeş bişey soracam ben ilk baştaki dediklerini yapamadım nasıl olacak çünkü java da oyun yok benim olmayıncada javaya girmiyo başka yolu yokmu o ayarlamaları yapmak için cevabını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCESURR

kardeş bişey soracam ben ilk baştaki dediklerini yapamadım nasıl olacak çünkü java da oyun yok benim olmayıncada javaya girmiyo başka yolu yokmu o ayarlamaları yapmak için cevabını bekliyorum
    java uygulaman yokmu oraya gir ayarlar de onları yap.ilk sayfadaki programları kur.getjardan oyunları indir.ve resimli anlatımı harfiyle uygula

yükleme yapacaksın formu dikkatli okuben 30 sn oyun yüklüyorum artık okadar usta oldum ve ögrenince hiçde zor degil
    sanırım bundan bahsediyosun . Telefonunuzda, Uygulamalar -> Java Dünyası -> Ayarlara gidin.

2. Seçenekler menüsünde ağ ayarlarına giderek bu ayarları aşağıdaki gibi değiştirin:
    APN : Internet
    Kullanıcı adı : Boş
    Şifre : Boş
    Proxy : Devre dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Haziran 2006; 16:10:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SCESURR

kardeş bişey soracam ben ilk baştaki dediklerini yapamadım nasıl olacak çünkü java da oyun yok benim olmayıncada javaya girmiyo başka yolu yokmu o ayarlamaları yapmak için cevabını bekliyorum
    Arkadaşım java menüsüne girebilmen için telefonunda en az 1 adet oyun bulunmalı. Sen en iyisimi wap.getjar.com sitesinden wap ya da gprs ile telefonuna bir oyun yükle hı?
    quote:

Orjinalden alıntı: SCESURR

• quote:

Orijinalden alıntı: yuguney

Arkadaşım java menüsüne girebilmen için telefonunda en az 1 adet oyun bulunmalı. Sen en iyisimi wap.getjar.com sitesinden wap ya da gprs ile telefonuna bir oyun yükle hı?
    quote:

Orjinalden alıntı: SCESURR

Alıntıları Göster
    bide bişe sorcam msn fln kurabilio muyuz bende e720 war da...elinde msn olan warsa paylaşabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

bide bişe sorcam msn fln kurabilio muyuz bende e720 war da...elinde msn olan warsa paylaşabilir mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

bu adreste samsunglar için msn varhttp://forum.donanimhaber.com/m_6704865/tm.htm tıkla

• quote:

quote:

bu adreste samsunglar için msn varhttp://forum.donanimhaber.com/m_6704865/tm.htm tıkla

Alıntıları Göster
    saol faruk hocam ama ö.m attım ben gene de

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

önemli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

quote:

ben,

peki sana bir soru;

bu açıdan demiştim..

Alıntıları Göster
    #*5737425# bu kodu girdiimde işleme şebeke son werdi fln diyor neden acba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerazzuri -- 29 Haziran 2006; 16:43:49 >

• quote:

#*5737425# bu kodu girdiimde işleme şebeke son werdi fln diyor neden acba?

Alıntıları Göster
    wap ayarlarından olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaturk -- 30 Haziran 2006; 0:41:11 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.