Şimdi Ara

JAVA OYUN YÜKLEMESİ NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
186.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım topic'in en başında "USB Kablosu ya da Bluetooth aracılığıyla Java oyunları Kurma" başlığı altındaki yazıda anlatılanları uygularsan sen de oyun yükleyenlerden olabilirsin. Kolay gelsin...
    quote:

Orjinalden alıntı: akkayali28

slm arkadaşlar bende samsung x 700 var fakat birtürlü java proğramını yükleyemedim bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • arkadaşlar yuguney arkadaşımızın dediği programda java kısmı şifreyi girseniz bile açılmıyo neyazıkki aşşağıda ğrogram var isterseniz kendiniz bakın(vesiyon farklı ama o programın 6 lı versiyonlarının hepsinde java kısmı aktif samsung hariç

http://rapids****.de/files/22120873/Mobtime_Cell_Phone_Manager_2006_v6.0.8.zip.html

• arkadaşlar elinde d500 veya x700 de çalışan basketbol oyunu olan varsa link verebilirmi aradım ama çalışan bulamadım
  • Arkadaşlar bende ADSL olmadığı için programları yükleyip deneme şansım olmuyor. Kusura bakmayın. Hala Dial-Up'la idare ediyorum. Ama 1-2 ay içerisinde o da olacak. Bu programın son versiyonunun serialini bulabilirsek sonucu hep birlikte görecez...
    quote:

Orjinalden alıntı: BlackDeath

arkadaşlar yuguney arkadaşımızın dediği programda java kısmı şifreyi girseniz bile açılmıyo neyazıkki aşşağıda ğrogram var isterseniz kendiniz bakın(vesiyon farklı ama o programın 6 lı versiyonlarının hepsinde java kısmı aktif samsung hariç

http://rapids****.de/files/22120873/Mobtime_Cell_Phone_Manager_2006_v6.0.8.zip.html

• arkadasım oncelikle sagol cok güzel anlatmıssın ama ben gene yapamıyorum.bunun baska bı yolu yok mudur yaaa. benım sorunum softick ppp denen programda com un gozukmuyo olması. her seferınde ayrı bı kom cıkıyor ama modemın baglı oldugu portu goremıyor. o yuzden de baglantı kurulmuyo zaten buna bı cozum bulabılırmısın acaba sımdıden tesekkurler
  • Arkadaşım modemin kurulu olduğundan eminsen bir de PC Studio'nun tamamen kapalı olduğundan emin olmalısın. Program açıksa modemi kullandığından dolayı softick ppp'de modemin bağlı olduğu Com görünmez. Umarım faydalı olur...
    quote:

Orjinalden alıntı: smokingrooves

arkadasım oncelikle sagol cok güzel anlatmıssın ama ben gene yapamıyorum.bunun baska bı yolu yok mudur yaaa. benım sorunum softick ppp denen programda com un gozukmuyo olması. her seferınde ayrı bı kom cıkıyor ama modemın baglı oldugu portu goremıyor. o yuzden de baglantı kurulmuyo zaten buna bı cozum bulabılırmısın acaba sımdıden tesekkurler
  • yuguney

eline saglık kardeş çatıt çatır oyunları yükledim. javayı doldurdum.yapması hiçte zor degil.programları kurrduktan sonra 1 dakika sonra oyunlar cebe

yükleniyor

arkadaşın anlatımı çok güzel.aslında ögrenince onlara bile gerek kalmıyor.yapamayan arkadaşlara başarılar.çok basit.bildiğiniz samsung için oyun sitesi varmı

getjardakilerin hepsi şuan telimde.kaliteli oyun siteleri varmı indirebilecegimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 18 Haziran 2006; 11:11:47 >

• benim telefonun markası samsund D410 ama senin dediğin bu kodları ekrana yazınca hiçbirşey olmuyor.
    ör: #*573973# gibi
    bende telefonuma oyun atmak istiyorum,
    şimdiden teşekkürler.
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HootchieCootchieMan

benim telefonun markası samsund D410 ama senin dediğin bu kodları ekrana yazınca hiçbirşey olmuyor.
    ör: #*573973# gibi
    bende telefonuma oyun atmak istiyorum,
    şimdiden teşekkürler.
    saygılar

bu verdiğin kodda zaten bişey olmuyoki yanlişmı yazdın
  • yaa onda bişi yok, o kodu öylesine yazdım,
    yani "#" ile başlayan kodu yazınca, bişi olmuyo telefonda
    "#" ile başlayan bütün kodlar çalışmıyo telefonda,
    bişi olmuyo yani
    sanırım bu program D410 da olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: HootchieCootchieMan

yaa onda bişi yok, o kodu öylesine yazdım,
    yani "#" ile başlayan kodu yazınca, bişi olmuyo telefonda
    "#" ile başlayan bütün kodlar çalışmıyo telefonda,
    bişi olmuyo yani
    sanırım bu program D410 da olmuyo

arkadaşım senin cihazda olmuyor demekki
  • kardeş bişey soracam ben ilk baştaki dediklerini yapamadım nasıl olacak çünkü java da oyun yok benim olmayıncada javaya girmiyo başka yolu yokmu o ayarlamaları yapmak için cevabını bekliyorum
  • java uygulaman yokmu oraya gir ayarlar de onları yap.ilk sayfadaki programları kur.getjardan oyunları indir.ve resimli anlatımı harfiyle uygula

yükleme yapacaksın formu dikkatli okuben 30 sn oyun yüklüyorum artık okadar usta oldum ve ögrenince hiçde zor degil
    sanırım bundan bahsediyosun . Telefonunuzda, Uygulamalar -> Java Dünyası -> Ayarlara gidin.

2. Seçenekler menüsünde ağ ayarlarına giderek bu ayarları aşağıdaki gibi değiştirin:
    APN : Internet
    Kullanıcı adı : Boş
    Şifre : Boş
    Proxy : Devre dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Haziran 2006; 16:10:32 >
  • Arkadaşım java menüsüne girebilmen için telefonunda en az 1 adet oyun bulunmalı. Sen en iyisimi wap.getjar.com sitesinden wap ya da gprs ile telefonuna bir oyun yükle hı?
    quote:

Orjinalden alıntı: SCESURR

kardeş bişey soracam ben ilk baştaki dediklerini yapamadım nasıl olacak çünkü java da oyun yok benim olmayıncada javaya girmiyo başka yolu yokmu o ayarlamaları yapmak için cevabını bekliyorum
  • bide bişe sorcam msn fln kurabilio muyuz bende e720 war da...elinde msn olan warsa paylaşabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

bide bişe sorcam msn fln kurabilio muyuz bende e720 war da...elinde msn olan warsa paylaşabilir mi?

bu adreste samsunglar için msn varhttp://forum.donanimhaber.com/m_6704865/tm.htm tıkla
  • saol faruk hocam ama ö.m attım ben gene de
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

saol faruk hocam ama ö.m attım ben gene de

önemli degil
  • #*5737425# bu kodu girdiimde işleme şebeke son werdi fln diyor neden acba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerazzuri -- 29 Haziran 2006; 16:43:49 >
  • wap ayarlarından olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaturk -- 30 Haziran 2006; 0:41:11 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.