Şimdi Ara

JAVA OYUN YÜKLEMESİ NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
187.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • s.a faruk kardeş hiç bir oyn yüklemiyom hatta yüklerken serial oto seçiyom yükleme hatası veriyor
  • ok buldum faruk kardeş sorun jarları jada çevirmede çeviriyor ama yüklemiyor başka program varsa söylermisiniz thanks
  • s.a arkadaşlar bana cep telefonu için virüs programı nerden indirebilirim şimdiden teşekkürler
  • Selamün Aleyküm arkadaşlar bende daha yeni E840 aldım ve memnunum yanlız oyun yükleyemiyorum biri bana internetten indirdigim oyunları nasıl yüklerim anlata bilirmi jar dosyalarını bulamıyorum sıkıştırılmiş olarak geliyor acıyorum ama büssürü dosya ressim var hangisini yükleyecem bilmiyorum yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavieses

Selamün Aleyküm arkadaşlar bende daha yeni E840 aldım ve memnunum yanlız oyun yükleyemiyorum biri bana internetten indirdigim oyunları nasıl yüklerim anlata bilirmi jar dosyalarını bulamıyorum sıkıştırılmiş olarak geliyor acıyorum ama büssürü dosya ressim var hangisini yükleyecem bilmiyorum yardım lütfen

İMZAMDAKİ YÜKLENİŞLERİ KONTROL ET DENE OLUR
  • D900i tlefonum.Telefona #*536963# kodu kabul etmiyo.
    Acil yardım lütfen
  • bende e250 ye deniyecem olurmu acaba?
  • E 250 ye oyun yükleme şekli imzamda bu konuda anlatılan kodlar e 250 ye olmaz.
  • Arkadaşlar E250 i si olan bir arkadaşım iki haftadır kulağımı kuruttu telefonuma internetten

oyun inndir yüklesene diye en sonunda hafıza kartını ver evde atayım dedim. ben W200i

kullanıyorum samsunglarda hiç bilgim yok o yüzden E250 kullanıcıları olarak sizden yardım

taleb ediyorum.

bu tele oyun nasıl yüklenir ilk sayfalara baktım program vasıtasıyla diye anlatılıyor

Pc ve bu programlar olmadan java oyunları karta atıp telden dosya yöneticisinden program

kurar gibi kurulamıyormu ve bu oyunları nerden indirebilirim acaba link verirmisiniz.şimdiden teşekkürler
  • bnde com larda böyle bişey(Device\ss_mdm0 ) yazmıyo nası halletçez aygıt yöneticisindede samsung usb modem diye bişey yok
  • arkadaşlar buraya ilk girdiğimde aynen uyguladım ilk defa kurdum javaları fakat bikaç gün sponra aynı işlemleri yaptım ama java yüklenmiyor nedendir...arkadaşlar birde bluethot telefonu görüyor neden yüklenmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 15 Ocak 2008; 21:06:53 >
  • samsun e770 için oyun vs yükleme nasıl olur acil yardım lazım
  • saol
  • Arkadaşlar benim telim d 600 bu 2. aşamada telden java dünyasına girip bi ayarlar yapıyoruz ya proxy filan ben java uygulamasını seçtiğimde çalıştırılacak oyun yok diyo bende doğal haliyle giremiyorum nasıl yapıcam acil yardım
  • aslında cok kolay softicki acıom uploader i acıom tak hmn gönderiom hiç burda göründüü kadar zor deil
  • arkadaşlar bana msn yükleme konusunda yardımcı olurmusunuz?telefonumun modeli samsung e830 internetten uyumlu olan bi msni pc ye indrdim ve usb ile tele attım fakat desteklenmeyen içerik dio ayrıca telde ok tuşuna bastığımda şebeke yok yazıo bu ayarları yapmam için bana yardım edermisiniz.lütfen :(
  • arkadaşlar şu sotick ppp bende hiç bağlanmıyor yardım edin lütfen yaaa yardım pls yardım pls yardııım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.