Şimdi Ara

JAVA OYUN YÜKLEMESİ NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
187.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Programın nasıl yüklendiği yukarıda anlatılmıştır. Okuduktan sonra uygulama aşamasında takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.

program nasıl yüklenir peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuguney -- 7 Mayıs 2006; 19:47:28 >
  • samsung kullanan sevgili arkadaşlar ,
    samsung telefonlarda standart olarak gelen freekick oyununu upload edebilirseniz se k750 i de çalıştırmayı deneyeceğim . oyun java olması nedeniyle sorun yaratmayacaktır diye düşünüyorum ,
    şimdiden teşekkürler
  • d500e java atma ile ilgili bi kaç sorum var
    ben samsung pc studio yu yükledim ama bluetooth un portunu bulamadım dolayısıyla softick programınada doğru com u yazamıyorum o com u nereden bulabilirim?(benim bluetooth um epox ve içinden çıkan cd den de toshiba driverı çıktı onu yükledim ama aygıt yöneticisinde modem kısmında bişi çıkmadı bende başka bi bluetooth programı yükledim(bluesoleil) onu yükleyimce çıktı ama orda 4 tane
    com çıktı samsung pc studio kurulurken com u soruyor bende orda yazanları giriyorum ama hiç biri olmuyor bu problemi nasıl hallederim teşekkürler
  • bir kaç oyun linki de yazsanız kaliteli falan olsun...

51 tane oyun...

başka bir forumdan bir arkadaşın verdiği link... o arkadaşa teşekkürler

http://rapidshare.de/files/10354014/D600_Games_by_hovenn.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cok_yasa_kamil -- 9 Mayıs 2006; 16:32:06 >

• bunlara gerek yok burdaki cok kolay .......

http://forum.donanimhaber.com/m_5623939/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gazoz_

samsung kullanan sevgili arkadaşlar ,
    samsung telefonlarda standart olarak gelen freekick oyununu upload edebilirseniz se k750 i de çalıştırmayı deneyeceğim . oyun java olması nedeniyle sorun yaratmayacaktır diye düşünüyorum ,
    şimdiden teşekkürler

arkadaşlar bu konuda yardımınızı rica ediyorum ,
    telefonlarınızda standart olarak gelen bu freekick oyununu upload edebilirseniz se k750i de çalıştırmayı deneyeceğim
  • tel.e oyun yükleyebiliyoz, iyi güzel de, bilgisayara tel.den birşey aktaramıyoruz ki?!
    yani elimizdeki programlar çerçevesinde...
    ha arkadaşların bahsettiği bir kablo var versiyon yükseltmek için falan... belki onunla olur ama şu anda eldekilerle bu mümkün değil...
    altta resimde var mesela, telefonda gördüklerimizin dışında biryere ulaşamıyoruz...

//// ayrıca google'dan falan aratırsan (http://www.d600world.tk/) gibi adreslere bakarsan belki bulursun ayrı mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cok_yasa_kamil -- 12 Mayıs 2006; 10:47:58 >

• ben denedim ama nedense olmadı. bağlantı var herşeyi tarif edildiği gibi yaptım ama tel dondu ve 3 sn son ra kendiliğinden kapanıp açıldı. ha sıkıntı ya ondan sonrada samsung böle dedimmi kızıyolar bana. açacan bt u istediğini atıp kurucan. bu ne maymun oldum bi oyun yüklicem diye ya
  • her güzelin bi kusuru vardır hocam
  • Vallahi ben sistemi kurdum, artık tıkır tıkır bilgisayardan tele java atıyorum
  • ya benim bluetooth nllionton ama seni,n dedğin \Device\ss_mdm0 uzantılı bağlantı yok teli açıp kapatıorum bilgisyarı resetliorum gene yok gene yok hep com com var hiç öle uzantılı bi şey yok
  • Arkadaşlar telefonunuzun modeliyle beraber
    hangi oyun, program, vs.'yi sorunsuz
    yuklediginizi yazarsanız çok daha yararlı olacagını
    dusunuyorum..sahsen ben asagıdakileri yuklemeye
    calıştım fakat su ana kadar dogru duzgun bişey yukleyemedim:

MSN için: mig33, eMSN, UltraIM
    Mail için: mm-midp1
    Browser için: opera-mini-2.0.3920-advanced-int
    Oyun için: SudokuSpot (Yukledim fakat calışması cok yavaştı, sildim.)
    Sözluk için: CepSozluk
    vs...

Cogu seri olarak yuklenirken telefonun kendini kapatıp acması seklinde yuklenmedi.
    Arkadasın anlattıgı sekilde harfiyen her maddeyi uyguladım ama sonuc bu...

Not: uygulamaları yuklerken usb kablosunu kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spid_erman -- 21 Mayıs 2006; 13:04:56 >
  • X700'de çalışan bazı oyunlar:
    BombSweeper, BrickSmash_MIDP2, ChickenSamsung, ChinesePuzzle, en_midp1_DynamoKid2_v1.1, en_midp1_DynamoKid_v1.2, fremtris, JMKSA, LunarLander, PaperAirplane_Preview, pyramid, Sokoban, SpaceTravel, Sudokumo, SudokuSpot, Vitamin, ZBall

Bu oyunların hepsihttp://www.getjar.com/ sitesinde bulunmaktadır. Oyunları E530 için ya da Z500 için hazırlanmış sayfalardan bakın...
  • Teşekkurler yuguney.
    biraz daha ugrasınca eMSN ve opera mini yi kurabildim. sanırım wap ayarlarımda sorun var..acaba X700 kullanıcılarından avea wap ayarlarını rica etsem buraya yazabilirler mi?
  • neden samsung bu kadar zora sokmuş bu işi yazılımdan çom kaybediyor bu yüzden bence.
  • bunların hepsi bir oyun yüklemek için mi?

ben,
    benim telefona,ve sony ericssonlara oyun yüklemeyi anlatayım(siemens ve sony ericssonlarda "tamamen" aynı..nokiaya pc den uzun süredir oyun atmadığım için onu hatırlamıyorum)

jar dosyasına sağ tıklayıp,gönder>bluetooth>"alıcı"nın bt ismini seç,telefondan kabul et,sonra diğer klasörüne geliyor..diğer den tıkla;
    oyun/uygulama diye soruyor,oyun'u seçince kaydediyor..sonra uygulama başlatılsın mı diye soruyor..bu kadar

ama samsungta oyun yüklemek hiç böyle değil..işte bu yüzden hiç samsung kullanmadım..aslında bunun yanı sıra;
    titreşim/melodi aynı anda olmaması,tema destediğinin olmaması,menü yapısı,ses seviyesinin yüksek olmaması,bir fotoğraf çekmek için adamı ağaç etmesi,iç mekanda kameranın yavaşlaması...vb sebepler nedeniyle almam..alana da mani olmam

Allah kolaylık versin..oyun yüklemek için bayağı bir çaba sarfediyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 21 Mayıs 2006; 19:34:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

bunların hepsi bir oyun yüklemek için mi?

ben,
    benim telefona,ve sony ericssonlara oyun yüklemeyi anlatayım(siemens ve sony ericssonlarda "tamamen" aynı..nokiaya pc den uzun süredir oyun atmadığım için onu hatırlamıyorum)

jar dosyasına sağ tıklayıp,gönder>bluetooth>"alıcı"nın bt ismini seç,telefondan kabul et,sonra diğer klasörüne geliyor..diğer den tıkla;
    oyun/uygulama diye soruyor,oyun'u seçince kaydediyor..sonra uygulama başlatılsın mı diye soruyor..bu kadar

ama samsungta oyun yüklemek hiç böyle değil..işte bu yüzden hiç samsung kullanmadım..aslında bunun yanı sıra;
    titreşim/melodi aynı anda olmaması,tema destediğinin olmaması,menü yapısı,ses seviyesinin yüksek olmaması,bir fotoğraf çekmek için adamı ağaç etmesi,iç mekanda kameranın yavaşlaması...vb sebepler nedeniyle almam..alana da mani olmam

Ne ayıp,biz senin konuna gelip de eleştiriyormuyuz kardeşim

Bu arada hepsine katılıyorum ama ağaç olma kısmına hariç Ses seviyesi de çok düşük sayılmaz yahu.

• Ya Arkadaslar Ben Samsung SGH E770 Kullanıcısıyım... Telefonuma Nasıl Oyun Ve Uygulama Tarzı Seyler Yukleyebilirim ?
    Mesela Yukarıdaki gibi Olmuyo Bende... Yapamıyorum... SGH E770 Kullanan Arkadaslar Varsa Özel MSg Atsınlar lutfen...
    Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

bunların hepsi bir oyun yüklemek için mi?

ben,

Ne ayıp,biz senin konuna gelip de eleştiriyormuyuz kardeşim

Bu arada hepsine katılıyorum ama ağaç olma kısmına hariç Ses seviyesi de çok düşük sayılmaz yahu.

yav,arkadaşta d500 var mesela.ona da bakıyorum..resmi çekecen,tam çekti derken ortada yuvarlak bişey çıkıyor..sonra çekiyorsun..ondan bahsediyorumbikaç sn de farketse hemen gördüğün bir objeyi falan çekemiyorsun..etkiliyor yani..

ses seviyesine de orta diyeyim o zaman..seni mi kıracam

peki sana bir soru;
    w550i de çift hoparlör x700de,d600de..şimdi aynı grupta hoparlör olarak..hangi daha yüksek..
    buna bakarsak kısık oluyor..tek hoparlörlü olarakta d500,e730 falan dinledim..pek yüksek sayılmaz hani..

bu açıdan demiştim..

herneyse gelip kötülemiş gibi olmayayım..fazla uzatmayayım

ses seviyesine de orta diyeyim o zaman..seni mi kıracam

gerçi beşiktaşlısın ama neyse..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.