Şimdi Ara

JAVA OYUN YÜKLEMESİ NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
187.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nuttyselo

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

d520ye oyun yüklenmesini anlatabilecek bi arkadaş yokmu yaaa:(

1 SAYFAYA BAK ARKADAŞIM RESİMLİ BİR ŞEKİLDE ANLATILMIŞ

abi iyi güzel diyorsunda anlatılanlar d520ye uymuyorki. java codeları çalışmıyor zaten. telefona girilecek java codeuna kadar herşeyi yapıyorum fakat verilen codelar zannedersem uyuşmuyor.

ARKADAŞIM İKİNCİ SEÇENEĞİ DENE SOFTKİCK VE UPLAOR PROGRAMLARINI KUR.ÖYLE DEBE BİRDE O SÖYLENEN KODLARI GİRİNCE REL ORDAKİ MESAJLARI VERMİYORMU MESALA #*536963# kodunu girin. Telefonunuzun ekranında “Serial JAVA others disable” GÖRECEKSİN BU OLMAZSA ZATEN YÜKLEYEMEZSİN AMA OLMASI LAZIM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLADIN HERHALDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 24 Temmuz 2006; 12:04:20 >

• demek istediğinizi anladım, bir de şöyle sorayım, java codelarının girildiğinde telefonda bir işlem yapılabilmesi için illa dışarıdan bir bağlantımı olması lazım yani softick'i active edipdemi codeları giricez. eğer böyleyse zaten böyle yapıyorum fakat active ettikten sonra codeları giriyorum ama telefon bir işlem yapmıyor. acaba d520 için başka codemu gerekli?
  • quote:

demek istediğinizi anladım, bir de şöyle sorayım, java codelarının girildiğinde telefonda bir işlem yapılabilmesi için illa dışarıdan bir bağlantımı olması lazım yani softick'i active edipdemi codeları giricez. eğer böyleyse zaten böyle yapıyorum fakat active ettikten sonra codeları giriyorum ama telefon bir işlem yapmıyor. acaba d520 için başka codemu gerekli?

ARKADAŞIM MESALA YUKARDAKİ KODU DİREK GİRİNCE O MESAJI VERMESİ LAZIM BİLGİSAYARA BAĞLI OLUP OLMAMASI ÖNEMLİ DEĞİL.YANİ O KODLA BİR MESAJ VERMİYORSA YAPACAK ŞUANLIK BİŞEY YOK GİBİ GÖRÜNÜYOR.OYUN YÜKLEMEN ŞUANDA USB KABLO İLE ZOR İLERDE ONUNDA YÜKLEMESİNİ BULURLAR.SANIRIM OZAMAN GPRS LE OYUN YÜKLERSİN

• anlıyorum:(:D herşey için teşekkürler...
  • quote:

anlıyorum:(:D herşey için teşekkürler...

RİCA EDERİM Installing java games/apps via Bluetooth
    http://samsungd500.tk/ adresine girdikten sonra Installing java games/apps via Bluetooth ya giriceksiniz oradan uygulamayı yüklüyacen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 25 Temmuz 2006; 9:56:06 >
  • arkadaslar benim telefonum d800 oyunu nasıl yukleyecegim bana biraz bilgi verirseniz sewinirim!
  • ya çok büyük bir sorunun var acill cvb benim uygulamalarda hiç oyunum olmadıgı için ne yapabilirim fabrika ayarları felan varmı?msn nem blackbelow@hotmail.com acill lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackbelow

ya çok büyük bir sorunun var acill cvb benim uygulamalarda hiç oyunum olmadıgı için ne yapabilirim fabrika ayarları felan varmı?msn nem blackbelow@hotmail.com acill lütfen

ARKADAŞIMwww.getjar.com dan gprs le bir tane oyun indir uygulamaların açılır
  • Telefonunda hiç java oyun bulunmadığı için Java Ayarlar menüsüne giremeyen arkadaşlar:
    Telefonunuza gprs ile bi şekilde 1 tane oyun yüklerseniz sorununuz çözülecektir. Bu yüklemeyi ücretsiz olarak wap.getjar.com siesinden yapabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuguney -- 14 Ağustos 2006; 21:39:09 >
  • UP
  • quote:

quote:

ya çok büyük bir sorunun var acill cvb benim uygulamalarda hiç oyunum olmadıgı için ne yapabilirim fabrika ayarları felan varmı?msn nem blackbelow@hotmail.com acill lütfen

bu wap getjardan oyun indirmek nasıl oluyo acaba.yani kontör atma olayını soruyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

quote:

bu wap getjardan oyun indirmek nasıl oluyo acaba.yani kontör atma olayını soruyorum.

YAKLAŞIK 15-- 20 KONTÖR GİDER

• faruk cahilliğime ver bu 15-20 kontör neye göre gidiyor belli bi sürede mi bu kadar gider yoksa bir oyun indirdikmi gider.cvp için thanks.
  • quote:

faruk cahilliğime ver bu 15-20 kontör neye göre gidiyor belli bi sürede mi bu kadar gider yoksa bir oyun indirdikmi gider.cvp için thanks.

mesala oyu 100 kbyt gprs ten 10 kbyt 1 kontör 10 kontör oyunu yüklemeye sonra bağlı kalması ve oyunu indirene kadar ki bağlantı okadar tutar tahmini.bedeva usb kablo ile atabilirsin burda resimli şekilde anlatmış ben bugün 20 tane oyun 5 tane program indirdim tele cep x 700
  • quote:

quote:

faruk cahilliğime ver bu 15-20 kontör neye göre gidiyor belli bi sürede mi bu kadar gider yoksa bir oyun indirdikmi gider.cvp için thanks.

mesala oyu 100 kbyt gprs ten 10 kbyt 1 kontör 10 kontör oyunu yüklemeye sonra bağlı kalması ve oyunu indirene kadar ki bağlantı okadar tutar tahmini.bedeva usb kablo ile atabilirsin burda resimli şekilde anlatmış ben bugün 20 tane oyun 5 tane program indirdim tele cep x 700

ya faruk onu beceremiyom bir türlü pcden usb ile atmayı.gerçe kapsamlı bir şekilde denemedim.ama bana çok karışık geldi artık bende şu telde oyunlar oynamak istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

ya faruk onu beceremiyom bir türlü pcden usb ile atmayı.gerçe kapsamlı bir şekilde denemedim.ama bana çok karışık geldi artık bende şu telde oyunlar oynamak istiyorum.

ARKADAŞIM İLK SAYFADAKİ SOFTKİCK VE UPLAAR I YÜKLE DENİLENİ YAPÖGRENDİKTEN SONRA 30 SN SÜRMEZ ZOR DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Ağustos 2006; 16:30:31 >

• VALLA arkadaşlar gerçekten çok kolaymış.şimdi bi oyun yükledim.valla sanki büyük bi buluş yapmış gibi hissediyorum kendimi.vay be bu kadar kolay şeyi zor diye hiç uğraşmadığım için kendime kızıyorum farukkk sanada çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

VALLA arkadaşlar gerçekten çok kolaymış.şimdi bi oyun yükledim.valla sanki büyük bi buluş yapmış gibi hissediyorum kendimi.vay be bu kadar kolay şeyi zor diye hiç uğraşmadığım için kendime kızıyorum farukkk sanada çok teşekkür ediyorum.

RİCA EDERİM ARKADAŞIM ŞİMDİwww.cepvakit comdan sözlük indir ezan saatleri var.sonrawww.operamini com dan cepten internete girme programı indir mig 33 indir sonra burdanda oyunları indir http://wap.siza.ru/download/java/samsung/ TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Ağustos 2006; 17:52:46 >

• öncelikle topic sahibi arkadas cok ugrasmıs tesekkur ederim ama ya bu p850ye olmuyo bunnar yada ben yapamıyom. herseyi yaptım olmuyor olmuyor olmuyor.p850ye oun yukleyen varmı????

kodu girip seri yukleme diince yukleme hatası dior cıkıyor işin içinden vuracam artık duvara
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdjan

öncelikle topic sahibi arkadas cok ugrasmıs tesekkur ederim ama ya bu p850ye olmuyo bunnar yada ben yapamıyom. herseyi yaptım olmuyor olmuyor olmuyor.p850ye oun yukleyen varmı????

kodu girip seri yukleme diince yukleme hatası dior cıkıyor işin içinden vuracam artık duvara

valla arkadaşın anlattığını d600 de başarıyla yaptım.ama senin telde olmuyo herhalde.b, kapatıp yeniden denesen teli.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.