Şimdi Ara

MİG33 MSN MSNGER BÜTÜN SAMSUNGLARDA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.190
Cevap
2
Favori
261.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR sonunda çalişııyor.ve yaptım.formun alt tarafında nasıl yaptığımı anlatıyorum arkadaşlar bunu ilk bulan sergen babaya burdan teşekkurlerimi sunuyorum.D 500-D520-D600-D 820-D900-X700-x 820 E 900 e250 U 600kısaca bütün samsunglarda
    SORUNSUZ ÇALIŞIYOR DENENDİbu programda soracanız birşeyler varsa yanıtlarım.İLK ÖNCE NASIL KURULDUĞU DENİLEN SAYFAYI İYİCE OKUYUN samsunglarda program sorunsuz çalışıyor.hemde kullanımı çok ucuz.

ön bilgi özellikleri

mig33 nedir?

Mig33 mobil telefonunuzla ucuz görüşmeler yapabilmenizi, ucuz SMS gönderebilmenizi ve arkadaşlarınızla çevrimiçi sohbet yapabilmenizi sağlar. Fakat hepsinden öte mig33 dünyanın her yerinden insanları birbirine bağlayan ve kullanıcılarının telefon faturalarını azaltmalarına yardım eden bir mobil topluluktur.

Mig33 200’den fazla ülkeye uzanır ve gün be gün büyümektedir. Dünyanın her yerinden insanlara her gün milyonlarca mesaj dağıtmaktayız ve onbinlerce telefon görüşmesi bizim aracılığımızla yapılmakta. Ve mig33 sadece daha iyi olmaya devam etmekte.

Global ağımız şu anda İngiltere, Avrupa, Asya, Avustralya ve ABD’yi kapsayan birçok kıtadan ülkelere uzanmaktadır. Size en iyi hizmeti en iyi koşullarda sağladığımızdan emin olmak için sürekli genişlemekteyiz.

Bu topluluğun parçası olmak ve görüşme masraflarınızdan tasarruf için bütün yapmanız gereken şey birkaç dakikanızı ayırarak mig33’ü telefonunuza yüklemek ve kullanıcı olarak kaydolmak, ve sonra çevrimdışı olup uzaklaşabilirsiniz.

Konuşma:

Arkadaşlarınızdan uzakta olduğunuzda onların sesini duymaktan daha güzel bir şey yoktur ve mig33’le ne kadar uzakta olursanız olun ucuz telefon görüşmeleriyle bağlantı kurabilirsiniz.

Mig 33’ü anlık mobil Messenger ve dahili uluslar arası arama kartının kombinasyonu olarak düşünebilirsiniz. Fakat mig33’te farklı olan, her şeyi telefonunuza yüklediğiniz kullanımı kolay bir hizmetle basitleştirmesidir. Sinir bozucu seri numaralarıyla uğraşmadan arama maliyetlerinizi düşürebilirsiniz.

Mig33’le arama yapmak çok kolaydır. (Aşağıdaki resme bakın.)

Mig33’te zaten çevrimiçiyseniz, basitçe aramak istediğiniz irtibatınızı seçip “make call” (ara)’ya basarak ucuz bağlantı kurabilirsiniz. Bu daha kolay şekilde olamazdı.

•Evinizdeyken:
    Arama yapmak istiyor ve henüz mig33’te çevrimiçi değilseniz, SMS Callback (SMS geri arama) kullanarak düşük arama ücretlerimizin avantajından faydalanabilirsiniz.
    Çevrimiçi olduğunuz anda tek yapmanız gereken şey kayıtlı olduğunuz mig33 telefon numarasından aramak istediğiniz numarayı SMS ile +61427285195 numarasına göndermektir.
    Mesela Londra’dasınız (ülke kodu +44) ve 07722222222 numarasını aramak istediniz. 447722222222 yazıp SMS ile +61427285195’e göndereceksiniz.
    Sonrasında telefonunuz ve aradığınız numara arasında bağlantı kurulur.

•Denizaşırı ülkelerde iken:

Seyahat ederken mig33 tamamen hayat kurtarıcıdır.
    Mig33 dolaşım esnasında paradan tasarruf etmenizi sağlar. Bunu Mig33’ün SMS Throwback hizmeti basit bir SMS talimatıyla yapmanızı sağlar.

Denizaşırı bir ülkede iseniz, aramalarınızı basitçe yerel bir numaraya yönlendirirsiniz ve yerel ülkesınırı bitimi oranlarına göre ücretlendirilirsiniz. (Aşağıdaki şekle bakın.)

Giriş yaptıktan sonra, bütün yapmanız gereken mig33’te kayıtlı telefonun numaranızdan <password>*<destination number>*<origin number>
    (<şifre>**) şeklinde +61427285195’e bir SMS göndermektir. Böylece girdiğiniz arayan numara ve hedef numara arasında arama bağlantısı gerçekleşir.

Örneğin şifreniz “123456A” olsun, “origin number” (arayan numara) +905325555555, ve “destination number” (aranan numara) +905323333333 olsun, “123456A*905323333333*905325555555” şeklindeki SMS’i yazarak +61427285195’e gönderin.

Sonra telefonunuz ve aramak istediğiniz numara arasında bağlantı kurulacaktır.

•Denizaşırı ülkelerde (bir otelde) iken:

To call a friend back home, simply SMS your friend with your hotel phone number and room number; and tell them that you're about to arrange a call. Be sure to also tell your friend to ask for your hotel room number when they receive the call.

Sonra mig33’te kayıtlı telefon numaranızla +61427285195’e <password>*<origin number>*<destination number> (<şifre>*<aranan numara>*<arayan numara>) şeklinde SMS gönderin.

Sonra her ikiniz arasında çok düşük ücretle karşılıklı konuşmanızı sağlayan bir bağlantı gerçekleşir.

Sohbet (chat):

Milyonlarca üyesiyle bir mobil topluluk olan mig33 sevdiğiniz herhangi biriyle istediğiniz bir yerde herhangi bir dilde çevrimiçi sohbet etmenizi sağlar.

Sadece mobil telefonunuzu kullanarak, sohbet odalarımızda yeni insanlarla tanışabilir, veya kendiniz ve arkadaşlarınız için kendi sohbet odanızı oluşturabilirsiniz. Hatta uygulama değiştirmeden MSN ve Yahoo Messengerlarına bağlanabilirsiniz ve bunların hepsini kendi telefonunuzda yapabilirsiniz!

Ve eğer arkadaşlarınızla web üzerinden bilgisayarınızı kullanarak konuşmak isterseniz, mig33 web sohbet odaları yakında geliyor!

SMS

Zamanınız kısıtlıysa ulaşılabilmek için SMS’ten iyi yol yoktur. Ve mig33 ile, 10 c (AUD) gibi küçük bir ücretle dünyada 500’ün üzerinde şebekeye arkadaşlarınıza mesaj gönderebilirsiniz.

Ücret ne kadardır?

HİÇBİRŞEY! Mig33 topluluğuna kaydolmak ve üye olmak tamamen ücretsizdir. Giriş yaptıktan sonra tamamen ücretsiz olarak, sohbet odalarımızın herhangi birinde yeni insanlarla tanışabilir veya MSN Messenger ve Yahoo Messenger arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz(1,2).

Arkadaşlarınızla konuşmak isterseniz, mig33 ön ödemeli olarak gerçekten ucuz fiyata sesli görüşme yapmanızı ve indirimli SMS mesajları göndermenizi sağlar. Mig33 kredisi alıp, kredi kartı veya Banka Parası Transferiyle, Western Union aracılığıyla (yakında gelecek) veya bizim herhangi destekçimiz aracılığıyla yeniden kredi yükleyebilirsiniz.

Ücretlerimiz aşağıdaki gibidir:

Hizmet ve Ücretler

Sohbet(Chat), Grup Sohbeti, MSN Messenger & Yahoo Messenger: Ücretsiz
    İndirimli Aramalar: Ülkenizdeki arama ücreti tarifelerine bakın. Bu ülkeden ülkeye değişir.
    SMS: Mesaj başına 0.10 AUD$

Not:
    1.Servisi Avustralyadan kullanıyorsanız % 10 GST uygulanır.
    2.Data (gprs/1X/3G) ücretleri uygulanabilir. Şebeke operatörüne göre değişir.

Nasıl katılabilirim?

Mig33 topluluğuna katılmak gerçekten çok kolaydır. Telefona yüklemeniz ve servis için kayıt olmanız ve çıkmanız çok kısa sürenizi alır!
    Mig 33’ü kullanabilmek için Java destekli ve internet erişimli bir mobil telefona ihtiyacınız vardır (MIDP1.0 veya MIDP2.0 destekli GPRS, 1X or 3G ile internet erişimli).

Yükleme ve kurulum:

Mig33’ü mobil telefonunuza kurmak için telefonunuzun internet tarayıcısını kullanabilirsiniz ya da sayfayı biz size gönderebiliriz.

Sayfanın size gönderilebilmesi için telefon numaranızı linkteki (http://www.mig33.com/join01.jsp) kutuya girip, submit tuşuna basın. (Ülke kodunuzu eklediğinizden emin olun. Ör. Eğer Türkiye’deyseniz (+90) ve telefon numaranız 0532 123 45 67 ise +905321234567 girmelisiniz.)

Sayfa size ulaşmadıysa,http://wap.mig33.com adresini telefonunuzun internet tarayıcısında açarak mig33’ü telefonunuza doğrudan kurmayı deneyebilirsiniz.

Sayfayı açtıktan sonra, aşağı inin ve “Download & Install” u seçin. Telefonunuz mig33’ü indirecek ve kurmanız için onayınızı isteyecektir. Bu işlem iki dakikaya kadar sürebilir.

Mig33’ü telefonunuza kurduktan sonra, kaydolmak için onu çalıştırmalısınız. Size kullanıcı adı (Username), bir şifre (Password), ve mobil telefon numaranız (Mobile Number) sorulacaktır (yine, ülke kodunuzu eklemeyi unutmayın). Bilgilerinizi girdikten sonra mig33’e ilk defa girmeniz için onay istenecektir.

Etkinleştirme (Aktivasyon):

Mig33’e kaydolduktan sonra, bir etkinleştirme (aktivasyon) kodu alacaksınız. Uygulamayı tekrar başlattığınızda, mig33’ü arama ve SMS dahil tüm servislerimizi tam kullanabilmek için gelen aktivasyon kodunu girmelisiniz.

Tebrikler!

Bu adımları izlediyseniz, şu anda bir mig33 üyesisiniz.
    Bu kadar basit!
    Hizmetlerimizin kullanımı hakkında ipuçları için buraya tıklayın.

Bonus Kredi:

Hizmetlerimizi test etmeniz için bütün yeni mig33 üyelerimize 1.00 AUD değerinde ücretsiz konuşma ve SMS kredisi ile hoş geldiniz diyoruz.

Dahası, mig33’e davet ettiğiniz her arkadaşınız için ayrıca 1.00 AUD değerinde kredi kazanacaksınız. Telefonunuzda mig33’teki “Invite Friend” fonksiyonunu seçerek (Menü seçeneklerinde). Hadi kredi kazanmak için bugün bağlanmaya başlayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Ocak 2008; 2:56:49 >

• ARKADAŞLAR İŞTE BU SAYFA MSN NASIL KURULUYOR

Bu programı ben yeni kullanmaya başladım belki var diyeceksiniz ama bence süper....

wap.mig33.com var burdan alabilirsiniz 60 kb dir 5-6 kontör düşer hattan!

Programın kullanımı : Önce ayarları yapıyorsunuz tabi ondan sonra programı açıyorsunuz. İlk başta register demeniz gerekecek.. buraya yeni bir username ve password belirleyeceksiniz... telefon numaranızı girebilirsiniz +90...........................şeklinde çok kullanuılan bi site sorun olmaz .
    sonra size smsle bir kod gelcek yine programı açıp enter code diyeceksiniz kodu gireceksiniz.
    sonra login diyip aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksınız..
    program açılınca
    menü den msn diyip giriş yaparsınız..

1 .ADIM.PROGRAM KURULUMU

alternative links... BU ADRESLERDEN PROGRAMI YÜKLEYECEKLER.bu adreslerden vapla yada gprs ile bu mig33 programını yükliyceksiniz.

http://www.getjar.com/products/3481/mig33
    http://wap.mig33.com/mig33.jad
    http://wap.mig33.com/mig33.jar

hesabı -internet seçin

bu resmi silip yerine 118*75 boyuntunda olan bi resim koysak ( yani olmasını istediğimiz bir arka plan)
    ve bundan sonra dosyayı rarlayıp telefona yeniden attığınız zaman arka plan değişmiş oluyor.

***Ayarlarda avea-telsim-turkcell farketmez standart ayarlardır( hattın gprs -internete açık olması yeterlidir)

***Programı açtınız zaman kullanbileceğiniz chat bölümü var orayı pek açmanızı tavsiye etmem veri akışı epey hızlanıyor.ücrete artıyor.

***Programın otomatik olarak açılmasını istemiyorsanız menü-settings-auto login off

2. ADIM PROGRAM AYARLARI VE ÇALIŞTIRILMASI

SAMSUNG TELLER İÇİN YAPILACAK AYARLAR D500 D 600 D 820 X 700 D 900 E900 VE DİĞER SAMSUNGLAR İÇİN
    EN YENİ VERSİYON
    Mig33 Plus!

MİG33 plus... versiyon 2.04 ama arka plan resmi değişmiş daha şık duruyor ayrıca içeriğindeki kişi listesi de çok güzel olmuş..bunların dışında en önemlisi emotionslar tanımlanmış az ama kodlarını yazdıktan sonra çıkıyor direk emotions seçemiyoruz...fakat diğer çıkan versiyonlara nazaran gözle görülür bir ilerleme olmuş..

Version: 2.04 ADRES linkhttp://www.getjar.com/software/Samsung/SGH_D500/Applications/Messengers TIKLA

ARKADAŞLAR YENİ MİG33 VERSİYON ÇIKMIŞ LİNKLER BURADA DAHA DENEYEMEDİM DENEYİNCE HABER VERRİM YENİ MİG33 VERSİYON 3,01 BETA

http://www.mig33.com/member/index.php TIKLA İNDİR YENİ VERSİYONLAR

http://wap.mig33.com adresinden programı indirecekler...

türkçe eski versiyon

http://www.4shared.com/account/file/74064210/b5cd28a7/mig33tukce.html

sonra java uygulamalarından mig33 olan programa gelecekler ve seçeneklerden java dünyası ayarlar bölümüne
    Burda 1, sırada APN yazıyor oraya küçük harflerle internet yazacaklar proxy devre dışı bırak.oturum kimliği ve şifre yeri boş bırakılacak.

sonraki işlemler yine aynı...

"lk başta tcp http bunlardan birini seçip register demeniz gerekecek.. buraya yeni bir username ve password belirleyeceksiniz... telefon numaranızı girebilirsiniz +90...............şeklinde çok kullanuılan bi site sorun olmaz ..
    sonra size smsle bir kod gelcek yine programı açıp enter code diyeceksiniz kodu gireceksiniz.
    sonra login diyip aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksınız..
    program açılınca
    menü den msn diyip giriş yaparsınız..""

TÜRKCELL AVEA İNTERNET AYARI AZ KONTÖR GİTMESİ İÇİN PROFİL AYARLARI BUNU PROFİLLERE KAYDEDİN VE MSNE GİRİŞ YAPARKEN BU PROFİLİ KULLANIN

PROFİL ADI: Bilgisayardan internet

URL:boş

taşıyıcı: yanlızca gprs

proxy:devrede

gprs ayarlarrı gelişmiş

ıp:boş

bağlantı noktası:8080

APN: internet

Kullanıcı kimliği: boş

Şifre: boş -> Kaydet

Menü/Bağlantı/İnternet ayarları/İnternet profilleri/Yeni profil/Ekle

İsim: internet

Kullanılan hesap: internet -> Kaydet

ayarlar -bağlantı- java ayarları - kullanılan hesabı -internet seçin

vodafone ayarları

VODAFONE GPRS SERVİSİNİ AÇTIRDIKTAN SONRA

PROFİL ADI: Vodafone GPRS

URL:HTTP://wap.vodafone.com.tr

taşıyıcı: yanlızca gprs

proxy:devrede

gprs ayarlarrı gelişmiş

ıp:212,65,136,226

bağlantı noktası:9401

APN:prepaidgprs

Kullanıcı kimliği: vodafone
    Şifre: boş -> vodafone

Kullanılan hesap: vodafone seç kaydet ->

ayarlar -bağlantı- java ayarları - kullanılan hesaba prepaidgprs yaz

SORUNLARINIZI YAZABİLİRSİNİZ.

mig33 ün register sayfasının linki aşağıda veriyorum bu sayfadaki bilgileri aşağıdaki gibi doldurun size mesajla activasion kodunu yollayacaklar
    http://www.mig33.com/affiliate_join.php

mig33 Username: bir kullanıcı adı gir
    mig33 Password: bir parola gir
    Email Address: e-mail adresini gir (hepsi küçük harfle olsun)
    Mobile Phone: +905xxxxxxxxx
    Country: Turkey seç
    Date of Birth: gün /ay /yıl (doğum tarihi)
    First Name: adın
    Last Name: soyadın
    What do you want to do as a mig33 affiliate?: boş bırak
    Tell us about you: boş bırak
    en sonunda submite tıkla
    [b]mig 33 beta 2 yeni versiyon çıkmış dowland sayfası
    http://wap.mig33.com/versions.php
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu ayarları yapın sorunsuz gerçek msn takıldıgınız heryerde soru sorabilirsiniz.
  • YA BENİM WAP BAĞLANTIMDA ŞEBEKE YOK DİYOO AMA BEN TURKCELLİ ARAYIP MMS FİLAN BÜTÜN AYARLARI YAPTIRDIM NEDEN OLMUYOKİ YAAA.ŞEBEKE YOK DEDİĞİ İÇİN VERDİĞİN AYARALARI YAPAMIYORUM.YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: laylaylay

YA BENİM WAP BAĞLANTIMDA ŞEBEKE YOK DİYOO AMA BEN TURKCELLİ ARAYIP MMS FİLAN BÜTÜN AYARLARI YAPTIRDIM NEDEN OLMUYOKİ YAAA.ŞEBEKE YOK DEDİĞİ İÇİN VERDİĞİN AYARALARI YAPAMIYORUM.YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.

java uygulamalarından mig33 olan programa gel ve seçeneklerden sebeke ayarı e
    Burda 1, sırada APN yazıyor oraya küçük harflerle internet yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

YA BENİM WAP BAĞLANTIMDA ŞEBEKE YOK DİYOO AMA BEN TURKCELLİ ARAYIP MMS FİLAN BÜTÜN AYARLARI YAPTIRDIM NEDEN OLMUYOKİ YAAA.ŞEBEKE YOK DEDİĞİ İÇİN VERDİĞİN AYARALARI YAPAMIYORUM.YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.

yaa cahilliğime verde java uygulamaları dediğin java dünyası var omu:)) mig33 program nerde.ya bana tek tek yazarmısın nerelere gireceğimi çok uzun değilse sana zahmet olmazsa.
  • quote:

quote:

quote:

yaa cahilliğime verde java uygulamaları dediğin java dünyası var omu:)) mig33 program nerde.ya bana tek tek yazarmısın nerelere gireceğimi çok uzun değilse sana zahmet olmazsa.

java dünyası aynı telefon bende olmadığından tek tek yazamamam menüyü ...mig 33 java dünyası içindedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSN ' de Ses iletişim problemi
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

java dünyası aynı telefon bende olmadığından tek tek yazamamam menüyü ...mig 33 java dünyası içindedir.

java dünyası deiği oyunlar ama pek emin değilim java uygulamalarının bu olduğundan
    3 tane oyun var.başka bişi yok

• sonyeric. lar için de geçerli bu işler? w800i ?
  • laylaylay eğer yoksa yükleme olmamış demektir.
    wap.mig33.comdan tekrar yükleme yapman gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

sonyeric. lar için de geçerli bu işler? w800i ?

http://forum.donanimhaber.com/m_5623939/mpage_1/key_/tm.htm

sende bu linke gözat dostum
  • quote:

laylaylay eğer yoksa yükleme olmamış demektir.
    wap.mig33.comdan tekrar yükleme yapman gerek.

neyse yaa yapamadım ben bunu
    o siteye girince bişi çıkmıyo samsung bayisine gidip yüklettiririm artık ben
    teşekkür ederim.
  • arkadaşım ilk önce turkcell GPRS ayarların olacak.senin GPRS ayarların olmamış.mms ayarları önemli değil. daha sonrahttp://wap.mig33.com/mig33.jar adresinden programı indireceksin.program java dunyasına kaydolacak.java dünyasında ayarlar bolumu var orda APN: internet küçük harflerle proxy:devre dışı bırak diğer ayarlar boş olacak.daha sonra java dunyasına yuklediğimiz mig33 programına gir formun başında yazdıklarımı uygulayın .çok basit ve fazla kntr gitmiyor sorunsuz çalışıyor. lay lay senin turkcell gprs ayarların doğru degil onları turkcel internet sitesinden yapabilirsinbu ayarlar samsung teller için.ve samsunglarda denendi ve çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 16 Mayıs 2006; 9:51:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

sonyeric. lar için de geçerli bu işler? w800i ?

BEN BUNU SAMSUNGTA KULLANIYORUM ARKADAŞIM HEMDE SORUNSUZ.HEPSİNDE ÇALIŞIYOR VE DENEDİM.
  • .yazışmalar bilgisayarla eş zamanlı geliyor.süper bir msn programı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Mayıs 2006; 16:45:02 >
  • ben daha önce hiç telde msn olayına girmedim.bu msn olayında kontör olayı nasıl oluyor.farukkk arkadaş beni bi aydınlatırmısın.
  • kontor çok az gidiyor tahmini 1 saate 1 kontör yazışırsan tabiki..açık kalırsan çevrim içi gözükürsen sürekli saatlerca kalabilirsin. kontur 1 kontor falan.ben türkcell kullanıyorum türkcelde böyle .tahmini aveada daha ucuzmuş ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Mayıs 2006; 18:23:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

kontor çok az gidiyor tahmini 1 saate 1 kontör yazışırsan tabiki..açık kalırsan çevrim içi gözükürsen sürekli saatlerca kalabilirsin. kontur 1 kontor falan.ben türkcell kullanıyorum türkcelde böyle .tahmini aveada daha ucuzmuş ama.

çok sağol bu kadar uygunsa bende yüklüyeyim o zaman. paylaşıldıkça eksilmeyen tek şey bilgi

• önemli degil arkadaşım.sorunun olursa yaz.yardım ederim.
  • Valla kusura bakmasın kimse ama genel bir çekinceyi ifade edeceğim.
    Normal olarak insanlar şifrelerinin çalınmasından korkuyorlar.
    Şahsen denedim ve kısa süreli bağlı kaldığım msn'de kontak listemden kimseyi göremeyince(ki on olan çok kişi vardır ama onlar mesaj atmadığı takdirde listede gözükmüyorlar sanırım) hemen çıkıp şifremi değiştirdim :)
    Gerçi bu arada msn bağlantımın kopmuş olduğunu da belirteyim.Yani sign in yapmam gerekiyordu her ne hikmetse.Ondan kıllandım da çıktım zaten!

Kişisel güvenden öte şifreyle ilgili somut bir açıklama yapılırsa daha faydalı olur kanaatindeyim.
    Benim için değil,sesini çıkarmayan bir çokları için!

Ayrıyeten oyun yükler gibi java uygulamasını yüklediğimi ve oyun çalıştırır gibi çalıştırdığımı belirteyim.
    Register-Login kısımlarından sonra msn'i seçtim ve bir süre sonra online olabildim.

Bu her aşama için uzunca süreler beklediğim notunu da düşeyim.Yaklaşık 30sn(veya daha fazla) her bir adım için bekledim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.