Şimdi Ara

ALEX DE SOUZA MAÇ KADROSUNDA YOK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
2
Favori
6.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Beyler yemin ediyorum 1-2 maç daha böyle devam ederse Fenerbahçeliliği askıya alıyorum.Bunca zaman destek verdik karşılığını alamıyoruz.elazığ ile 1-1 kalmayamı destek verdik biz ? Daha kadro kurmayı bilmeyen adamı tutuyorlar orada.Moskova maçınıda izlerim oradada batarsak aykut gidene kadar Fenerbahçeye ara veririm.Arsenal'ı takip ederim.

+1907

Transfer sezonu kapanmadan alex'i sonradan stoch'u göndererek forvet almasını bekliyorum. emre-alex-stoch bonus olarak sow güzel olur aslında. spartak maçında da bien le tek forvetle başlar. iyi olacak beyler sabredin.

valla hocam stoch giderse messi gelene kadar bırakırım feneri öyle söyleyeyim.

Alıntıları Göster
    alex de souza'nın maç kadrosuna alınmamasını iki nedenden birine bağlıyorum

Yazımı Dikkatle okuyun

1:Çarşamba çok önemli belkide aykut hocanın kaderini dahi belirleyecek nitelikte bir maç var, bu kritik maç tabiki mabedimizde , kadıköyde kaçırılan şampiyonluklar,kupalar akıllarda hala tazeliğini koruyor, eğer olurda turu geçemezsek bu büyük bir yıkım olurki orta sahaya yıldızları doldursan bile artık fayda etmez, en kötü şey taraftar için büyük bir yıkım olur ki takım taraftar desteğini ciddi oranda kaybeder zaten 5 maçlık ceza da var, bu maç öyle bir maç ki hem maddi hem de manevi olarak şahlanış maçıdır ve kesinlikle öyle yada böyle turu geçecek skor alınması lazım bahane yok.(saha kötüüydü, rüzgar vardı, hakem oynadı falan filan) o yüzden alex'in bu maçta dinlenmiş, performans %100, dayanılılık,kondisyon, herşeyiyle on numara oynamasını istediği içindir ki diye tahmin ediyorum bu kadroya alınmama olayı inş. böyledir

2: alex'in sosyal medya'daki açıklamaları belki aykut hocanın hoşuna gitmemiştir. o yüzden almamıştır ama 2. ihtimale pek inanmıyorum aykut hoca fb'nin uğuru bir oyuncuya bunu yapmaz eğer sırf bu nedenle oynatmıyorsa çok ayıp ediyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Aykut Kocaman efsanesin ama BİR ALEX DEĞİLSİN !

Teknik Direktör olarak takıma ne katkı sağlamışsın ki Alex gibi biri kadroda varken oynatmıyorsun

Ne bu kibir padişahım?

Alıntıları Göster
    Ben Hocanın sonuna kadar arkadasındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Sanırım kıskanç muhabbetinden dolayı kadroya alınmadı. Umarım disiplini saglamak için tek maçlık bir olaydır. Alex takım içinde özür diler olay kapanır. Uzamasın olay başıma ağrılar gird iya

Alıntıları Göster
    4 gool daha atarsa lig tarihinde fenerbahçe'nin en fazla gool atan futbolcusu olacakmış. Rekorda aykut kocamandaymış. Bu adam kıskançlıktan, hep ben 1 numara olarak zirve de kalayım diye bu adamı tümden lig boyunca oynatmamazlık yapmasın. Hele bide takım iyi giderse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathstrokee

inş baronide bi hata yaparda fişini çeker :) dün gördük bir bursa kadar olamıyoruz adamlar resmen 6 7 kişiyle rakip orta sahasında takılıyorlar alex konusuna yorum yapamıycam ama en azından yedek kadroya almalıydı bu saatten sonra düzelmez hiçbir şey alex gider bence mutsuzum demiş daha ötürü yok :)

Alıntıları Göster
    Aykut Bizi tercih yapmak zorunda Bırakma Kaybeden sen olursu

• Sira kuytta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliKocBey

Aykut Bizi tercih yapmak zorunda Bırakma Kaybeden sen olursu

Alıntıları Göster
    Alex'e bu yapılan saygısızlıkların yapılacağını geçen yıl söyleseler bir tarafımla gülerdim.

• quote:

inş baronide bi hata yaparda fişini çeker :) dün gördük bir bursa kadar olamıyoruz adamlar resmen 6 7 kişiyle rakip orta sahasında takılıyorlar alex konusuna yorum yapamıycam ama en azından yedek kadroya almalıydı bu saatten sonra düzelmez hiçbir şey alex gider bence mutsuzum demiş daha ötürü yok :)

Alıntıları Göster
    naptın aykut hoca

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Yazımı Dikkatle okuyun

1:Çarşamba çok önemli belkide aykut hocanın kaderini dahi belirleyecek nitelikte bir maç var, bu kritik maç tabiki mabedimizde , kadıköyde kaçırılan şampiyonluklar,kupalar akıllarda hala tazeliğini koruyor, eğer olurda turu geçemezsek bu büyük bir yıkım olurki orta sahaya yıldızları doldursan bile artık fayda etmez, en kötü şey taraftar için büyük bir yıkım olur ki takım taraftar desteğini ciddi oranda kaybeder zaten 5 maçlık ceza da var, bu maç öyle bir maç ki hem maddi hem de manevi olarak şahlanış maçıdır ve kesinlikle öyle yada böyle turu geçecek skor alınması lazım bahane yok.(saha kötüüydü, rüzgar vardı, hakem oynadı falan filan) o yüzden alex'in bu maçta dinlenmiş, performans %100, dayanılılık,kondisyon, herşeyiyle on numara oynamasını istediği içindir ki diye tahmin ediyorum bu kadroya alınmama olayı inş. böyledir

2: alex'in sosyal medya'daki açıklamaları belki aykut hocanın hoşuna gitmemiştir. o yüzden almamıştır ama 2. ihtimale pek inanmıyorum aykut hoca fb'nin uğuru bir oyuncuya bunu yapmaz eğer sırf bu nedenle oynatmıyorsa çok ayıp ediyordur

1. ihtimal çok mantıksız bence.Kadroya almadı ve Alex moralmen daha kötü duruma geldi.Her ne kadar fiziki olarak yeterli duruma gelecek olsa bile tam anlamıyla maça odaklanamaz.Geçen hafta Baroni'yi de dinlendirmişti Elazığ maçında.Ama 18 kişilik kadrodaydı hatta sonradan oyuna dahil oldu.Bu iş kesinlikle bir açıklığa kavuşturulmalı.Alex istediğin zaman kadroya alınıp istediğin zaman kadro dışı bırakabilinecek bir oyuncu değil.

• hiç kimse fenerbahçeden üstün değildir. Ama söz konusu alexse babamı bile tanımam ! Aykut takımın başına ilk geldiği günden bu yana bizim çocuğumuz diyerek sonuna kadar arkasında durdum. Yaptığı her hatada eleştirdim, yine arkasında durdum. Ama bu kadar çok kredin olan sen aykut, alexle uğraşmaya devam edersen kaybeden sen olursun. Takımdan zorla göndertiriz seni ayağını denk al. Senden sonra takım 10 tane yese bile bu son senesinde alexi izlemek yeter bana.

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben şu olayı anlamadım iyi bu maçta oynatmayabilirsin yedekte durur, ama kadrı dışı bırakmış diyorsunuz bu çok ciddi bir boyut, aykut hoca taraftarın sabrını taşırıyor, üstteki yazımda bu kadro dışı bırakma olayına deyinmemiştim, bu fenerbahçeyi, pimi çekilmiş bombaya benzetiyorum aykut hoca bu bomba ile oynuyor, eğer bomba patlarsa aykut hocanın fb'de ki görevi sona erer bunun için kritik maç çarşmba günü ne acı hemde kadıköyde

• quote:

Alıntıları Göster
    Aykut Kocaman: 3 Temmuz sürecighdjdsofjsdf

• quote:

arkadaşlar ben şu olayı anlamadım iyi bu maçta oynatmayabilirsin yedekte durur, ama kadrı dışı bırakmış diyorsunuz bu çok ciddi bir boyut, aykut hoca taraftarın sabrını taşırıyor, üstteki yazımda bu kadro dışı bırakma olayına deyinmemiştim, bu fenerbahçeyi, pimi çekilmiş bombaya benzetiyorum aykut hoca bu bomba ile oynuyor, eğer bomba patlarsa aykut hocanın fb'de ki görevi sona erer bunun için kritik maç çarşmba günü ne acı hemde kadıköyde

Alıntıları Göster
    Alex gidiyor. Eşi ile bir görüşme yaptı ve gitme kararı aldı. Ocak ayında ülkesine gidecek..Taraftarın sevgilisini koparttılar yazık...

• quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz

Alex gidiyor. Eşi ile bir görüşme yaptı ve gitme kararı aldı. Ocak ayında ülkesine gidecek..Taraftarın sevgilisini koparttılar yazık...

Hocam sen ciddi misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyurdakul

quote:

Yazımı Dikkatle okuyun

1. ihtimal çok mantıksız bence.Kadroya almadı ve Alex moralmen daha kötü duruma geldi.Her ne kadar fiziki olarak yeterli duruma gelecek olsa bile tam anlamıyla maça odaklanamaz.Geçen hafta Baroni'yi de dinlendirmişti Elazığ maçında.Ama 18 kişilik kadrodaydı hatta sonradan oyuna dahil oldu.Bu iş kesinlikle bir açıklığa kavuşturulmalı.Alex istediğin zaman kadroya alınıp istediğin zaman kadro dışı bırakabilinecek bir oyuncu değil.

haklısın dostum bu kadro dışı bırakma olayını atlamışım maçta oynatmayabilirsin ama yedekte durur ne olur ne olmaz hesabı bu direk kadro dışı bırakmış (güzel günler artık kara günlere dönüşmeye başladı, yeni t.d sesleri duyuyor gibiyim)

• quote:

Alıntıları Göster
    alex yoksa çift forvet yada kuyt ıleri uçta olcak fakat kanatlar gerektigi kadar çalışıyor mu?..... adam krasıcı 80. dakkada sokuyo oyuna.....tamam taktik yapılıyor fakat en azından yapılan taktiksel uygulamaların mantıksal nedeni olmalı be hoca....

• Spartak macina bekletiyoo

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Sanırım kıskanç muhabbetinden dolayı kadroya alınmadı. Umarım disiplini saglamak için tek maçlık bir olaydır. Alex takım içinde özür diler olay kapanır. Uzamasın olay başıma ağrılar gird iya

alex özür dileyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan Melik

Aykut Alex'i kıskanıyor mu ne?

Aykut'un attığı gol sayısı:140

Alex'in attığı gol sayısı:136

tek mantklı açıklama
    orta sahada sırtı dönük topu alıp oyun kurucu ve hücuma katılan ve pozisyon bilgisi olan(selçuk,hamit,e.çolak) bi oyuncu olmadıktan sonra alex i kesmesinin hiçbir mantığı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Spartak macina bekletiyoo
    Ciddi ciddi şu gol rekoru yüzünden olduğunu düşünmeye başladım nedense.
  • eger ki cift forvet yapicaksa eyvallah ama kalkip baroni orda oynayacaksa ben butun fenerbahce yonetiminden suphe ederim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.