Şimdi Ara

ALEX DE SOUZA MAÇ KADROSUNDA YOK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
2
Favori
6.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocanın kararı diyor
  • İrlandali Aykut gene basladi ilk geldiginde de ayni ang....tlugu yapmisti yine tekrarliyor allah bize sabir versin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

İrlandali Aykut gene basladi ilk geldiginde de ayni ang....tlugu yapmisti yine tekrarliyor allah bize sabir versin
    #StayWithUsAykutKocaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

#StayWithUsAykutKocaman

Alıntıları Göster
    #AlexFenerinRuhudurRuhsuzTakımOlmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Alex'e yapılanlar haksızlık. Onu bu şekilde kesmek Fenerbahçe'nin zararına olacaktır. Umarım bir an önce ilk 11 de yerini alır.

Alıntıları Göster
    bana kızmayın da kusurumada bakmayın da seneye bir alex bile olmuycak doğru olanı yapıyor hoca yeter artık bir adamın ayağına baktığımız giderse altı ay daha az izlemiş oluruz , aykut hocaya oynattığı güvenmiyorum ama bu konuda hak veriyorum mutsuzsa zaten hayır gelmez daha aklı fikri brezilyada söyleyemiyor erkek gibi coritiba diye yanıyor adam 3 - 4 senedir :) kuyt gibi bi adam daha gelirse alex malex kalmaz ortada :)

• quote:

#StayWithUsAykutKocaman

Alıntıları Göster
    Rencide edilerek kavulursun inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade13ReaKer

bana kızmayın da kusurumada bakmayın da seneye bir alex bile olmuycak doğru olanı yapıyor hoca yeter artık bir adamın ayağına baktığımız giderse altı ay daha az izlemiş oluruz , aykut hocaya oynattığı güvenmiyorum ama bu konuda hak veriyorum mutsuzsa zaten hayır gelmez daha aklı fikri brezilyada söyleyemiyor erkek gibi coritiba diye yanıyor adam 3 - 4 senedir :) kuyt gibi bi adam daha gelirse alex malex kalmaz ortada :)

18'den bahsediyoruz 18.Yedeğe bile almamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathstrokee

Alıntıları Göster
    Beyler yemin ediyorum 1-2 maç daha böyle devam ederse Fenerbahçeliliği askıya alıyorum.Bunca zaman destek verdik karşılığını alamıyoruz.elazığ ile 1-1 kalmayamı destek verdik biz ? Daha kadro kurmayı bilmeyen adamı tutuyorlar orada.Moskova maçınıda izlerim oradada batarsak aykut gidene kadar Fenerbahçeye ara veririm.Arsenal'ı takip ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Aykut çok yanlış sularda.Alex, Emreye benzemez.Eğer bu taraftar bir seçim yapacaksa Aykut'un hiç şansı yok

• quote:

#StayWithUsAykutKocaman

Alıntıları Göster
    Aykutun Alex karşısında hiç şansı yok.Umarım Alex tavrını koyar olay büyür de şu adamın ayağını kaydırırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

4-4-2 deneyecekse problem yok. Gene tek forvet oynayıp, Alex'in yerine Cristian'ı koyma gibi bişey yaparsa o zaman sesimizi yükseltiriz.

Sol açıkta baroni göbekte selçuk oynayacagina. Geçen sezon 2. Ts play off maçında yaptığı gibi narin forvet arkası olmaması daha mantikli adam zaten geldiği kulupte forvet arkası oynuyordu. Ama baron forvet arkası oy oynarsa selcuk on libero oynayacak aslında fener h forvet arkası hem libero lazım ama 4 4 2 oynaticaksa orta sahaya alex koyardım koşan adam alan lazım. Emre gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemanja BJELICA_8

Aykutun Alex karşısında hiç şansı yok.Umarım Alex tavrını koyar olay büyür de şu adamın ayağını kaydırırız.

Alıntıları Göster
    Aykut efendi kredisinin yarısını tüketti. 1-2 hareket daha yaparsa sahada yemediği küfür kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

İrlandali Aykut gene basladi ilk geldiginde de ayni ang....tlugu yapmisti yine tekrarliyor allah bize sabir versin
    Yahu bu adamın Twitter hesabı var mı tepkimizi oradan koyalım ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    aykut şuan bütün fenerlilerden daha güçlü durumda başkanların desteği arkasında diye bunu yapıyor ztn başka türlü nasıl yapabilirki istediği gibi hareket edebiliyor adam emre gibi adamı yolladı daha ne olsun emreyi yollayan adam herkese gider yapar abi bu takım ya batıcak yada zirveye çıkıcak zaman göstercek herşeyi :) 18 kişilik kadroya almamasının sebebi belli twitter dan sallarsa olacağı bu kimse dokunulmaz değil....

• quote:

amaç alex i izlemek degil biraz kafanızı çalıştırın
    sen son 9 yılını bu takıma adamış bir efsaneyi neden bu hallere düşürüyosun
    madem oynatmıycan neden yollamıyosun
    ama yemez neden çünkü g.tü sıkışınca takım bi bok yapamayınca alıcak alex'i oyuna
    bu andan itibaren aykutu savunmanın manası kalmamıştır en kısa sürede kulübe daha fazla zarar vermeden taraftarı üzmeden alex gibi bir efsaneyi camiaya küstürmeden def olup gitmesi temennisiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathstrokee

aykut şuan bütün fenerlilerden daha güçlü durumda başkanların desteği arkasında diye bunu yapıyor ztn başka türlü nasıl yapabilirki istediği gibi hareket edebiliyor adam emre gibi adamı yolladı daha ne olsun emreyi yollayan adam herkese gider yapar abi bu takım ya batıcak yada zirveye çıkıcak zaman göstercek herşeyi :) 18 kişilik kadroya almamasının sebebi belli twitter dan sallarsa olacağı bu kimse dokunulmaz değil....

Alıntıları Göster
    Yedek kalması da değil mesele direk kadro dışı. Ulan Roma'da Totti'ye Juve'de Del Piero'ya tapıyorlar be. Denesene bi adamları kadro dışı bırakmayı. Taraftar yıkar o stadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Yedek kalması da değil mesele direk kadro dışı. Ulan Roma'da Totti'ye Juve'de Del Piero'ya tapıyorlar be. Denesene bi adamları kadro dışı bırakmayı. Taraftar yıkar o stadı.

Alıntıları Göster
    Bide yarın bayanlar var, bizim olduğumuz maçta çıkartsaydın ya kadrodan
  • quote:

Alıntıları Göster
    daha 34 yasında, hızınıda kullanmadığına göre, bence en az 2 sene daha idare eder mevkisini. bana göre yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

quote:

amaç alex i izlemek degil biraz kafanızı çalıştırın
    sen son 9 yılını bu takıma adamış bir efsaneyi neden bu hallere düşürüyosun
    madem oynatmıycan neden yollamıyosun
    ama yemez neden çünkü g.tü sıkışınca takım bi bok yapamayınca alıcak alex'i oyuna
    bu andan itibaren aykutu savunmanın manası kalmamıştır en kısa sürede kulübe daha fazla zarar vermeden taraftarı üzmeden alex gibi bir efsaneyi camiaya küstürmeden def olup gitmesi temennisiyle

Alıntıları Göster
    inş baronide bi hata yaparda fişini çeker :) dün gördük bir bursa kadar olamıyoruz adamlar resmen 6 7 kişiyle rakip orta sahasında takılıyorlar alex konusuna yorum yapamıycam ama en azından yedek kadroya almalıydı bu saatten sonra düzelmez hiçbir şey alex gider bence mutsuzum demiş daha ötürü yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

daha 34 yasında, hızınıda kullanmadığına göre, bence en az 2 sene daha idare eder mevkisini. bana göre yani.

Alıntıları Göster
    Yeter artık bıktım bu aykuttan fenerbahçenin başına gelen en kötü şey.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.