Allah kahretsin ya.Bu adam bu şekilde gönderilmeyi hak edecek ne yaptı
quote:
Orijinalden alıntı: Mulsanne
quote:
Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz
Alex gidiyor. Eşi ile bir görüşme yaptı ve gitme kararı aldı. Ocak ayında ülkesine gidecek..Taraftarın sevgilisini koparttılar yazık...
Hocam sen ciddi misin?
evet.
quote:
Orijinalden alıntı: karakaleli
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
Sanırım kıskanç muhabbetinden dolayı kadroya alınmadı. Umarım disiplini saglamak için tek maçlık bir olaydır. Alex takım içinde özür diler olay kapanır. Uzamasın olay başıma ağrılar gird iya
alex özür dileyecek
Erdemli insanlar özür dilemeyi bilir. Alex de erdemli bir insandır. Twitter'dan yazdığı şeylerin doğru olmadığını biliyordur ve özür dileyecektir. Merakta kalma
Eğer ki cidden denildiği gibi ocak ayında apar topar,sıradan bir oyuncuymuş gibi gönderilirse Alex,o günden sonra ne forma alırım,ne bilet alır maça giderim.
quote:
quote:
quote:
Sanırım kıskanç muhabbetinden dolayı kadroya alınmadı. Umarım disiplini saglamak için tek maçlık bir olaydır. Alex takım içinde özür diler olay kapanır. Uzamasın olay başıma ağrılar gird iya
alex özür dileyecek
Erdemli insanlar özür dilemeyi bilir. Alex de erdemli bir insandır. Twitter'dan yazdığı şeylerin doğru olmadığını biliyordur ve özür dileyecektir. Merakta kalma
twitter dan yazdığı şeyin yanlış tercüme edildiğini söyledi , neyin özrünü dileyecek?
Alex Fenerbahçedir kardeşim.. Ne Aziz Yıldırım ne de Aykut Kocaman onun büyüklüğüne erişemez. Alex ruhumuzdur kimseye yedirtmeyiz! Bu böyle biline.
quote:
Orijinalden alıntı: cgr9102
quote:
Orijinalden alıntı: Alparslan Melik
Aykut Alex'i kıskanıyor mu ne?
Aykut'un attığı gol sayısı:140
Alex'in attığı gol sayısı:136
tek mantklı açıklama orta sahada sırtı dönük topu alıp oyun kurucu ve hücuma katılan ve pozisyon bilgisi olan(selçuk,hamit,e.çolak) bi oyuncu olmadıktan sonra alex i kesmesinin hiçbir mantığı yok
aha aykut yakalandı. daha 3 gol atabilirdi ama bir maçta 4 gol atar diye korktu herhalde.
Eğer bu adam bu takımdan giderse hem de sıradan bir oyuncu gibi ocak ayında giderse... ... O havaalanına gider alexi kucaklar elini öper gönderirim. Geri de brezilyaya gider onun takımı tutarım...
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
4-4-2 deneyecekse problem yok. Gene tek forvet oynayıp, Alex'in yerine Cristian'ı koyma gibi bişey yaparsa o zaman sesimizi yükseltiriz.
İlk defa +1907 diyorum sana.
Mert
GG yobo ego hasan ali
Krasic Topuz topal Stoch
Kuyt Sow
şeklinde çıkarsa ve takım paldır küldür yardırırsa ve moskovayı elerse o zaman işler çok değişecek
aykut yıldırım'a göre takım içinde moraller sıfır ntvspor da açıklamalarda bulundu
Durum kötü beyler şamp ligi ön eleme maçı öncesi alex krizi yapılması istenecek en son şey helal olsun neredesin aziz başkan takımın maestrosu ayaklar altına alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Münferit
Aykut laf edenler bi empati yapsin adam aziz yıldirimin hatrına kulupte kaldı. Play offda en çok puan toplayarak yarım puanla şampiyonluk kacdi eyvallah. 30 yıldır alınmayan kupayi aldı. Geçen sene playoff larda alex siz oynanan ts maçına bakın bence daha faydalı bir takim ama emre yok artık. Mehmet topalın üzerinde daha iyisi alınabilirdi bence.
Evet Aziz Yıldırım istemese adam PSG'ye Barça'ya gidecekti.
quote:
quote:
quote:
quote:
alex özür dileyecek
twitter dan yazdığı şeyin yanlış tercüme edildiğini söyledi , neyin özrünü dileyecek?
Silmemesi gerekiyordu o zaman. Bir şeyler oldu sonuçta. Alex twitterını kapatsa en hayırlısı olacak. Eskiden böyle problemler olmazdı. Takım arasında çözülürdü. Yönetim müdahale etmiyor. Biri twitterdan eleştiriyor diğeri kadro dışı bırakıyor. Hata yönetimde. Duruma el koyulması lazım.
Bu adamın bu ülkeden düzgün bir şekilde gitmemesine bir GS'li olarak ben bile tepki koyarım.Bu lige efendiliği adamlığı tekrar hatırlatmış ender yabancılardan.
quote:
Orijinalden alıntı: FearFroMe
Bu adamın bu ülkeden düzgün bir şekilde gitmemesine bir GS'li olarak ben bile tepki koyarım.Bu lige efendiliği adamlığı tekrar hatırlatmış ender yabancılardan.
Sizin hakan şükürü yaptığınızı bizim alexi yapmamamız lazım.İnceden tık tık yaptım ama en büyük örnek buydu hakan sizin en büyük efsanenizdi çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: Krinorex
quote:
4-4-2 deneyecekse problem yok. Gene tek forvet oynayıp, Alex'in yerine Cristian'ı koyma gibi bişey yaparsa o zaman sesimizi yükseltiriz.
İlk defa +1907 diyorum sana.
Mert
GG yobo ego hasan ali
Krasic Topuz topal Stoch
Kuyt Sow
şeklinde çıkarsa ve takım paldır küldür yardırırsa ve moskovayı elerse o zaman işler çok değişecek
Bu mesajımı görmezden gelebilirsin. Durumun böyle olmadığı anlaşıldı. Yeri gelince 'Ücret almam' diyen efsaneye yapılan muameleye bak. Takımın kaptanı, herşeyimiz. Yedek kalmasına bile üzülürken, kadroya alınmaması sinirimi attırdı.
herşey bir yana alex bir yana.ne yapıyor bu aykut
quote:
Bu mesajımı görmezden gelebilirsin. Durumun böyle olmadığı anlaşıldı. Yeri gelince 'Ücret almam' diyen efsaneye yapılan muameleye bak. Takımın kaptanı, herşeyimiz. Yedek kalmasına bile üzülürken, kadroya alınmaması sinirimi attırdı.
Bugün kıyamet kopacak heralde katılıyorum sana.Kadroya alınmama gibi bir durumu olamaz bu adamın.Ya oynatırsın hadi bir iki maç yedek bırakırsın olmadı sözleşmeyi fes edip başka takıma yollarsın ama kadrodışı bırakmak bizim efsanemize hakarettir
quote:
Orijinalden alıntı: Krinorex
quote:
Orijinalden alıntı: FearFroMe
Sizin hakan şükürü yaptığınızı bizim alexi yapmamamız lazım.İnceden tık tık yaptım ama en büyük örnek buydu hakan sizin en büyük efsanenizdi çünkü
Kendisine jubile teklif edildi kendisi kabul etmedi.Ne yapalım yani oynamak istiyor diye takımımı bozalım.
Alex zekasıyla oynayan biri. Bu kolay iş değil. Bu aynı konuşan birinin düşünmesi,konuştuğu şeylerin sonunun nereye varacağının farkında olması gibi birşey. Aslında çok konuşan var. Kaldı ki bu futbol ve konuşmaktan kesinlikle daha zor. Tüm bunlara rağmen Alex gibi birinin yerinde cristian oynuyor. Alex gibi takımın güvendiği birinin yerinde hem de... defansın bile pas atmadan uzun oynadığı cristian ın yerine oyuna giremiyor. Kendini çoğu zaman Alex sanan beceriksizin yerine oyuna giremiyor. Alex oyuna giremiyor var mı ötesi??? Sonra ne oluyor,kadro dışı bırakılıyor. Alex'in hepimizden daha fb li olduğunu bahsetmemize gerek yok.
Bana bunu morinho gelse açıklayamaz. Yıllardır oynadığınız bir klüpte size en çok ihtiyacı olunduğu bir anda oyuna giremiyorsunuz. Takımın kanserini görüyorsunuz ama müdahale edemiyorsunuz. Takım yenik olduğu halde köşede bekliyorsunuz. Ben olsam değil yumruğumu sıkmak,sinirimden uçururum o yedek o klübesini. Alex keşke twitte mesaj atmasaydı diye ahlak bekçileri çıktı medya da. Alex'in durumundan anlayan yok. Bence de atmasa iyiydi ama neden attı bu adam? Bunu sorgulayan yok. Parmağa bakan insanlarız biz bunu twitter meselesinde de evet iyi gördük.
fırat günayer @firatgunayer Alex, Ocak ayında Fenerbahçe'den ayrılarak,ülkesine dönme kararı aldı (Kaynak: @aygunozipek / STAR)
Bence Alex böyle gitmemeli.Birşeyler yapılmalı.Gerekirse Aykut hoca feda edilmeli.