Şimdi Ara

ALEX DE SOUZA MAÇ KADROSUNDA YOK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
271
Cevap
2
Favori
6.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olası bir puan kaybında Kocaman sempatizanları bile "acaba" diye düşünmeye başlayacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut'ta yolcudur.
  • Yönetim şuan ikisi arasında bir seçim yapsa %100 Alex takımdan gönderilir.Çünkü 3 temmuz sonrası Aykut Kocaman adeta Aziz Yıldırım'ın 2. kardeşi oldu.Bunu Ali Yıldırım açıklamalarında da görebiliriyoruz.Ama alınacak 3-4 kötü sonuç neticesinde bu olaydan dolayı taraftar kesinlikle çok büyük tepki koyar.Bu durumda başkan nasıl hareket eder kestirmek zor
  • Ya Alexi yoluyoruz eyvallah ama bamya beyin hadi onu yolladin kim kuracak oyunu ? Alexin yerine oyun kuracak orta saha mi aldin ? Mevcut orta sahadaki ozurluler 2 metre oteye pas atmaktan aciz hep paralel veya geriye oynuyorlar .... Eskiden olu toplari en iyi biz kullanirdik simdi adam gibi ceza sahasina atacak kapasitede adam bulamiyoruz lanet olsun sanada ozurlu sisteminede allah askina git artik yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ediyorum o haberi görünce nabzım fırladı,gözlerim karardı sıcak bastı birden her yerimi. Bu genç yaşımda kalpten gidicem şu Aykut yüzünden.
  • ALEX > aykut kocaman !
  • Aykut hoca tazminatla kovulmak istiyor heralde
  • Ünal Başgan ‏@UnalBasgan
    Aykut Kocaman'ın bizim ajanımız olduğu söyleniyor. Öyle olsa "La bunu bari yapma anlayacaklar" diye uyarırdım.
  • Spartak maçı içinse tamam. Eğer o maç boğa gibi çıksın diyorsa maça, Alex'le konuştuysa tamam.
    4-4-2 deneyecekse yine Spartak maçı için. O da kulübün hayrınadır. Ona da tamam. Gerçi en azından yedeğe alır insan. İhtiyacın olduğu an olabilir oyuna alırsın. Yaşlı diye 30 dakka oynayamayacak değil. Bunların hepsine de tamam.

Ama eğer problemlerden dolayı alınmıyorsa yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Beyler yemin ediyorum 1-2 maç daha böyle devam ederse Fenerbahçeliliği askıya alıyorum.Bunca zaman destek verdik karşılığını alamıyoruz.elazığ ile 1-1 kalmayamı destek verdik biz ? Daha kadro kurmayı bilmeyen adamı tutuyorlar orada.Moskova maçınıda izlerim oradada batarsak aykut gidene kadar Fenerbahçeye ara veririm.Arsenal'ı takip ederim.

+1907

Transfer sezonu kapanmadan alex'i sonradan stoch'u göndererek forvet almasını bekliyorum. emre-alex-stoch bonus olarak sow güzel olur aslında. spartak maçında da bien le tek forvetle başlar. iyi olacak beyler sabredin.
  • quote:

Beyler yemin ediyorum 1-2 maç daha böyle devam ederse Fenerbahçeliliği askıya alıyorum.Bunca zaman destek verdik karşılığını alamıyoruz.elazığ ile 1-1 kalmayamı destek verdik biz ? Daha kadro kurmayı bilmeyen adamı tutuyorlar orada.Moskova maçınıda izlerim oradada batarsak aykut gidene kadar Fenerbahçeye ara veririm.Arsenal'ı takip ederim.

aynen forma alacaktım almıyorum.

Şimdi 1-2 si çıkar kulüp senin 100 liralık formana mı kaldı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

quote:

+1907

Transfer sezonu kapanmadan alex'i sonradan stoch'u göndererek forvet almasını bekliyorum. emre-alex-stoch bonus olarak sow güzel olur aslında. spartak maçında da bien le tek forvetle başlar. iyi olacak beyler sabredin.

valla hocam stoch giderse messi gelene kadar bırakırım feneri öyle söyleyeyim.

• TT olacak twitter'de, destek verelim.

#AlexFenerinRuhudurRuhsuzTakımOlmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Kocaman efsanesin ama BİR ALEX DEĞİLSİN !

Teknik Direktör olarak takıma ne katkı sağlamışsın ki Alex gibi biri kadroda varken oynatmıyorsun

Ne bu kibir padişahım?
  • bence spartak macı içindir.
  • Aykut laf edenler bi empati yapsin adam aziz yıldirimin hatrına kulupte kaldı. Play offda en çok puan toplayarak yarım puanla şampiyonluk kacdi eyvallah. 30 yıldır alınmayan kupayi aldı. Geçen sene playoff larda alex siz oynanan ts maçına bakın bence daha faydalı bir takim ama emre yok artık. Mehmet topalın üzerinde daha iyisi alınabilirdi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım kıskanç muhabbetinden dolayı kadroya alınmadı. Umarım disiplini saglamak için tek maçlık bir olaydır. Alex takım içinde özür diler olay kapanır. Uzamasın olay başıma ağrılar gird iya
  • Çok doğru karar. Ancak bu şekilde kendi ipini çekebilirdi Aykut, umarım yeniliriz
  • Aykut istifa etmeli! Yada kendinden nefret ettirecek takımı taraftara küstürecek gitmek zorunda kalacak....
  • Önce Emre şimdi de Alex sırada da Stoch var gibi.Takıma katkı sağlayan oyuncuları bir bir gönder bakalım Aykut Kocaman sıra sanada gelecek elbet
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.