Şimdi Ara

Ekran Kartında Darboğaz mı var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amd Am3 Athlon II x2 245 2.9GHz
    3Gb Ddr2 800 Mhz
    Zotac 275 GTX AMP
    GigaByte ma74gm-s2h
    Dark Racer 600w
    320 Gb Hdd

Önceden 4850 Toxic 512mb 256bit ekran kartım varken hiçbir sorun yaşamadığım oyunlarda (Assassins Creed Revelations, Prince Of Persia Forgotten Sands, Nfs The Run - Hot Pursuit vs ) şimdi Zotac 275 GTX AMP 896mb 448bit ile arada sırada 4-5saniyelik bir donma hemen peşi sıra 1saniyelik ekran kararması ile tekrar oyuna dönme gibi problemler almaya başladım :(

açıkçacı moralim bozuldu.bir arkadaşımdan aldım ekran kartını da problem olsa söylerdi diye düşünüyorum ki kendisi kullanıyordu zaten almadan.Dar boğaz dedikleri böyle etkiler gösterir mi acaba ? ya da darboğazın etkileri sadece düşük fsp düşük çözünürlükte akıcı oyun vs mi olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayrilik_aci

Arkadaşlar pc özelliklerim :

Amd Am3 Athlon II x2 245 2.9GHz
    3Gb Ddr2 800 Mhz
    Zotac 275 GTX AMP
    GigaByte ma74gm-s2h
    Dark Racer 600w
    320 Gb Hdd

Önceden 4850 Toxic 512mb 256bit ekran kartım varken hiçbir sorun yaşamadığım oyunlarda (Assassins Creed Revelations, Prince Of Persia Forgotten Sands, Nfs The Run - Hot Pursuit vs ) şimdi Zotac 275 GTX AMP 896mb 448bit ile arada sırada 4-5saniyelik bir donma hemen peşi sıra 1saniyelik ekran kararması ile tekrar oyuna dönme gibi problemler almaya başladım :(

açıkçacı moralim bozuldu.bir arkadaşımdan aldım ekran kartını da problem olsa söylerdi diye düşünüyorum ki kendisi kullanıyordu zaten almadan.Dar boğaz dedikleri böyle etkiler gösterir mi acaba ? ya da darboğazın etkileri sadece düşük fsp düşük çözünürlükte akıcı oyun vs mi olur ?

darboğaz gpu kullanımı ile ilgili. güncel nvidia driveri yüklediniz mi?

İntel Core İ7 930 // Sapphire HD 7850 OC Edition
    // Gigabyte X58A - UD3R // Cooler Master HAF 912 // Kingston DRR3 1333 Mhz 2x2 GB Ram

• en son sürümünü yükledim sitesinden

"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
    Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!"
    -Neil deGrasse TYSON

• quote:

Orijinalden alıntı: nightshoot

driver çakışmasıda olabilir önceki ATI Driverini tamamen temizlediğinize eminmisiniz.

ati driverleri kaldı galiba dedim format attım nvidia son driver kurdum yine aynı sorun malesef.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

kartta overclock varmı? var ise default ayarlara çekip deneyin

kart overclocklu seri zaten ama ben default ayarlarda kullanıyorum hiç açmadım...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.