Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (950. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: erdal73
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.002
Cevap
201
Favori
1.083.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizin yarattığınız karakterde baya iyiymiş ben çok zorlandım valla. Bir de şöyle bişi var oyunun karakter yaratma bölümünde güzel görünüyor kaydedip oyuna giriyorsun bi bakıyorsun hatun o kadar güzel değil. Yaratma kısmı ile oyunun kendisi ayrı bi grafik modelleme filan mı kullanıyor nedir çözemedim. İstediğim görünüşü elde edene kadar 2-3 defa ameliyat geçirdi benimkisi hahaha  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 10 Temmuz 2025; 17:32:3 >
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt

Bu gelecek büyük güncelleme ana oyun için yeni bir şeyler getirecek mi ? Sürekli ana oyunu düzeltiyorlar.Ben henüz oynamadım bu büyük güncellemeyi beklemek gerekir mi diye sormak istedim ?

• ZEPHYR kullanıcısına yanıt
    Evet oyun içinde karakter biraz çirkinleşiyor. Bunun yüzünden ben bir kaç kez oyuna baştan başladım. Ng+ gelmezse erkek karakter yaratıp bir de öyle oynayacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Hayır gerekmez oyun 2.0 sürümü ile düzeldi. Sonradan gelenler ufak tefek şeyler ekliyorlar. Arabanın rengi değişmesi falan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, o halde başlayabilirim Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber .

• Cyberpunk 2077 2.3 güncellemesinin tüm detayları yarın 18:00'de canlı yayında gösterilecek

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehberx (formerly twitter)
    Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) on X
    https://x.com/CyberpunkGame/status/1945136315705467297
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir daha mı başlıyoruz şimdi  

Crystalcoat ney yav  

• Bekliyoruz 2.3 ü bakalım

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Crystalcoat araçların boyalarını değiştirdiğimiz bir arayüz. TAB a basıp şehirdeki farklı araçlardan skinlerini alabiliyoruz.

Tekrar başlatacak bir şey yok ama oyunu gayet güzel modlayıp tekrar bitirmeyi düşünüyodum da inşallah yeni sürüm bozmaz modlarımı :))

• 2.3 güncellemesi için yayınlanan videolara baktım biraz maalesef hayal kırıklığı oldu. Birkaç gün önce birisi bir iki araba birazda fotoğraf modu özelliği filan gelecekse hiç gelmesin daha iyi diye yazmıştı aynen de öyle olmuşa benziyor. Oyuna biraz daha görev katacak bir şeyler olsa onu da bedava niye versinler dlc ile satarlar tabi ama yani yine de bir umut ben ek görevler filan bekliyordum niyeyse işte.

• DLC oynamamıştım hiç, base oyundan çok daha iyi diyorlar. Yeni güncelleme ile sıfırdan başlamayı düşünüyorum Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  hazır oynayacak adam gibi oyun yok, güzel zamanlama.

• Bu oyunun karakterleri fazlaca plastik gibi ya. Şahane ışıklandırma falan filan tamam da karakterler organik hissettirmeyince anlamı kalmıyor. San Andres kütüklüğünde karakter animasyonları var yer yer. Ağırlığı yok karakterlerin karton gibiler.

Yine de bir ara tekrar dönülecek bir oyun benim için. Silah mekanikleri olsun, araç kullanımı olsun pek çok artısı var oynamaya teşvik edici pek çok tarafı da var. Ha bir de Panam Palmer.Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Çıktığında, sorunlu bir şekilde bitirdim kenara koydum oyunu, güncellemeler geldi, dlc geldi, baktım ama 20 dakikadan öteye gidemedim. Oyunun bence en büyük eksiği coop. Oyunda coop olsa, arkadaşımızla falan oynasak, Diablo'daki gibi görevler olsa tamam.. ha bire hdr foto, yeni araba, yok fsr3 güncellemesi.. yeni alanlar için süper ama oyunu daha önce alıp gitirenler için oyun ber şey ifade etmiyor, yani en azından bana .. coop yaa.. bu oyuna coop ne yakışırdı..

• OzanSRC kullanıcısına yanıt

Eyvallah, evet arkadaşların dediği gibi 2.3 güncellemesi çok büyük şeyler getirmemiş anlaşılan.

Tekrar yükleyip oynanır mı, oynarım şahsen. Daha önce de yazmıştım, oyunun ilk halinde neredeyse her şeyi yaptım yan görevler, NCPD görevleri falan.. Ama DLC'yi tam anlamıyla sömürmemiştim, bu haliyle tekrar yapabilirim belki ama bilemedim, baştan oynayıp gelmek biraz uzun olur, ona üşeniyorum Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Bende bayağı heveslenmiştim, bu v2.3 güncellemesini 27 Haziran'da çıkacak deyip ileri bir tarihe ertelediklerinde dedim herhalde (yeni farklı mekanlarda) NCPD ek iş görevleri belki sibersayko görevleri vb ekliyorlardır sandım ama v2.3 biraz hayal kırıklığı oldu. Yeni araçlar skinler araç boyası photo mod geliştirmesi falan ne alaka diyesim geliyor da beğenen vardır böyle şeylerle oyalanmayı sevenler birşey demiyorum.

Benim sormak istediğim asıl konu şu arkadaşlar acayip aklıma takıldı:

Birkaç ay önce oyun silmiştim sonra v2.3 yayınlandı haberiyle tekrar indireyim dedim bugün download yaptım (Steam). Fakat oyun ana menüsünde sağ üst köşede patch/update versiyonu yazar burada hala 2.1 (2.21) gösteriyor v2.3 (sanırım 2.30) gibi birşey belirtmesi gerekmez miydi? Bundan önceki her yeni güncellemede yeni patch/update versiyonu yazardı bu sefer yazmadı biraz canımı sıktı, acaba komple oyun olarak indirilen sürüm eski versiyon hali miydi neydi aklım karıştı.

v2.3 dün yayınlandı hali hazırda oyunu kurulu duranlar bir baksa şuna, yeni güncelleme var (Steam) diyerek kurulu duran C2077 üzerinde update yaptıysanız ana menüde sağ üst köşede oyun versiyonu v2.3 v2.30 kaç yazıyor?

• Ravenholm kullanıcısına yanıt

Hocam 2.3 daha yayınlanmadı yayınlanma tarihi bugün evet ama Amerika saatiyle vs aradaki farklardan dolayı saat kaçta bilmiyorum belki 1-2 saat içinde yayınlanır.

Not: Şimdi baktım oyuna girip bendeki sürümü hala 2.21 içiniz rahat olsun ara ara bakın düşer yakında 2.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 17 Temmuz 2025; 15:34:23 >
  • ZEPHYR kullanıcısına yanıt
    Ben tamamen dün yayınlandı sanmıştım önceki gün C2077 CDRP kendi X(Twitter) hesabından haberi yapılınca, birde ilk v2.3 ertelenmesinden beri 27 Haziran'dan bu yana bekliyoruz tabii.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

Az önce geldi 2.3 güncellemesi. Boyutu 16.3 gb görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.