Şimdi Ara

ANKARADA OYUN ALINACAK YER ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xbox 360 aldım kinectle birlikte toplam 999 a geldi. Şimdi oyun almak istiyorum malum öğrneciyiz oyunlarda çok pahalı. Korsan oyun çalıştırır mı bu xbox ? yada nerden alabilirim ? makineyi kırmak için bir şey yapmak lazım mı ? biraz bilgi verebilir misiniz ?

• Ankara'da Japon oyuncak sarayında oyun bulabilirsin. Orjinal tabikide :) fiyatlarının pek ucuz olduğunu söyleyemem ama sanal marketlerden alman tavsiyemdir , gittigidiyor vb....
    Ayrıca forumda birçok orijinal kullanan öğrenci arkadaşlarla karşılaşabilirsin , indirimleri takip edip oyunları ucuza getirebilirsin. Xbox live özelliğini risksiz ve verimli kullanman için , cihazına her hangibir müdahalede bulunmamanı öneririm. 10 sahte oyuna 1 orjinal çoklu oyuncu modu olan oyun , her türlü bedeldir. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hassafe

Ankara'da Japon oyuncak sarayında oyun bulabilirsin. Orjinal tabikide :) fiyatlarının pek ucuz olduğunu söyleyemem ama sanal marketlerden alman tavsiyemdir , gittigidiyor vb....
    Ayrıca forumda birçok orijinal kullanan öğrenci arkadaşlarla karşılaşabilirsin , indirimleri takip edip oyunları ucuza getirebilirsin. Xbox live özelliğini risksiz ve verimli kullanman için , cihazına her hangibir müdahalede bulunmamanı öneririm. 10 sahte oyuna 1 orjinal çoklu oyuncu modu olan oyun , her türlü bedeldir. :D

Wifii kullanmiourum ve kinect icin aldim. Crysis cod vs tarzi oyunlari asla oynamam. Online bi dusuncemde yok. Fw attirip korsan almayi dusunuyorum amaa dediginiz gibi online oyun sevsem attirmazdim
  • Kopya oynamayı düşünüyorsan, bu konuda bilgi alacağın forum burası değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Kopya oynamayı düşünüyorsan, bu konuda bilgi alacağın forum burası değil

Neresi peki ? Ayri bi forum acmislar mi kopyaa oyunlar icin ?
  • genelde çoğu kişi internet üzerinden alıyor. ya da buranın ikinci el kısmına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Kopya oynamayı düşünüyorsan, bu konuda bilgi alacağın forum burası değil

Neresi peki ? Ayri bi forum acmislar mi kopyaa oyunlar icin ?

evet ayrı forum açtık, buradan bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_34757048/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.