Bildirim
ANKARADA OYUN ALINACAK YER ???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ankara'da Japon oyuncak sarayında oyun bulabilirsin. Orjinal tabikide :) fiyatlarının pek ucuz olduğunu söyleyemem ama sanal marketlerden alman tavsiyemdir , gittigidiyor vb....
Ayrıca forumda birçok orijinal kullanan öğrenci arkadaşlarla karşılaşabilirsin , indirimleri takip edip oyunları ucuza getirebilirsin. Xbox live özelliğini risksiz ve verimli kullanman için , cihazına her hangibir müdahalede bulunmamanı öneririm. 10 sahte oyuna 1 orjinal çoklu oyuncu modu olan oyun , her türlü bedeldir. :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Hassafe
Ankara'da Japon oyuncak sarayında oyun bulabilirsin. Orjinal tabikide :) fiyatlarının pek ucuz olduğunu söyleyemem ama sanal marketlerden alman tavsiyemdir , gittigidiyor vb....
Ayrıca forumda birçok orijinal kullanan öğrenci arkadaşlarla karşılaşabilirsin , indirimleri takip edip oyunları ucuza getirebilirsin. Xbox live özelliğini risksiz ve verimli kullanman için , cihazına her hangibir müdahalede bulunmamanı öneririm. 10 sahte oyuna 1 orjinal çoklu oyuncu modu olan oyun , her türlü bedeldir. :D
Wifii kullanmiourum ve kinect icin aldim. Crysis cod vs tarzi oyunlari asla oynamam. Online bi dusuncemde yok. Fw attirip korsan almayi dusunuyorum amaa dediginiz gibi online oyun sevsem attirmazdim -
Kopya oynamayı düşünüyorsan, bu konuda bilgi alacağın forum burası değil -
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
Kopya oynamayı düşünüyorsan, bu konuda bilgi alacağın forum burası değil
Neresi peki ? Ayri bi forum acmislar mi kopyaa oyunlar icin ? -
genelde çoğu kişi internet üzerinden alıyor. ya da buranın ikinci el kısmına bak. -
quote:
Orijinalden alıntı: eediz
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
Kopya oynamayı düşünüyorsan, bu konuda bilgi alacağın forum burası değil
Neresi peki ? Ayri bi forum acmislar mi kopyaa oyunlar icin ?
evet ayrı forum açtık, buradan bakabilirsin
http://forum.donanimhaber.com/m_34757048/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X