Şimdi Ara

DFM succe kullanıcıları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
577
Cevap
10
Favori
267.891
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogukanusta

quote:

SELAMLAR KARDEŞ ARABA HAKKINDAKİ İZLENİMLERİNİ VE YAPILAN YORUMLARI İLGİ İLE TAKİP EDİYORUM EPEYCE Bİ FİKİR SAHİBİ OLDUM EMEĞİNE SAĞLIK. BEN ŞUNU MERAK EDİYORUM BU ARACI YÜKTE DENEYEN OLDUMU ACABA ÖRNEĞİN BU ARACA 1 TON YÜK ATILSA VE 400 KM YOL YAPILSA ARAÇCIN PERFORMANSI NE OLUR DENEYEN YADA FİKRİ OLAN ARKADAŞLARDAN YORUM BEKLİYORUM SAYGILAR. NOT BU ARADA BENDE 2009 MODEL SSANGYOUNG ACTYON SPORT VAR SATIP SUCCE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU YÜZDEN YÜK TEKİ PERFORMANSINI MERAK EDİYORUM DEVAMLI DEĞİL senEDE BİR KEZ O KADAR BİR YÜKÜ O MESAFEDEN TAŞIYIP SONRA BİNEK OLARAK KULLANACAĞIM ARACI.

1 ton +3 kişi ile edirneden istanbula geldım tam 2.30 saat surdu performansta sıkıntı olmuyo ama boşkenkı gıbı anı hızlanmalar falan yapamıyosun yol tutusu artıyo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oluşumbilgi

quote:

Orijinalden alıntı: apqa

Bi resim daha,,

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=422871917733425&set=a.117573361596617.13180.100000318623848&type=1&theater

Ben neden açamıyorum bu resimleri ???

Alıntı yaptığın linkten tıkladım yine açıyor. Ama yinede görmek istiyorsan Facebook'tan Mesut ALAKEL
    sayfama bakabilirsin.

facedeki resmi herkese görünür yaparsan bızde bakabıleceğiz seni eklemeden gözükmüyor resim

Alıntıları Göster
    Resim herkese görünür gözüküyor ama sorun nerede anlayamadım. Yukarıdaki linkleri ben facede değilken deniyorum açıyor. Birde aşağıdaki linki deneyin. Boyutu büyük olduğu için resmi buraya da ekleyemiyorum.

Yeni Jantlar İçin Buraya Tıklayın

• quote:

Resim herkese görünür gözüküyor ama sorun nerede anlayamadım. Yukarıdaki linkleri ben facede değilken deniyorum açıyor. Birde aşağıdaki linki deneyin. Boyutu büyük olduğu için resmi buraya da ekleyemiyorum.

Alıntıları Göster
    araç 23 bin oldu.
    lpgyi söktürdüm yarın muayeneye sokacam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

SELAMLAR KARDEŞ ARABA HAKKINDAKİ İZLENİMLERİNİ VE YAPILAN YORUMLARI İLGİ İLE TAKİP EDİYORUM EPEYCE Bİ FİKİR SAHİBİ OLDUM EMEĞİNE SAĞLIK. BEN ŞUNU MERAK EDİYORUM BU ARACI YÜKTE DENEYEN OLDUMU ACABA ÖRNEĞİN BU ARACA 1 TON YÜK ATILSA VE 400 KM YOL YAPILSA ARAÇCIN PERFORMANSI NE OLUR DENEYEN YADA FİKRİ OLAN ARKADAŞLARDAN YORUM BEKLİYORUM SAYGILAR. NOT BU ARADA BENDE 2009 MODEL SSANGYOUNG ACTYON SPORT VAR SATIP SUCCE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU YÜZDEN YÜK TEKİ PERFORMANSINI MERAK EDİYORUM DEVAMLI DEĞİL SENEDE BİR KEZ O KADAR BİR YÜKÜ O MESAFEDEN TAŞIYIP SONRA BİNEK OLARAK KULLANACAĞIM ARACI.

Ben bir ton atmadım ama memlekete gidip gelirken ne varsa tıka basa dolduruyorum. Araba yüklü iken daha rahat ve daha hoş gidiyor. Kullanımı çok güzel oluyor.

Alıntıları Göster
    ilginize teşekkürler çok yardımcı oldunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

ilginize teşekkürler çok yardımcı oldunuz

Alıntıları Göster
    @ 23 bin oldu.

Masallah, 8 ayda 22 bin km yapmisiniz, yolculuklar uzun galiba
    sanirim bi 4 ayda 10 bin daha yaparsin, kolay gelsin. takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

@ 23 bin oldu.

tşk ederim.
    23binin 3, 4 bini şehir dışı geri kalanı şehir içi daha fazlada yapardı, 2 3 ay iş yoktu yattı araba

bugün muayeneye soktum. sorunsuz geçti, tüpü söktürünce. :) tüpüde geri taktırdım. sök tak 250 TL boşu boşuna gitti. lpg yi yanlış yere bağlattık diye. projede 3 aya kadar çıkacak artık ozaman işletirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

quote:

@ 23 bin oldu.

tşk ederim.
    23binin 3, 4 bini şehir dışı geri kalanı şehir içi daha fazlada yapardı, 2 3 ay iş yoktu yattı araba

bugün muayeneye soktum. sorunsuz geçti, tüpü söktürünce. :) tüpüde geri taktırdım. sök tak 250 TL boşu boşuna gitti. lpg yi yanlış yere bağlattık diye. projede 3 aya kadar çıkacak artık ozaman işletirim.

Alıntıları Göster
    @ sök tak 250 TL boşu boşuna gitti. lpg yi yanlış yere bağlattık diye
    gecmis olsun, tasaruf yapacam diye insan bazen bu tür hatalara düsebiliyor, kolay gelsin

• quote:

@ sök tak 250 TL boşu boşuna gitti. lpg yi yanlış yere bağlattık diye
    gecmis olsun, tasaruf yapacam diye insan bazen bu tür hatalara düsebiliyor, kolay gelsin

Alıntıları Göster
    quote:

şimdi gözüküyo cam rüzgarlıklarını nerde taktırdınız acaba bende böle bişi arıyorum

bu arada 17 ayda 27.500 km oldu 30,000 bakıma as kaldı

• quote:

quote:

şimdi gözüküyo cam rüzgarlıklarını nerde taktırdınız acaba bende böle bişi arıyorum

Cam rüzgarlıkları orjinal değil. Bir oto camcısına gitmiştim. Deneyerek bulduk. Bunlar kapıya yapışanlardan. Ama işimi görüyor.
  • quote:

quote:

quote:

Cam rüzgarlıkları orjinal değil. Bir oto camcısına gitmiştim. Deneyerek bulduk. Bunlar kapıya yapışanlardan. Ama işimi görüyor.

Alıntıları Göster
    hmm kapıya yapısanlar zomanla duser heralde ya çok yuksek surate dayanmaz onlar tmm teşekkürler

• quote:

hmm kapıya yapısanlar zomanla duser heralde ya çok yuksek surate dayanmaz onlar tmm teşekkürler

Alıntıları Göster
    24 bin oldu. bi sıkıntı yok.
  • quote:

24 bin oldu. bi sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    nice 24 binlere insallah, takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E75606366

nice 24 binlere insallah, takip

Alıntıları Göster
    merak ettıgım bısı var bujılerı kaç bınde değişiyosunuz ben her 8-10 arası değişmek zorunda kalıyorum çunku çatlamıs buluyorum şuan da yaklaşık 29bınde
  • quote:

merak ettıgım bısı var bujılerı kaç bınde değişiyosunuz ben her 8-10 arası değişmek zorunda kalıyorum çunku çatlamıs buluyorum şuan da yaklaşık 29bınde

11.000'e doğru 10 bin bakımına gittiğimde özellikle bujileri de sormuştum. Şimdilik değiştirmeye gerek yok 20 binde değiştiririz dediler. Şu an herhangi bir sıkıntı da yok.
  • quote:

benimki 24 bin küsür oldu. daha bujileri hiç değiştirmedim. serviste değiştirilmesi lazım demedi. . bi sıkıntımda yok. servise gittiğimde bi soruyum.

arabayı geri geri gelirken duvara vurdum. arka farın sinyal tarafı kırıldı. birazda kabortada göçük oldu.servise gidip fiyatını soracam,yada kaskodan yaptırırsam kasko bozulurmu onu sorayım.
  • quote:

quote:

benimki 24 bin küsür oldu. daha bujileri hiç değiştirmedim. serviste değiştirilmesi lazım demedi. . bi sıkıntımda yok. servise gittiğimde bi soruyum.

arabayı geri geri gelirken duvara vurdum. arka farın sinyal tarafı kırıldı. birazda kabortada göçük oldu.servise gidip fiyatını soracam,yada kaskodan yaptırırsam kasko bozulurmu onu sorayım.

Alıntıları Göster
    quote:

arabada kasko varsa autokıngte mini onarımdan faydalan bozulmuyo kaskon
    benim bujıler neden çatlıyo anlamıs değilim ama her 8-10 bin arası bakıma gittiğimde bujıleri hep çatlak buluyorum

• quote:

quote:

arabada kasko varsa autokıngte mini onarımdan faydalan bozulmuyo kaskon
    benim bujıler neden çatlıyo anlamıs değilim ama her 8-10 bin arası bakıma gittiğimde bujıleri hep çatlak buluyorum

Alıntıları Göster
    @ bujıleri hep çatlak buluyorum

Hocam, catlak derken

http://db91.de/blog/wp-content/uploads/2011/06/zuendkerzenbild.gif

• quote:

@ bujıleri hep çatlak buluyorum

Hocam, catlak derken

http://db91.de/blog/wp-content/uploads/2011/06/zuendkerzenbild.gif

Alıntıları Göster
    14 numara gibi ama ayrıyetten beyaz yeride çatlamıs bulunuyo

• quote:

( resime göre )..

kalitesiz benzin, bobin arizasi -atesleme sorunu ( Yakıt ve hava karışımın ayari uygun degil ) veya sübablarda hata,olabilir

haliyle motorun cekisini etkiler.

hatanin 0 km aracda olmasi normal degil, motoru ( pistonu ) yakabilirsin, aman Dikkat
  • quote:

quote:

( resime göre )..

kalitesiz benzin, bobin arizasi -atesleme sorunu ( Yakıt ve hava karışımın ayari uygun degil ) veya sübablarda hata,olabilir

haliyle motorun cekisini etkiler.

hatanin 0 km aracda olmasi normal degil, motoru ( pistonu ) yakabilirsin, aman Dikkat

Alıntıları Göster
    bugün auto king e gittim. küçük hasara girmiyomuş. kaskon bozulmaz ama hasarsızlık indirimide alaman dedi. ozaman kalsın dedim.
    servise gidip farı sordum 93 TL miş ellerinde yokmuş. getirtiriz dedilerya. farın altındaki köşede ufak göçük var. boyası felan çıktı. farı değiştirsende paslanır dediler. orayıda düzeltip boyatman lazım dediler.

boyatsam en kötü 100 tl(belki daha fazlaya çıkar. ama bi parmak kadar yok göçük) o tuttu diyelim 193 TL diyel im. kaskodan hasarsızlık indirimi alsam 193 TL den fazla bi indirim alırmıyım. yada kaskonun bitmesine 2 ay kaldı bekleyip 3 4 ay sonramı yaptırayım.
    hasar o kadarda göze batmıyor. farın sinyal tarafının yarısı kırıldı bide göçük var. bu arada kaskoyu 900 TL ye yakın bi paraya yaptırmıştım. 800 küsürdü hatırlamıyorum şimdi.

• quote:

bugün auto king e gittim. küçük hasara girmiyomuş. kaskon bozulmaz ama hasarsızlık indirimide alaman dedi. ozaman kalsın dedim.
    servise gidip farı sordum 93 TL miş ellerinde yokmuş. getirtiriz dedilerya. farın altındaki köşede ufak göçük var. boyası felan çıktı. farı değiştirsende paslanır dediler. orayıda düzeltip boyatman lazım dediler.

boyatsam en kötü 100 tl(belki daha fazlaya çıkar. ama bi parmak kadar yok göçük) o tuttu diyelim 193 TL diyel im. kaskodan hasarsızlık indirimi alsam 193 TL den fazla bi indirim alırmıyım. yada kaskonun bitmesine 2 ay kaldı bekleyip 3 4 ay sonramı yaptırayım.
    hasar o kadarda göze batmıyor. farın sinyal tarafının yarısı kırıldı bide göçük var. bu arada kaskoyu 900 TL ye yakın bi paraya yaptırmıştım. 800 küsürdü hatırlamıyorum şimdi.

Alıntıları Göster
    Ankarada lpg 1.85 lere kadar düşmüş. arabam cosuyor. 22 krş şehir içi yakmaya başladı.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.