Şimdi Ara

Kulaklık Alıcam Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    beyler yeni cs 1.6 için kulaklık alıcam bütçem 25-30 tl ye kadar max.Müzik dinlemiycem . oyun için alıyorum
    adamın nerden geldigini anlıyım yeter
    şuan kullandıgım kulaklık crea pc ile gelen 10 tl lik bir kulaklık hiç ses kasamıyorum.ve sesinde fazla gelmesini istiyorum sesi çok olsun yani şuanki kulaklık seside çok az
    Mikrofonlu olması şart

VArmı böyle kulaklık arkadaşlar saolun

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerlord63 -- 30 Temmuz 2011; 0:03:46 >

• Dostum Lacess'in 15 ytl'lik kulaklığı var. Baya geniş yastıkları falan var kulağını ağrıtmaz ve hafiftir. Bence ondan alablilirsin. Sesi de açarsan gayet güzel ses kasarsın. Zaten sağdan mı soldan mı geldiğini anlaman yeterli counter için.
    ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Anakart / INTEL Core i9-9900K Coffee Lake İşlemci / CORSAIR VENGEANCE RGB PRO LED DDR4-3200Mhz 4X16GB C16 Bellek/ MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO RTX2080 Ekran Kartı / CORSAIR RM1000i 1000W 80 Gold PSU / SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB NVMe SSD / COOLER MASTER HAF-X FULL TOWER Kasa / BenQ XL2730Z 27" 144hz 1ms AMD FreeSync QHD Led Oyuncu Monitör/ SoundBlaster Titanium X-Fi Ses Kartı / Kingston HyperX Cloud Kulaklık / CORSAIR K70 LUX RGB Cherry MX RGB Brown Mekanik Klavye / Razer DeathAdder Chroma Mouse
  • teşekkürler başka yartdım edeb,lecek yokmu arkadaşlar
    https://www.https://www.youtube.com/watch?v=pSLb6oHhMhE
    *Model design.
    *Map design.
    *Concept design.
  • bend bu tarz bir kulaklık istiyorum, bütçem 200-300 arası. Cs 1.6 oyuncusuyum.
    Intel i5-9400F - MSI MEG Z390 ACE - MSI RTX 2070 GAMING Z - Samsung 500 GB 970 EVO Plus - Corsair 570X RGB - G.Skill Trident Z RGB LED 16 GB (2x8) DDR4 3200MHz - Seasonic SEA-S12II-620 Bronze 620W
  • Adamın tam olarak nerden geldigini anlamak için kaç tl lik bir kulaklık kafidir ?
    mesela steelseries 7h usb var 80€ (180 tl falan) adamın nerden geldigini 7 farklı bölgeden anlayabiliyormuyuz ?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.