Şimdi Ara

Berlinden telefon alacağım yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Araştırmalarıma göre Berlin'de telefon alabileceğim 3 mağaza var. MediaMarkt Saturn ve Cyberport. Bunlardan en uygun fiyatlı satış yapanı Cyberport görünüyor. Almak istediğim telefon Samsung S7 modeli. Linkini aşağıda belirtiyorum. Fiyat TR ye göre uygun. Merak ettiğim şey şu. Bu ürünü aldıktan sonra dönüş yaparken Tax Free imkanından faydalanabilir miyim? Buradan alışveriş yapan olduysa yardımcı olabilir mi? Tax free oranı ne kadar indirim sağlar. Araştırmalarıma göre %19 vergilendirme varmış Almanyada. Bu %19 luk verginin tamamı (108 Euro civarı) indirim olarak yansıyor mu? Şimdiden teşekkürler.

https://www.cyberport.de/samsung-galaxy-s7-white-pearl-g930f-32-gb-android-smartphone-A409-1H1_1435.html

• yok mu yardımcı olacak kimse :)
  • Merhaba, tax free imkanindan faydalanman icin, bildigim kadariyla, telefonu satin aldigin yerin "global blue" gibi bir seyin uyesi olmasi gerekiyor ama emin degilim. Almanyadan guguklu saat almistik, %11 lik vergiyi geri almistik havaalaninda .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RuiNatioN

Merhaba, tax free imkanindan faydalanman icin, bildigim kadariyla, telefonu satin aldigin yerin "global blue" gibi bir seyin uyesi olmasi gerekiyor ama emin degilim. Almanyadan guguklu saat almistik, %11 lik vergiyi geri almistik havaalaninda .

peki cyberport üye midir nasıl öğrenebilirim
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.