|
800-900₺ civarı bir bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz model var mıdır acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
800-900₺ civarı bir bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz model var mıdır acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
öncelikle çok teşekkür ederim hocam qcy ht05, realme t100 ve huawei freebuds se 2 arasında kaldım çoğunluk qcy ht05'in ancsi ve mikrofonundan memnun ama müzik dinlemek için ideal olmadığını, ses kalitesinin düşük olduğunu söylüyorlar realme t100 için çok kararsızım fazla bir forum yazısı inceleme yazısı vs. göremedim huawei freebuds se 2 ise hem silikonsuz (kullanabileceğimden hiç emin değilim) hem de fiyatı biraz bütçemi aşıyor. kulaklığı daha çok müzik dinlemek için kullanacağım ama ders çalışırken vs. anc çok iyi olur. yazları antalya sıcağında telefonu uzun süre kulağımda tutunca çok ısınıyor dolayısıyla görüşme içinde nadirende olsa kullanacağım. başka tavsiyeniz var mıdır acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
qcy yanılmıyorsam xiaominin alt markasıydı ve kullandıp memnun kalmadığım hiçbir xiaomi ürünü yok ht05 içinde bi kaç arkadaş dediklerinizin tam tersini söylemiş (bass çok kötü gibi bi kaç şey okudum)hocam :D çok arada bıraktı bu durum beni. öncelikle deneyebileceğim bir yer bulursam fiziksel olarak yoksa da tarafsız inceleme yapan birkaç kanaldan incelemelerine bakıp karar vericem inşallah. çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için tekrardan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba hocam, diğer konularda da kulaklık yorumunu gördüğüm için mesaj atmak istedim. Özellikle SoundPEATS Air4 Pro aptX ürünü başarılı buldum umarım başkalarının işine de yaramış olur. Kablosuz, silikonlu, anc li kulaklık tavsiyen var mıdır? Bütçe: 3.000 tl ye kadar olur, Kullanım amacı: yürüyüş, yolda müzik dinleme, telefon veya laptop üzerinden toplantı sırasında karşı tarafa sesin iyi gitmesi gibi gibi (karışmadı umarım |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknogs -- 16 Ocak 2024; 18:16:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
İlginize teşekkürler. Hepsiburadaya baktım anker kendisi satıyormuş gerçekten oradan sipariş vereceğim. Trendyolda hem daha pahalı hem orijinal mi kesin değil. Teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam siz yetkili bir abiye benziyorsunuz :D Ben şuan Jabra Elite 75t kullanıyorum aşırıda memnunum, arkadaşım eşine hediye olarak bu tarz bi kulaklık alacak fakat benimkinin fiyat uçmuş 2 sene önce 780 e almıştım, ne önerebilirsiniz uçuk fiyatlar olmadan. |
|
|
|
hocam tekrardan merhabalar uzun bi zaman geçmiş aradan ve ben henüz kulaklığı değiştirmedim :) o sırada sol kulaklık bozuldu ses kalitesi artık iyice kötü gelmeye başladı ve ancnin olmamasıda zaten hoşuma gitmeyen bir durumdu. şimdi kulaklığa ayırabilecek bütçem 1k civarı ona göre bir cihaz önerseniz son kez artık istekten çok ihtiyaç olmaya başladı kulaklık durumu. müzik çok dinliyorum ses kalitesi o yüzden çok önemli, kalabalık ortamda hem görüşme hemde müzik dinlemek video izlemek gibi durumlar için ancsi olan mikrofonu kaliteli bi cihaza ihtiyacım var. silikonlu alırım diye düşünüyorum ama siz daha iyi anlıyorsunuz kullanım açısından hangisi daha rahat daha kolay olur son bi kez fikrinizi alayım istedim, airpods gibi kulakta kibar duracak bi tasarımı olursa daha güzel olur şimdiden çok teşekkür ediyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensarefeytt -- 17 Haziran 2024; 19:32:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|